Vecka 21 Torsdag 23 maj Grattis Desideria, Desirée
Valuta
EUR 11.62 -0.01 -0.007
GBP 13.65 -0.01 -0.007
USD 10.73 -0.01 -0.01
BÖRSEN 17:30
0.1%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEMA AUTOMOTIVE

I Gnosjöregionen finns många företag som tillverkar och levererar produkter till fordonsindustrin. En del företag levererar direkt till Volvo, Scania, VAG, GM m.fl. medans andra är underleverantörer längre ner i leden.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som verkar inom fordonsindustrin. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 

 

Leverantörer och underleverantörer

2 B Best Business AB

Vi optimerar industrilösningar och kan genom global tillverkning erbjuda en mängd processer vid produktion av kundspecifika komponenter.

Axjo Plastic AB

Utveckling, tillverkning och marknadsföring av förpackningslösningar i polymera material. Ledande tillverkare av kabeltrummor i smart plast.

Blowtech GP AB

Blowtech är specialister på formblåsning som är en teknik som är mycket användbar vid tillverkning av komplexa former av polymera produkter.

Bufab Lann AB

Your Outstanding Partner in Precision Turning

Bufab Sweden

Ledande Supply Chain Partner med tjänster och lösningar inom tillverkning, kvalitet, sourcing och logistik. Vi hjälper dig att öka din produktivitet!

DS Smith Packaging

Specialist på kundspecifika förpackningar. Vi utvecklar och tillverkar förpackningar, huvudsakligen av wellpapp, till hela Sveriges näringsliv.

Ekets X Uppåkra

I mer än 70 år har vi försett världsledande industriföretag med deras mest krävande komponenter inom skärande bearbetning.

EMAB Sweden AB

Laserskärning, kantbockning, plåtpressning och robotsvetsning – vi gör allt inom plåtbearbetning. Helhetslösningar samlade under ett tak.

Ewes AB

Vi löser kundens konstruktions- och produktionsbehov av sammansatta komponenter med stålfjädern i centrum.

Fasty AB

Vi är idag marknadsledande inom lättare surrningar där vi tillverkar flera miljoner spännband per år. Svensk tillverkning - svensk kvalitet.

GARO AB

Utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallationsmarknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.

Gislaved Gummi AB

Ledande leverantör av gummiblandningar, gummipackningar till plattvärmeväxlare samt extruderade tätningsprofiler av gummi och silikon.

Gnosjö Automatsvarvning AB

Vi är specialiserade på svarvning av komplexa och precisionskrävande detaljer med hydromater, CNC-svarvar och Index MS.

Gunnars Tråd AB

En av Skandinaviens ledande leverantörer av lågkolhaltig tråd. Järntråd i spole, kapade längder, plattvalsad tråd. Även förädlade trådprodukter.

K.D. Feddersen Norden AB

Utveckling och distribution av tekniska plaster är vår specialitet. Vi bistår även med maskiner, kringutrustning och ett brett utbildningsprogram.

Kalset Automatsvarvning AB

Från ritning till fullskalig serietillverkning - vi är specialiserade inom automatsvarvning, kända för vår tekniska kapacitet och gedigna kompetens.

Laserkraft Bredaryd AB

Plåtbearbetning med själ och kunskap; laserskärning, kantpressning, svetsning, bearbetning mm. Våra kunder är industriföretag med höga krav.

Norma Sweden AB

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar komponenter och system till bland annat fordonsindustrin.

PE Plast AB

Vi är den lilla, snabba och flexibla leverantören av formsprutat tekniskt gods till kravställande kunder som önskar lätta och hållfasta komponenter.

PRICO AB

Ett modernt och innovativt företag inom skärande bearbetning. Vi tillverkar allt från enkla till avancerade detaljer i små till medelstora serier.

Quick-Set AB

Patenterat system för automatisk ändförslutning av rör, klossar för fönsterglasning, specialmaskiner för automatisk ändförslutning.

Simons Industri AB

Söker du en legoleverantör av teknisk formblåsning har du hittat rätt. Vi formblåser plastprodukter i stora och små serier till bl a fordonsindustrin.

Thule Sweden AB

Thule Group är ett världsledande globalt företag med produkter för sport och fritidsaktiviteter.

Troax AB

Har utvecklat innovativa nätpanelslösningar för maskinskydd, lager och förråd i över 60 år. Vi är marknadsledande och finns över hela världen.

Zinkteknik i Bredaryd AB

En av Europas ledande formsprutare av zink. Trumling, blästring och efterbearbetning i helautomatiska anläggningar. Egen patenterad metod PolyZink ®.

 

 

Lediga jobb hos våra automotive-företag

SYSTEMUTVECKLARE INHOUSE (JAVASCRIPT)

Cyber Security Expert

 

 

Reportage

Rekordlaser ger nya affärer i Bredaryd

Det är norra Europas mest kraftfulla fiberlaser som blivit en nyckel till fortsatt tillväxt för PVI Laserkraft. Nu är även automationstornet på plats.

Nya lokaler – ett jättelyft för DS Smith

Anläggningen på nära 18 000 m2 imponerar. Nu har förpackningsjätten DS Smith flyttat in i nybyggd lokal på Bredasten i Värnamo. Häng med på husesyn!

En flytt som skapar framtidsmöjligheter

Hej Hillerstorp! GARO Electrification har landat i nya lokaler med trivsel i topp för de anställda. En flytt som skapar möjligheter för framtiden.

Grönt kretslopp för plastplugg på band

Deras lösning är världsunik. Quick-Set i Bredaryd ligger dessutom i framkant med cirkulär produktion och ett praktiskt retursystem för emballaget.

Hållbart byggande med EWES Sound Fastner

Det började som ett innovationsprojekt med fjädern i centrum. Idag är den ljuddämpande skruven ett snabbt växande affärsområde hos EWES i Bredaryd.

Vi satsar på personalens trivsel

Det gäller att satsa för att ligga på topp. Hos Gunnars Tråd i Hillerstorp investerar man rejält både i ny maskin och nyrenoverade personalutrymmen.

Japanerna väljer Made In Anderstorp

I hela 50 år har hisnande försäljningsvolymer av ABA-klämman gått från Anderstorp till Japan – en kvalitetsstämpel som heter duga för NORMA Sweden.

Högpresterande team hos Bufab Lann

Bufab Lann utmärker sig med sin styrka inom skärande bearbetning – en styrka som till och med överraskade den nye VDn Martin Lindstrand.

Bättre flow med digitala lösningar

C-parts och förnödenheter på rätt plats när du behöver dem. Bufab utökar sitt redan breda utbud av logistiklösningar med varuautomater för industrin.

De bygger framtiden med Axjo Academy

Med ett ettårigt traineeprogram kopplar Axjo greppet om kompetensförsörjningen och skapar möjlighet för unga talanger att stanna i Gnosjöregionen.

 

 

Inlägg tips & trix

Spana in i bilindustrins framtid

Vem kommer egentligen att vara hjärnan bakom nästa generations fordon? Och var ligger tillväxtpotentialen i morgondagens bilindustri? Häng med på global framtidsspaning!   Högautomatiserade...

 

Andra har också läst

 

 

Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.

 

 

 

 

 Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår