Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 26
Tisdag 28 juni
Grattis Leo
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Tisdag
Onsdag
Torsdag
GNOSJÖREGIONEN 19°

Gnosjöregionens presscenter

Gnosjöregionen är främst känd på grund av att det finns otroligt många små och medelstora företag på en liten yta. Ungefär 90000 invånare och 15000 företag. Om vi förenklar lite kan man säga att var 6e person har ett företag. Det är svårslaget.

 

Kluriga och envisa Smålänningar har skapat den berömda Gnosjöanda som råder i vår bygd. Hur svårt ett problem än må vara kommer svaret blixtsnabbt: "Det ska gå!"

 

Här på GnosjoRegion.se har vi fått i uppdrag att hjälpa Gnosjöregionens företag att synas i en allt mer konkurrensutsatt värld. Vi hjälper även till att sprida det goda ryktet om Gnosjöregionen för att attrahera folk att flytta hit. Allt detta gör vi på en mängd olika sätt, både digitalt men även med mer traditionella metoder.

 

Här guidar vi dig till de källor hos oss där du kan hitta information om vad våra företag hittar på. Om du hittar ett intressant uppslag rekommenderar vi dig att kontakta företaget direkt.

 

Om du använder delar av texter och/eller bilder som kommer från oss ska det tydligt framgå att källan är GnosjoRegion.se. Länka gärna.