Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03 Onsdag 19 januari Grattis Henrik
Valuta
EUR 10.32 -0.03 -0.029
GBP 12.4 -0.02 -0.022
USD 9.1 -0.04 -0.037
BÖRSEN 17:30
-0.02%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEMA AUTOMOTIVE

I Gnosjöregionen finns många företag som tillverkar och levererar produkter till fordonsindustrin. En del företag levererar direkt till Volvo, Scania, VAG, GM m.fl. medans andra är underleverantörer längre ner i leden.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som verkar inom fordonsindustrin. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 

 

Leverantörer och underleverantörer

2 B Best Business AB

Vi optimerar industrilösningar och kan genom global tillverkning erbjuda en mängd processer vid produktion av kundspecifika komponenter.

APM August Pettersson AB

35 års erfarenhet som leverantör till bilindustrin gör oss till en stark partner inom kontrollfixturer, CNC-fräsning och CMM-mätning.

Axjo Plastic AB

Axjo är en tillverkande plastindustri som idag är ledande tillverkade av trummor och spolar i ”smart” plast.

Blowtech GP AB

Som specialister inom teknisk formblåsning med högindustriell precision levererar vi komplexa hålrumsartiklar med tuffa kvalitetskrav.

Bufab Lann AB

Tuffa material, spårbarhet, toleranser, renhetskrav – vi levererar. Med engagemang i varje detalj blir vi er outstanding partner in precision turning!

Bufab Sweden

Ledande Supply Chain Partner med tjänster och lösningar inom tillverkning, kvalitet, sourcing och logistik. Vi hjälper dig att öka din produktivitet!

DS Smith Packaging

Som en viktig partner till europeisk bilindustri utvecklar vi innovativa förpackningslösningar, för enstaka eller upprepad användning.

EH Connector AB

Vi utvecklar och tillverkar elektriska kopplingar för motorfordon samt alla sorters kundanpassade kablage, allt enligt ställda krav och önskemål.

Ekets X Uppåkra

I mer än 70 år har vi försett världsledande industriföretag med deras mest krävande komponenter inom skärande bearbetning.

EMAB Sweden AB

EMAB erbjuder högkvalitativ plåtbearbetning från prototyp till serieproduktion med korta ledtider samt certifierade och standardiserade processer.

Ewes AB

EWES AB har sedan 1935 utvecklat och producerat fjäderlösningar. Affärsområdet Automotive är en viktig del av vår verksamhet.

Exmo AB

Allt inom prototypframtagning, volympaketering, montering, produktutveckling, lagerhållning, produktionsstöd m.m.. Inget för litet – inget för stort !

Fasty AB

Vi är idag marknadsledande inom lättare surrningar där vi tillverkar flera miljoner spännband per år. Svensk tillverkning - svensk kvalitet.

GARO AB

Utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallationsmarknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.

Gislaved Gummi AB

Den globala polymerspecialisten med verksamhet inom tre nischområden: packningar för värmeväxlare, tätningsprofiler och gummiblandningar.

Gnosjö Automatsvarvning AB

Vi är specialiserade på svarvning av komplexa och precisionskrävande detaljer med hydromater, CNC-svarvar och Index MS.

Gunnars Tråd AB

Stora lager, snabba leveranser gör oss till en trygg leverantör av lågkolhaltig kalldragen tråd samt plattvalsad tråd på spole eller riktad och kapad.

K.D. Feddersen Norden AB

Utveckling och distribution av tekniska plaster är vår specialitet. Vi bistår även med maskiner, kringutrustning och ett brett utbildningsprogram.

Kalset Automatsvarvning AB

Från ritning till fullskalig serietillverkning - vi är specialiserade inom automatsvarvning, kända för vår tekniska kapacitet och gedigna kompetens.

Laserkraft Bredaryd AB

Som experter på kvalificerad plåt- och maskinbearbetning levererar vi komplexa detaljer och bearbetade produkter till kunder med höga krav.

Norma Sweden AB

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar komponenter och system till bland annat fordonsindustrin.

PE Plast AB

Vi är den lilla, snabba och flexibla leverantören av formsprutat tekniskt gods till kravställande kunder som önskar lätta och hållfasta komponenter.

Plastinject AB

Med spetskompetens, stor bredd av tekniker och smarta material levereras formsprutade detaljer, från konstruktion och prototyp till serieproduktion.

PRICO AB

Vi erbjuder all form av skärande bearbetning i samtliga material med högt fokus på kvalitet, kompetens och produktutveckling.

Quick-Set AB

Vårt patenterade system för automatisk ändförslutning av rör har gjort oss till en av Europas ledande producenter av lamellpluggar och caps.

Rapid Granulator AB

Vår världsledande teknologi för återvinning av produktionsspill inom plastindustrin ökar lönsamhet och hållbarhet genom skräddarsydda lösningar.

Simons Industri AB

Söker du en legoleverantör av teknisk formblåsning har du hittat rätt. Vi formblåser plastprodukter i stora och små serier till bl a fordonsindustrin.

Thule Sweden AB

Thule Group är ett världsledande globalt företag med produkter för sport och fritidsaktiviteter.

Troax AB

Som global leverantör av maskinskydd utvecklar vi högkvalitativa, innovativa säkerhetslösningar, testade enligt bilindustrins krav.

Zinkteknik i Bredaryd AB

Zinkteknik är Skandinaviens ledande och ett av Europas största företag inom formsprutning av zink till bland annat fordonsbranschen.

 

 

Lediga jobb hos våra automotive-företag

Det finns inga lediga jobb för tillfället.

 

 

Reportage

Kunglig medalj till trådleverantörerna

I september togs hedersbeviset emot från Kungliga Patriotiska Sällskapet – och hela Gunnars Tråd firar utmärkelsen med invigning av padelhall och gym.

Lyft med integration på verkstadsgolvet

Stor andel utrikesfödda och hög personalomsättning fick Laserkraft i Bredaryd att tänka i nya banor där mjuka värden höjer både kompetens och trivsel.

Smarta produkter är hållbara produkter

Fokus på innovation, hållbarhet och design har lagt grunden för GAROs tillväxt – liksom de unika förutsättningarna i entreprenörstäta Gnosjöregionen.

NORMA Sweden expanderar i Anderstorp

Dåtid, nutid och framtid flätas samman när ABA-klammans 125-årsdag firas. Samtidigt förbereder NORMA för utökad produktion av fler produktgrupper.

Utan fjädrar stannar världen

Koncernen EWES Group når ut över hela världen – och håller världen i gång med sin produktion av fjädrar och sammansatta produkter.

Teknisk formblåsning – ett hållbart val

Projekt inom solenergi, vindkraft och ljuddämpning ligger på bordet just nu. Blowtech har satt Gnosjö på kartan med sina innovativa lösningar.

Traineeprogram skapar rörelse framåt

Unga talanger med ambitioner att leda söker sig från hela landet till Bufab Sweden i Värnamo – och skapar växtkraft för både företag och individ.

Här tar morgondagens bilar form

De har levererat kontrollfixturer till exklusiva varumärken som Porsche och Rolls Royce. Nu tar sig APM an nya uppdrag inom bilindustrin.

Växtkraft och framtidstro i Hillerstorp

Hur mycket kan man växa? Förmodligen finns ingen gräns för Thule Group. Nyinflyttade i senaste 100-miljonersbygget laddar man redan för nästa spadtag.

De producerar i 100% återvunnen plast

Projektet är helt unikt. Dammsugaren består av 100 procent återvunnen plast och återanvända komponenter – och det här är bara början hos PE Plast.

 

Företagsyheter

 

Inlägg tips & trix

Spana in i bilindustrins framtid

Vem kommer egentligen att vara hjärnan bakom nästa generations fordon? Och var ligger tillväxtpotentialen i morgondagens bilindustri? Häng med på global framtidsspaning!   Högautomatiserade...

 

Andra har också läst

 

 

Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.