Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29 Söndag 25 juli Grattis Jakob
Valuta
EUR 10.23 0.01 0.006
GBP 11.94 0.00 0
USD 0.00 -8.69 -8.687
BÖRSEN 17:30
1.38%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEMA AUTOMOTIVE

I Gnosjöregionen finns många företag som tillverkar och levererar produkter till fordonsindustrin. En del företag levererar direkt till Volvo, Scania, VAG, GM m.fl. medans andra är underleverantörer längre ner i leden.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som verkar inom fordonsindustrin. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 

 

Leverantörer och underleverantörer

2 B Best Business AB

Vi optimerar industrilösningar och kan genom global tillverkning erbjuda en mängd processer vid produktion av kundspecifika komponenter.

APM August Pettersson AB

35 års erfarenhet som leverantör till bilindustrin gör oss till en stark partner inom kontrollfixturer, CNC-fräsning och CMM-mätning.

Axjo Plastic AB

Axjo är en tillverkande plastindustri som idag är ledande tillverkade av trummor och spolar i ”smart” plast.

Blowtech GP AB

Som specialister inom teknisk formblåsning med högindustriell precision levererar vi komplexa hålrumsartiklar med tuffa kvalitetskrav.

Bufab Lann AB

Tuffa material, spårbarhet, toleranser, renhetskrav – vi levererar. Med engagemang i varje detalj blir vi er outstanding partner in precision turning!

Bufab Sweden

Bufab är ett handelsföretag som erbjuder sina kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts.

DS Smith Packaging

Som en viktig partner till europeisk bilindustri utvecklar vi innovativa förpackningslösningar, för enstaka eller upprepad användning.

EH Connector AB

Vi utvecklar och tillverkar elektriska kopplingar för motorfordon samt alla sorters kundanpassade kablage, allt enligt ställda krav och önskemål.

Ekets X Uppåkra

I mer än 70 år har vi försett världsledande industriföretag med deras mest krävande komponenter inom skärande bearbetning.

EMAB Sweden AB

EMAB erbjuder högkvalitativ plåtbearbetning från prototyp till serieproduktion med korta ledtider samt certifierade och standardiserade processer.

Ewes AB

EWES AB har sedan 1935 utvecklat och producerat fjäderlösningar. Affärsområdet Automotive är en viktig del av vår verksamhet.

Exmo AB

Allt inom prototypframtagning, volympaketering, montering, produktutveckling, lagerhållning, produktionsstöd m.m.. Inget för litet – inget för stort !

Fasty AB

Vi är idag marknadsledande inom lättare surrningar där vi tillverkar flera miljoner spännband per år. Svensk tillverkning - svensk kvalitet.

GARO AB

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden.

Gislaved Gummi AB

Den globala polymerspecialisten med verksamhet inom tre nischområden: packningar för värmeväxlare, tätningsprofiler och gummiblandningar.

Gnosjö Automatsvarvning AB

Vi är specialiserade på svarvning av komplexa och precisionskrävande detaljer med hydromater, CNC-svarvar och Index MS.

Gunnars Tråd AB

Stora lager, snabba leveranser gör oss till en trygg leverantör av lågkolhaltig kalldragen tråd samt plattvalsad tråd på spole eller riktad och kapad.

K.D. Feddersen Norden AB

Utveckling och distribution av tekniska plaster är vår specialitet. Vi bistår även med maskiner, kringutrustning och ett brett utbildningsprogram.

Kalset Automatsvarvning AB

Från ritning till fullskalig serietillverkning - vi är specialiserade inom automatsvarvning, kända för vår tekniska kapacitet och gedigna kompetens.

Laserkraft Bredaryd AB

Som experter på kvalificerad plåt- och maskinbearbetning levererar vi komplexa detaljer och bearbetade produkter till kunder med höga krav.

Norma Sweden AB

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar komponenter och system till bland annat fordonsindustrin.

PE Plast AB

Vi är den lilla, snabba och flexibla leverantören av formsprutat tekniskt gods till kravställande kunder som önskar lätta och hållfasta komponenter.

Plastinject AB

Med spetskompetens, stor bredd av tekniker och smarta material levereras formsprutade detaljer, från konstruktion och prototyp till serieproduktion.

PRICO AB

Vi erbjuder all form av skärande bearbetning i samtliga material med högt fokus på kvalitet, kompetens och produktutveckling.

Quick-Set AB

Vårt patenterade system för automatisk ändförslutning av rör har gjort oss till en av Europas ledande producenter av lamellpluggar och caps.

Rapid Granulator AB

Vår världsledande teknologi för återvinning av produktionsspill inom plastindustrin ökar lönsamhet och hållbarhet genom skräddarsydda lösningar.

Simons Industri AB

Söker du en legoleverantör av teknisk formblåsning har du hittat rätt. Vi formblåser plastprodukter i stora och små serier till bl a fordonsindustrin.

Thule Sweden AB

Thule Group är ett världsledande globalt företag med produkter för sport och fritidsaktiviteter.

Troax AB

Som global leverantör av maskinskydd utvecklar vi högkvalitativa, innovativa säkerhetslösningar, testade enligt bilindustrins krav.

Zinkteknik i Bredaryd AB

Zinkteknik är Skandinaviens ledande och ett av Europas största företag inom formsprutning av zink till bland annat fordonsbranschen.

 

 

Lediga jobb hos våra automotive-företag

Är du vår nästa Verkstadstekniker?

Är du vår nästa Optimerare - Ställare?

Teknisk support till GARO AB

Innesäljare GARO E-mobility

Produktionsledare

 

 

Reportage

Exmo – din partner utanför boxen

Från prototyp till serieproduktion – Exmo i Anderstorp är mästare på att ta innovativa produkter i mål med kostnadseffektiva funktionslösningar.

Här tar morgondagens bilar form

De har levererat kontrollfixturer till exklusiva varumärken som Porsche och Rolls Royce. Nu tar sig APM an nya uppdrag inom bilindustrin.

Växtkraft och framtidstro i Hillerstorp

Hur mycket kan man växa? Förmodligen finns ingen gräns för Thule Group. Nyinflyttade i senaste 100-miljonersbygget laddar man redan för nästa spadtag.

De producerar i 100% återvunnen plast

Projektet är helt unikt. Dammsugaren består av 100 procent återvunnen plast och återanvända komponenter – och det här är bara början hos PE Plast.

Återvinn och förädla plasten själv

I tuff konkurrens skiljs agnarna från vetet. Morgondagens plastindustri återvinner och förädlar själv – och K.D. Feddersen Norden har maskinlösningen.

Så bygger man en hållbar cirkel

DS Smith vill hjälpa sina kunder att se emballage med helt nya ögon. För det är viktigare än någonsin att ställa om till 100 procent cirkulärt.

Från Bredaryd ut till hela världen

Den enkla lösningen är ofta den mest geniala. Quick-Sets patenterade och automatiska ändförslutning av rör har satt Bredaryd på världskartan.

Mot höga höjder med smart skarv

Senaste åren har Troax ökat innovationstakten rejält. Här är högt i tak för nya idéer – och snabbt mot höjden kommer man också med nya Smart Splice.

Det ska vara lätt att producera rätt

Med tekniskt avancerad och högt automatiserad produktionsmiljö fortsätter NORMA Sweden att förse hela världen med den välkända ABA-klämman.

Plast är ett fantastiskt material

Den nya fabriken i Gislaved är bara början. Nu tar Axjo ett rejält kliv framåt med lanseringen av sitt nya hållbarhetskoncept Greenology Concept.

 

Företagsyheter

DS Smith - Ett stort kliv taget mot målet att minska CO2-utsläppen 40%

DS Smith - INSIDE #9 ute nu

Troax AB förvärvar ABBs Quick-Guard® system

Rapid Fix - snabbare och starkare

 

Inlägg tips & trix

Spana in i bilindustrins framtid

Vem kommer egentligen att vara hjärnan bakom nästa generations fordon? Och var ligger tillväxtpotentialen i morgondagens bilindustri? Häng med på global framtidsspaning!   Högautomatiserade...

 

Andra har också läst

 

 

Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.