Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Måndag 18 januari
Grattis Hilda, Hildur
Valuta
EUR 10.13 0.00
GBP 11.39 0.00
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 19:30
0.46%

Reportage

Det är verkligen full fart hos företagen i Gnosjöregionen. Här kan du läsa mängder av intressanta företagsreportage och vi önskar dig en trevlig läsning.

 

Samarbete med Frisk & Fri

För att göra världen en smula bättre har vi på GnosjoRegion.se påbörjat ett långsiktigt samarbete med Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar.

De vill vara den viktigaste pusselbiten

Moderna väggpartier tillverkade i hjärtat av Gnosjöregionen – Forsheda Hus hjälper de stora byggbolagen till ett friskt och ekonomiskt byggande.

Visst har storleken betydelse

Demex Coating i Smålandsstenar är helt unik med en pulverlackeringslina som klarar gods upp till 9 meter – och som dessutom lackerar på varmförzinkat.

Kraftfulla investeringar för framtiden

Nya styrda trådbockningsmaskiner, automatiserad mätning och 3D-printer för fixturtillverkning – hos R-Kås i Gnosjö satsar man rejält på ny teknik.

Digitalisering vände kris till möjlighet

Det första webinariet sändes redan i våras. Idag har HangOn både tätare och djupare kontakt med dotterbolag, distributörer och kunder i hela världen.

Säkerställ din kvalitet med kalibrering

Kalibrering är avgörande för tillförlitlighet, kvalitet och precision. Ett serviceavtal med ICS AB i Gislaved garanterar optimerad utrustning.

Med passion för konstruktion

Allt är möjligt – det omöjliga tar bara lite längre tid. Så resonerar man på Gnosjö Svetsindustri. Här skapas kreativa och unika lösningar varje dag.

Swede-Wheel lanserar nytt varumärke

Skandinaviens ledande hjulproducent Swede-Wheel rullar vidare och utvecklar det egna varumärket Logivey – smarta transportörer för effektiva flöden.

När framgång stavas bredd och precision

PRICO tror på framtiden och växer så det knakar. Dygnet runt produceras riktigt avancerade mekanikdetaljer i tuffa material och med snäva toleranser.

De levererar säkerhet till hela världen

Med generationsväxling och ny vd tar säkerhetsexperterna Axelent AB steget in i ett annorlunda jubileumsår – taggade för en spännande framtid!

Med kunskap och känsla för kunden

Effektiva inköp med fokus på bästa lösning – konceptet för legospecialisterna Hugma som fortsätter att växa med ett globalt nätverk av tillverkare.

Made in Sweden – vinner i konkurrensen

På kort tid har Smemo plockat flera affärer från låglöneländer till sin högautomatiserade och kostnadseffektiva produktion i Hillerstorp.

Smarta lösningar för plastfabriken

Funktionalitet, lönsamhet och precision – Wiba Automation kombinerar automationslösningar och maskinbyggnation för den effektiva plastfabriken.

Special eller standard i stora och små serier

Kostnadseffektiva komponenter och produkter utan onödiga mellanhänder är affärsidén bakom Värnamoföretaget Skotte – med hela Europa som arbetsfält.

Nysatsningar hos anrik trådleverantör

Med maskininvesteringar och ny vd tar Gunnars Tråd ut riktningen mot framtiden – samtidigt som man firar 60 år som trådleverantör i Gnosjöregionen.

Vårt engagemang gör skillnad

För GNOX handlar vardagen om att förse kunderna med mekaniska komponenter – och att göra det lilla extra för ett gott samarbete.

Trådgnistexperter som levererar

Precisionen är maximal och frihetsgraderna i bearbetningen närmast oändliga. Hos Miform är trådgnistningen själva hjärtat i verktygstillverkningen.

En leverantör istället för flera

Med tre starka företag i ryggen och ett brett nätverk av lokala leverantörer erbjuder GT Group rationella och kostnadseffektiva lösningar.

Här är det tusendelar som räknas

Effektivare, säkrare och med ännu större precision – Lannaföretaget BHV Verktyg har investerat i anpassade lokaler och smarta automationslösningar.

Detaljerna som får bygget att hänga ihop

Bufab expanderar leveranserna av C-parts till möbel- och byggindustri. Med förvärvet av danska HT Bendix är sortimentet större än någonsin.