Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 09
Lördag 29 februari
Grattis
Valuta
EUR 10.59 -0.01
GBP 12.3 -0.12
USD 9.6 -0.04
BÖRSEN 18:43
-3.17%

TEMA Plåtbearbetning

I Gnosjöregionen finns många företag som bearbetar plåt. Bockning, stansning, klippning, pressning, svetsning samt skärning av olika slag brukar räknas till plåtbearbetning. En del av företagen i Gnosjöregionen levererar direkt till stora bolag inom till exempel bilindustrin medans andra är underleverantörer längre ner i leden.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som bearbetar plåt på ett eller annat sätt. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 


Leverantörer och underleverantörer

Eboss AB

Våra kunders höga krav på kvalitet och komplexitet är vår drivkraft

GLS Industries AB

GLS Industries är en koncern bestående av tre produktionsenheter belägna i Gnosjö, Värnamo och Ljungby - GLS Laserstans, GLS Henjo & GLS OG.

MS Industriservice AB

Vi är den perfekta legoproducenten i plåt- och trådbaserade detaljer med helhetslösningar inom bockning, svetsning, ytbehandling och montering.

Petterssons Trading Sweden AB

Tråddragning, trådbockning, plåtstansning, härdning och ytbehandlingstjänster. Världsledande leverantör till Klädhängarindustrien.

Robotec AB

Legotillverkning i plåt och rör. Komplicerade bockade och svetsade detaljer med extrema hållfasthetskrav är vår specialitet.

Turnab AB

Turnab AB är en kvalificerad leverantör av automatsvarvade stänger med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.

WOG Metall AB

Plåt- och rörbearbetning med alla processer i huset, från laserskärning, kantpress och flerop till pressavdelning, svets, pulverlack och montering.

 

 

Lediga jobb hos våra plåtföretag

Lediga jobb hos Gnosjö Plåtindustri

Stansoperatör

 

 

Reportage

AVANCERAD SVETSNING FÖR DE HÖGSTA KRAVEN

När det gäller extrema hållfasthetskrav och komplicerad svetsning ligger Robotec i topp. Följ med på besök hos svetsspecialisterna i Smålandsstenar.

Småländsk klurighet erövrar världen

De är starka underleverantörer inom trådbockning – men också vassa produktägare med eget världsomspännande patent. Delex skapar lönsamma affärer.

”Tillsammans når vi högre och längre”

Här visas ett nytt ansikte utåt – GLS Industries samlar en unik bredd och kapacitet inom plåtbearbetning med tre välutrustade produktionsenheter.

Inget är omöjligt med lasersvetsning

Kunder är allt från börsnoterade storföretag till enmansföretag. Nu öppnar Ltech för nya marknader där lasersvetsning erbjuder optimala lösningar.

Kraftig tillväxt hos inredningsmakarna

Butiksinredning med fokus på spjutskenor och konfektionsbågar är deras specialitet. MS Industriservice växer kraftigt med nya och befintliga kunder.

Smart, effektiv och flexibel produktion

Det blev snabba ryck när Mountpac bestämde sig för att investera i ökad kapacitet. Tre veckor senare stod den nya panelbocken på plats.

Fortsatta investeringar i ny teknik

Småländsk hjälpsamhet och personligt engagemang tillsammans med bredd i kunderbjudande och maskinpark gör Gårö Plåtprodukter till en stark partner.

Automation visar vägen till framtiden

Plåtleverantören Smemo kopplar greppet om marknaden med en modern, flexibel och automatiserad maskinpark. Framtiden är full av möjligheter!

Avancerad plåtformning med framtidsfokus

Här utvecklas både produkten, produktionen och personalen. Ingelsten & Co är legoleverantören som formar framtiden med en tydlig vision om tillväxt.

”Vi har lösningar som kunden behöver”

Eboss breddar kunderbjudandet rejält. Pressarna får sällskap av en 12kW fiberlaser – bland de första i Sverige och absolut kraftigaste på marknaden.

 

Företagsyheter

WOG Metalls möjligheter

Västbo Press AB: Ny hemsida

Petterssons utvidgar sina affärsområden - Ny Hemsida

Vår nya miljövänliga profilbil

Film om våra möjligheter

Gnosjö Laserstans över en kvarts miljard i omsättning genom ytterligare nyförvärv

Ökad kapacitet för externa mätuppdrag

Jansson Industri fyller 40 år

Skeppshult P&S AB fortsätter investera

Vi firar 20-års jubileum!

 

 

Andra har också läst

 

Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.