Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 06
Måndag 6 februari
Grattis Dorotea, Doris
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 2 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

VALIDI

Anderstorp

>


VALIDI är en komplett leverantör inom redovisningstjänster i kombination med mångårig erfarenhet av rådgivning inom ekonomi, verksamhet- och transaktionstjänster. Vi utgår med våra team från kontoren i Jönköping, Anderstorp och Växjö.

Vi värdesätter ett hållbart och enkelt arbetssätt där vi använder oss av den senaste tekniken som ett komplement till det personliga mötet.

Vi är en byrå under tillväxt och anställer löpande nya konsulter inom våra olika tjänsteområden. Vi värdesätter bygdens rika entreprenörsanda, och vår styrka sitter i vår mångåriga och breda kompetens som utökats med nya och yngre förmågor. Våra konsulter kännetecknas av att vara utåtriktade, strukturerade och uppmärksamma på detaljer utan att tappa helhetsperpektivet. De motiveras av att få jobba proaktivt, men är samtidigt lyhörda för vad våra uppdragsgivare vill uppnå med vårt samarbete.

Vi erbjuder tjänster och rådgivning inom:

-  Redovisningstjänster löpande under året som tex månadsbokslut, avstämningar rapportering, skatter, analyser

-  Redovisningstjänster i samband med räkenskapsårets avslut som tex bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer

-  Interimslösningar och tillfällig resursförstärkning till ekonomifunktioner i roller såsom bl a redovisningsekonom, controller eller ekonomichef m.m.

-  Rådgivning inom verksamhetsutveckling, organisationsförändringar, omstruktureringar av företag, byte och uppdatering av affärssystem och digitalisering av redovisningsprocesser.

-  Rådgivning och biträde i samband med köp och försäljning av bolag och utför uppdrag inom värdering, företagsanalyser och Due Dilligence.

-  Redovisningstjänster inom löpande bokföring, momshantering och löneuppdrag (digital hantering)

-  Inkomstdeklarationer avseende både bolag och privatpersoner.

Ingen fråga är för liten eller för stor, finns det behov av stöd till ditt företag på ett eller annat sätt inom våra komptensområden - tveka inte på att höra av dig till oss.


Välkommen till vår värld – när och där det behövs!

Snabbfakta

Antal anställda

13

Omsättning

12596

Organisationsnr

5591891329

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Avdelningar

Lokal Service
Ekonomi
Bokföring, revisorer