Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 25 Tisdag 22 juni Grattis Paulina, Paula
Valuta
EUR 10.17 0.00 0.005
GBP 11.87 -0.01 -0.011
USD 8.55 0.02 0.019
BÖRSEN 13:29
-0.2%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Reportage

Det är verkligen full fart hos företagen i Gnosjöregionen. Här kan du läsa mängder av intressanta företagsreportage och vi önskar dig en trevlig läsning.

 

Rekordmånga deltagare i säljkonferens

Smarta digitala lösningar och ett professionellt inspelningsteam gjorde HangOn´s globala säljevent till den mest välbesökta konferensen någonsin.

Automationsexperterna på tävlingsbanan

Dags att kavla upp ärmarna. InLead Automation rekryterar och den som landar i gänget har också chansen att visa framfötterna i Team InLead Classics.

Ny stororder till tysk fordonskund

Kompetensen inom avancerad trådbockning och möjligheten att utveckla egna maskiner gav Delex i Forsheda affären som motsvarar totalt 30 miljoner.

Livsnjutaren som brinner för sina kunder

Ta en titt på bilden – det här är ett ansikte du lär se mer av framöver när Stefan Hämäläinen ger sig ut på vägarna för att besöka regionens företag.

Här tar morgondagens bilar form

De har levererat kontrollfixturer till exklusiva varumärken som Porsche och Rolls Royce. Nu tar sig APM an nya uppdrag inom bilindustrin.

Plasten kan bidra till ökad hållbarhet

Plasten kan bidra till ökad hållbarhet – men det krävs respekt, ökad återvinning och lång livslängd

Gislaved – gamla anor och nya talanger

Ett mecka för plastindustrin och hemmabas för elitlagen Lejonen speedway och volleybollaget GVK. Det som främst placerat orten på kartan är däcken.

När krisen skapar möjligheter

Rätt maskinpark i kombination med rätt mindset, tajming och lite tur gjorde 2020 till det bästa året någonsin hos Grahnab.

Förvärv med expansion och utveckling

Med nya ägare och ny vd tar Finnvedens Smide språnget mot framtiden. Här erbjuds metallbearbetning med stor maskinpark i modern verkstadsmiljö.

Växtkraft och framtidstro i Hillerstorp

Hur mycket kan man växa? Förmodligen finns ingen gräns för Thule Group. Nyinflyttade i senaste 100-miljonersbygget laddar man redan för nästa spadtag.

Med excellens och utveckling i fokus

De producerar i 100% återvunnen plast

Projektet är helt unikt. Dammsugaren består av 100 procent återvunnen plast och återanvända komponenter – och det här är bara början hos PE Plast.

Närproducerad pall firar 30-årsjubileum

Stabilt, pålitligt och närproducerat. Ji-Ma har tillverkat kundanpassat träemballage i 30 år. Nu växer fabriken i Smålandsstenar vidare för framtiden

EBOSS gasar sig ur coronakrisen

Med investeringen i en 800-tons excenterpress är man rätt rustade för framtiden. Familjeföretaget EBOSS levererar från prototyp till serieproduktion.

Omstart för teknikkonsulterna i TDI

Nygamla TDI vill vara en teknisk resurs inom industrin – från produktutveckling, konstruktion och simulering till mätning, service och eftermarknad.

Rörlaserskärning med extra allt

Flexibilitet, snabbhet och investeringar i den senaste tekniken har gett resultat. Stålprodukter i Gnosjö fortsätter att växa med helhetslösningar.

Om Asien sviker kan Hillerstorp leverera

Trots pandemin har MS Industriservice gått framåt. Med ny utrustning i huset och ännu en ny maskin på väg in ökar man sin produktionskapacitet rejält.

Återvinn och förädla plasten själv

I tuff konkurrens skiljs agnarna från vetet. Morgondagens plastindustri återvinner och förädlar själv – och K.D. Feddersen Norden har maskinlösningen.

Ökad efterfrågan på hållbar ytbehandling

Som en av få svenska ytbehandlare med helt slutet system ser Cromtjänst hur allt fler kunder förstår vikten av att handla lokalt och miljövänligt.

Nyinflyttade med kraft för framtiden

Det är nytt, modernt och högautomatiserat. Liljas Plast har flyttat in i den nya produktionsanläggningen på Kävsjövägen i Hillerstorp.

Lägg en offertförfrågan!

- Hitta en ny leverantör i Gnosjöregionen »

 

Leverantörsguiden

Hitta rätt leverantör i vår leverantörsguide.