Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 43
Måndag 19 oktober
Grattis Tore, Tor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 0°

MIO Värnamo

Värnamo

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning. Vi finns på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar. Vi finns på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Mio Värnamo är idag en privatägd franchisebutik. Företaget har en lång historia och har funnits i Värnamo i någon form i över 100 år. Det är vi som möblerar och inreder GGVV!

Välkommen in att titta på vårt breda sortiment med allt från soffor och kontorsmöbler till bord och inredningsdetaljer. Behöver du hjälp, tips eller råd finns våra duktiga säljare på plats i butiken, redo att hjälp dig. Passa på att bli medlem i vår kundklubb för att ta del av unika medlemsförmåner. Vi hjälper dig i butik eller på medlem.mio.se.

Snabbfakta

Antal anställda

13

Omsättning

46564

Organisationsnr

5569385999

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Möbler, Heminredning, Konferens, kontor, Reception, Soffor, Lunchrum, Fikarum, inredning, MIO, Bord, Stolar, Fåtöljer, inspiration, Dekoration, möblermio

Avdelningar

Lokal Service
Kontor, IT, reklam
Kontorsvaror