Vecka 15
Söndag 14 april
Grattis Tiburtius
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 8 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 9°

MIO Värnamo

Värnamo

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Vi finns på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar. Vi finns på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Mio Värnamo är idag en privatägd franchisebutik. Företaget har en lång historia och har funnits i Värnamo i någon form i över 100 år. Det är vi som möblerar och inreder GGVV!

Välkommen in att titta på vårt breda sortiment med allt från soffor och kontorsmöbler till bord och inredningsdetaljer. Behöver du hjälp, tips eller råd finns våra duktiga säljare på plats i butiken, redo att hjälp dig. Passa på att bli medlem i vår kundklubb för att ta del av unika medlemsförmåner. Vi hjälper dig i butik eller på medlem.mio.se.

Snabbfakta

Antal anställda

14

Omsättning

56705

Organisationsnr

5569385999

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Möbler, Heminredning, Konferens, kontor, Reception, Soffor, Lunchrum, Fikarum, inredning, MIO, Bord, Stolar, Fåtöljer, inspiration, Dekoration, möblermioDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår