Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Lördag 22 januari
Grattis Vincent, Viktor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Lördag
Söndag
Måndag
GNOSJÖREGIONEN -7°

Allt du behöver – när du behöver det

Vestbo Emballage är företaget som kan lösa kundens behov redan samma dag. Nu lanserar man även webshop som gör det ännu enklare för kunden att beställa.

 

– Vi är företaget med den extra lokala servicen som löser kundens behov. Hos oss kan du beställa och få din leverans samma dag vilket gör oss unika, säger Angela Nydén Sandqvist, Vestbo Emballage.
Tio transportbilar från det lokala transportföretaget syns dagligen runt om i Gnosjöregionen där man förser kunder med allt ifrån förpackningsmaterial till kontorsvaror och kaffemaskiner.
– Vi håller just nu på att integrera ett nytt transportsystem för ännu bättre koll på var godset befinner sig och när det är framme hos kund, berättar Angela.

 

Tio bilar transporterar dagligen varor från Vestbo Emballage till kunder runt om i Gnosjöregionen.

 
Beställa i webshop och app


Många kunder väljer att handla i någon av Vestbo Emballages butiker i Gnosjö och Anderstorp. I dag kan man som kund även beställa och handla Vestbo Emballages 6 222 artiklar i den nya webshopen.
I höst släpps dessutom en app där man kan hantera sitt konto och göra beställningar snabbt och enkelt.
– Det ska vara smidigt för kunden att beställa. Vi har alla förnödenheter för industri och kontor, allt från packbordet till kontoret. Förutom artiklarna i webshop och katalog har vi även ytterligare 4500 kundunika produkter i lager, säger Angela Nydén Sandqvist.

 

Vestbo Emballage har 6222 artiklar i sin webshop. ”Tack vare samlade inköp via Sveriges största kontorsvarukedja RKV kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser” säger Angela Nydén Sandqvist.

 
Alla inköp på ett ställe


Att Vestbo Emballage erbjuder helheten så att kunden kan samla sina inköp på ett ställe är en klar konkurrensfördel. Försäljningen av emballage står dock för den allra största omsättningen. Och emballage-trenden är tydlig idag. Kunderna vill ha snygga förpackningar med egen logo och egna etiketter. Kundanpassning är en självklarhet – något som även kan leda till helt nya produkter.
– På Affärsracet i Anderstorp visades en ny produkt som vi tagit fram tillsammans med en kund, berättar Angela Nydén Sandqvist.

 

Allt för kontoret – och allra störst på förpackningsmaterial. Vestbo Emballage har 14 anställda och omsätter ca 65 miljoner SEK.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Vestbo Emballage AB

(Vestbo Emballage AB)

Telefon: 0370333100
Mail: info@vestboemb.se

Besöksadress:
Platåvägen 1
33532
Gnosjö

Postadress:
Platåv. 1
33532
Gnosjö

Webbadress:
www.vestboemb.se