Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Söndag 29 januari Grattis Diana
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEMA AUTOMOTIVE

I Gnosjöregionen finns många företag som tillverkar och levererar produkter till fordonsindustrin. En del företag levererar direkt till Volvo, Scania, VAG, GM m.fl. medans andra är underleverantörer längre ner i leden.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som verkar inom fordonsindustrin. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 

 

Leverantörer och underleverantörer

2 B Best Business AB

Vi optimerar industrilösningar och kan genom global tillverkning erbjuda en mängd processer vid produktion av kundspecifika komponenter.

Bufab Lann AB

Tuffa material, spårbarhet, toleranser, renhetskrav – vi levererar. Med engagemang i varje detalj blir vi er outstanding partner in precision turning!

EH Connector AB

Vi utvecklar och tillverkar elektriska kopplingar för motorfordon samt alla sorters kundanpassade kablage, allt enligt ställda krav och önskemål.

Ekets X Uppåkra

I mer än 70 år har vi försett världsledande industriföretag med deras mest krävande komponenter inom skärande bearbetning.

EMAB Sweden AB

EMAB erbjuder högkvalitativ plåtbearbetning från prototyp till serieproduktion med korta ledtider samt certifierade och standardiserade processer.

Ewes AB

EWES AB har sedan 1935 utvecklat och producerat fjäderlösningar. Affärsområdet Automotive är en viktig del av vår verksamhet.

Exmo AB

Allt inom prototypframtagning, volympaketering, montering, produktutveckling, lagerhållning, produktionsstöd m.m.. Inget för litet – inget för stort !

Fasty AB

Vi är idag marknadsledande inom lättare surrningar där vi tillverkar flera miljoner spännband per år. Svensk tillverkning - svensk kvalitet.

GARO AB

Utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallationsmarknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.

Gnosjö Automatsvarvning AB

Vi är specialiserade på svarvning av komplexa och precisionskrävande detaljer med hydromater, CNC-svarvar och Index MS.

Gunnars Tråd AB

En av Skandinaviens ledande leverantörer av lågkolhaltig tråd. Järntråd i spole, kapade längder, plattvalsad tråd. Även förädlade trådprodukter.

K.D. Feddersen Norden AB

Utveckling och distribution av tekniska plaster är vår specialitet. Vi bistår även med maskiner, kringutrustning och ett brett utbildningsprogram.

Kalset Automatsvarvning AB

Från ritning till fullskalig serietillverkning - vi är specialiserade inom automatsvarvning, kända för vår tekniska kapacitet och gedigna kompetens.

Norma Sweden AB

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar komponenter och system till bland annat fordonsindustrin.

Plastinject AB

Med spetskompetens, stor bredd av tekniker och smarta material levereras formsprutade detaljer, från konstruktion och prototyp till serieproduktion.

PRICO AB

Vi erbjuder all form av skärande bearbetning i samtliga material med högt fokus på kvalitet, kompetens och produktutveckling.

Quick-Set AB

Vårt patenterade system för automatisk ändförslutning av rör har gjort oss till en av Europas ledande producenter av lamellpluggar och caps.

Rapid Granulator AB

Vår världsledande teknologi för återvinning av produktionsspill inom plastindustrin ökar lönsamhet och hållbarhet genom skräddarsydda lösningar.

Simons Industri AB

Söker du en legoleverantör av teknisk formblåsning har du hittat rätt. Vi formblåser plastprodukter i stora och små serier till bl a fordonsindustrin.

Zinkteknik i Bredaryd AB

Zinkteknik är Skandinaviens ledande och ett av Europas största företag inom formsprutning av zink till bland annat fordonsbranschen.

 

 

Lediga jobb hos våra automotive-företag

SYSTEMUTVECKLARE INHOUSE (JAVASCRIPT)

Cyber Security Expert

 

 

Reportage

Energiövervakning en vinst för industrin

Sedan Laserkraft började mäta energiförbrukningen på sina maskiner med hjälp av DAZOQ har man identifierat stora möjligheter till kostnadsbesparingar.

Grön produktion – en vinst för miljön

Quick-Set i Bredaryd förvandlar industrispill och återvunna förpackningar till nya lamellpluggar, skyddscaps och fönsterklossar i cirkulär produktion.

Här skapas morgondagens produkter

Thules globala R&D Center i Hillerstorp växer. Senaste 80-miljonersbygget rymmer såväl sömnadsverkstad och elektronikutveckling som en unik krockbana.

Från återvunnet skrot till nydragen tråd

För Gunnars Tråd i Hillerstorp handlar vardagen både om hantverk och hållbarhet. Följ med järntrådens väg från smält skrot till fullmatad spole.

Skärande bearbetning i toppklass

Skärande bearbetning med krav på ytfinish och tuffa toleranser är vardag hos PRICO i Värnamo. Expertis som lockar både kunder och personal.

Skärande bearbetning i världsklass

Maskinparken hos Bufab Lann imponerar med exceptionell bredd och styrka under samma tak. Dessutom storsatsar man på miljö och energismarta lösningar.

Norra Europas mest moderna maskinpark

Ja det är i alla fall målet för EWES i Bredaryd, Sveriges äldsta familjeägda fjäderföretag, som investerar kraftigt i ny teknik och smarta lösningar.

Jättesatsning hos Zinkteknik i Bredaryd

Tillbygget gör det möjligt att öka alla processer med 50 procent. Europas ledande zinkgjuteri fortsätter att växa – och här tar tjejerna täten.

Bufab mer än fördubblar sitt sortiment

C-Parts och industriförnödenheter från samma leverantör med en beställning och en faktura. Bufab Swedens samarbete med Luna ger mervärden för kunden.

Producera i Värnamo – ett solklart val

Allt fler flyttar hem produktionen till Sverige – inte bara från Asien utan även från Europa. PE Plast ser med glädje hur projekten landar i Värnamo.

 

Företagsyheter

 

Inlägg tips & trix

Spana in i bilindustrins framtid

Vem kommer egentligen att vara hjärnan bakom nästa generations fordon? Och var ligger tillväxtpotentialen i morgondagens bilindustri? Häng med på global framtidsspaning!   Högautomatiserade...

 

Andra har också läst

 

 

Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.