Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Fredag 24 september Grattis Gerhard, Gert
Valuta
EUR 10.13 -0.01 -0.006
GBP 11.84 -0.01 -0.005
USD 8.63 0.00 -0.004
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Reportage

Det är verkligen full fart hos företagen i Gnosjöregionen. Här kan du läsa mängder av intressanta företagsreportage och vi önskar dig en trevlig läsning.

 

Mer engagemang och glädje på jobbet

Trivsel på jobbet ger utveckling och lönsamhet. GLS Laserstans lägger ribban högt – här skapar man Gnosjöregionens mest attraktiva arbetsplats.

Snickeriet som gör det omöjliga möjligt

Butiksinredningens minsta och kanske hemligaste aktör servar enstaka butiker, varumärken och hela butikskedjor med smarta lösningar – just in time.

Utan fjädrar stannar världen

Koncernen EWES Group når ut över hela världen – och håller världen i gång med sin produktion av fjädrar och sammansatta produkter.

Steget före med kundunika detaljer

Fälglås, hydraulcylindrar eller designade rakhyvlar i zink – ingenting är omöjligt med Steelparts som leverantör av bearbetade detaljer.

Teknisk formblåsning – ett hållbart val

Projekt inom solenergi, vindkraft och ljuddämpning ligger på bordet just nu. Blowtech har satt Gnosjö på kartan med sina innovativa lösningar.

Så formas en unik kolstålspanna

Plåtformning är grunden – men Ingelsten & Co levererar helhetslösningen från ax till limpa i den nya försäljningssuccén från Kockums Jernverk.

Snabb service och vassa skär

Med två nyanställda maskinoperatörer och en servicetekniker har Lecsa Mekan Skillingaryd fördubblat personalstyrkan. Nästa steg är att utöka lokalen.

Traineeprogram skapar rörelse framåt

Unga talanger med ambitioner att leda söker sig från hela landet till Bufab Sweden i Värnamo – och skapar växtkraft för både företag och individ.

Säkra leveranser av kritiska komponenter

När hjulen snurrar måste detaljerna vara på rätt plats i rätt tid. GT Group ser till att det händer – med hjälp av Gnosjöregionens underleverantörer.

Med passion för svarvning och teknik

Snabba växlingar i kreativ miljö är vardag hos ZAL-Produkter i Gnosjö. Här har tre nya längdsvarvar tagit plats på kort tid och nu söker man personal.

Spjutspetsen inom verktygsservice

Vi löser det! Svårare än så är det inte om du frågar VM Toolservice i Bredaryd, nystartade men erfarna – och med ett stort hjärta för verksamheten.

Dags att prenumerera på robotautomation

Animex är tillbaka i ny kostym med tekniska lösningar för effektiv produktion och ökad lönsamhet. Kanske är du deras nästa prenumerant?

Flexibel plåtbearbetning med Salvagnini

Från ”Stand-alone” till kundanpassat FMS-system – allt fler företag i Gnosjöregionen investerar i Salvagninis maskinlösningar för tunnplåtsbearbetning

De producerar 60 000 ton tråd per år

Tillsammans med systerbolagen i Tyskland och Slovakien förser Hörle Wire stora delar av Europa med tråd – och orderingången stiger kontinuerligt.

Smart och ergonomisk materialhantering

Runa Metall står för kvalitet och service. Här finns containers, stål- och rullpallar, plattformsvagnar, standard och special – Made in Bredaryd.

Made in Sweden – hetare än någonsin

MakerSquare visar produktägare och industridesigners på möjligheter till hållbar produktion på hemmaplan – och affärerna landar i Gnosjöregionen.

Växande Vaggeryd växlar upp för framtiden

Vaggeryds kommunslogan längs E4:an går inte att undvika. ”Där hjulen alltid snurrar” vittnar om en ort som andas entreprenörskap.

Från ax till limpa i plåtfabriken

Butiksinredning, byggsektor och sjukvård – hos M Johansson i Gnosjö levereras helhetslösningar i högt tempo till nöjda kunder.

Grattis – Modulify är din nya säljare!

Användarvänlig, sökoptimerad och med lokal support. Modulify är plattformen för mindre och medelstora företag som behöver ny hemsida och en bra säljare.

Ökat hemarbete skapar nya affärsmöjligheter

Coronapandemin har tvingat fram massor av lösningar i arbetslivet, där hemarbete kanske är den tydligaste åtgärden för att minska smittan.

Lägg en offertförfrågan!

- Hitta en ny leverantör i Gnosjöregionen »

 

Leverantörsguiden

Hitta rätt leverantör i vår leverantörsguide.