Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 29
Fredag 19 juli
Grattis Sara
Valuta
EUR 10.52 0.02
GBP 11.7 0.04
USD 9.35 0.00
BÖRSEN 10:40
0.8%

Ewes AB

BREDARYD

Vi erbjuder våra kunder högeffektiv tillverkning av alla typer av stålfjädrar såsom: drag, vrid och tryckfjäder, bladfjäder, verktygsfjäder, gasfjäder, band- och bockade tråddetaljer. Vi har också ett omfattande sortiment av fjädrar i standardiserade dimensioner. Ewes tillverkar sedan 40 år tillbaka komponenter till rökgasrening såsom slangkorgar/filterkorgar för slangfilter och mast- och spiralelektroder. Ewes har en spetskompetens inom fjäderkonstruktion och kompletta kundspecifika monteringslösningar. Vi har idag även goda lokala tillverkningsresurser i Kina och Serbien.


Våra huvudprodukter är tryck, drag och vridfjädrar av trådmaterial samt fjäderprodukter av bandmaterial. Vi tillverkar även produkter för rening av rökgaser från förbränningsanläggningar så som slangkorgar / filterkorgar, mastelektroder och emissionselektroder.


Vi har en modern maskinpark för produktion av fjädrar och banddetaljer, robotceller och specialanpassad produktionsutrustning. Vi har även en modern och effektiv maskinpark för tillverkning av emissions- och mastelektroder, liksom slangkorgar / filterkorgar.


Stand Up Rose Up

Snabbfakta

Antal anställda

81

Omsättning

133566

Organisationsnr

5563765030

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Fjäder, filter cage, tryckfjäder, wire cage, bagcage, bag cage, emitting electrode, Slangkorg, bandfjäder, dragfjädrar, vridfjädrar, tryckfjädrar, fjädrar, zugfeder, Blattfeder Drahtteile, schenkelfeder, Druckfeder, spike electrode, Feder, strip parts., wire parts, flat spring, extension spring, compression spring, torsion spring, Spring, banddetaljer, springs, dragfjäder, vridfjäder, värnamo näringsliv

Avdelningar

Metall
Fästelement
Fjädrar