Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 32
Måndag 3 augusti
Grattis Tage
Valuta
EUR 10.29 -0.01
GBP 11.43 -0.02
USD 8.77 0.08
BÖRSEN 13:50
1.63%

TEMA Plåtbearbetning

I Gnosjöregionen finns många företag som bearbetar plåt. Bockning, stansning, klippning, pressning, svetsning samt skärning av olika slag brukar räknas till plåtbearbetning. En del av företagen i Gnosjöregionen levererar direkt till stora bolag inom till exempel bilindustrin medans andra är underleverantörer längre ner i leden.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som bearbetar plåt på ett eller annat sätt. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 


Leverantörer och underleverantörer

Almotec AB

Med ett brett nät av leverantörer inom många olika tillverkningstekniker kan Almotec bistå med effektiv projektledning och prototypframtagning.

Anderssons Mekaniska AB

Vi är en komplett tillverkare av kvalificerade rör- och plåtprodukter. Som trygg och kvalitetssäker partner erbjuder vi en förädlad helhetslösning.

APM August Pettersson AB

Kontrollfixturer, CNC-fräsning och CMM-mätning – APM är en komplett leverantör av kontrollutrustningar till bil- och verkstadsindustrin.

Davids Metallfabrik AB

Vi bearbetar plåt, tråd och rör med processer så som stansning, bockning och svetsning. Vi prioriterar korta leveranstider där kvalitén aldrig sviker.

Delex Teknik AB

Vi erbjuder innovativ produktutveckling, prototyptillverkning och högautomatiserad produktion inom tråd, rör, plåt, svets och efterbearbetning.

Eboss AB

Automatpressning för stora volymer, laserskärning för mindre serier och tuffa material. Eboss levererar hela vägen från prototyp till serieproduktion.

Elbe AB

Vi tillverkar tråd-, rör- och plåtdetaljer i en flexibel, modern och högautomatiserad produktionsanläggning, från mindre serier till volymproduktion.

GLS Industries AB

En komplett plåtleverantör, från bockad tunnplåt till avancerad plåtbearbetning. Enastående teknik och hög kapacitet vid våra tre produktionsenheter.

Gnosjö Plåtindustri AB

Vi bearbetar tunnplåt genom stansning, bockning, nitning, gängning, presselement, svetsning, ytbehandling och montage. Från idé till packat och klart!

Gårö Plåtprodukter AB

Ett ledande familjeföretag inom legobearbetning av tunnplåt, stansning, laserskärning, bockning, pressning svetsning samt montering och ytbehandling.

Ingelsten & Co AB

Din leverantör av avancerad plåtformning med djupdragning som specialitet. Även bockning, svetsning, laserskärning, pressning och ytbehandling.

IRE Metall AB

En komplett leverantör av plåt- och tråddetaljer med korta ledtider. Automatpressning, djupdragning, laserskärning, svetsning och efterbearbetning.

Jansson Industri AB

Vi är en komplett leverantör av effektiv plåtbearbetning – automatpressning, stansning, fiberlaser, kantbockning, panelbockning och svetsning.

Kullarp Sweden AB

Legoarbete från idé till färdig produkt. Konstruktion, stans, laserskärning, bockning, svets, kantpressning, trådbock, rörlaser, pack och montering.

LTECH AB

Lasersvetsning med högsta precision – reparation och service av formverktyg, prototypframtagning, specialsvetsning inom bl a medicin och flygindustri.

M Johansson AB

Vi erbjuder helhetslösningar inom plåtbearbetning och jobbar målinriktat med långsiktiga kundrelationer. Kort sagt – plåtbearbetning med omtanke!

Miform Verktygs AB

Med unik precision och den senaste tekniken inom CNC-fräsning och trådgnistning levereras formverktyg av högsta kvalitet.

Mountpac AB

Med egen plåtproduktion och externa leverantörer levererar vi komplexa produkter bestående av olika komponenter i många typer av material.

MS Industriservice AB

Vi är den perfekta legoproducenten i plåt- och trådbaserade detaljer med helhetslösningar inom bockning, svetsning, ytbehandling och montering.

Oles Svets i Gnosjö AB

Komplett svetsleverantör specialiserad på legosvetsning i bl a aluminium, rostfritt och mässing. Robotsvets, MIG/MAG, TIG, CMT, punkt- samt pressvets.

Petterssons Trading Sweden AB

Tråddragning, trådbockning, plåtstansning, härdning och ytbehandlingstjänster. Världsledande leverantör till Klädhängarindustrien.

Robec AB

Lasermärkning, gravyr och etsning. Utveckling, tillverkning och testning av medicintekniska produkter med slutkunder över hela världen.

Robotec AB

Legotillverkning i plåt och rör. Komplicerade bockade och svetsade detaljer med extrema hållfasthetskrav är vår specialitet.

Skeppshults Press & Svets AB

Vi är en komplett leverantör av pressade och formade plåtdetaljer. Automatpressning med stor flexibilitet, egen verktygsavdelning och pulverlack.

Smemo AB

Plåtdetaljer från lågserie till högvolym med laserskärning, stansning, automatpressning och robotmontering i en modern och flexibel maskinpark.

Trådartiklar i Hillerstorp AB

Tråd och plåt i rationell produktion med automatiserade maskiner – vi jobbar som din problemlösare med korta ställtider och hög flexibilitet.

Turnab AB

Som kvalificerad leverantör av automatsvarvade stänger med höga kvalitetskrav utför vi stång- och kutsbearbetning, fräsning, kapning och trumling.

Verktyg & Press i Anderstorp AB

Automatpressning, stansning, bockning, press-/punktsvetsning, trådbockning och verktyg. Även service, reparation, rådgivning och produktutveckling.

Vindo AB

Experter på volymproduktion av automatpressade, dragna och gängade plåtdetaljer – dessutom med laserskärning, kantbockning och rullformning i huset.

Västbo Press

Plåtbearbetning som lösningar på kundens utmaningar. Automatpressning, efterbearbetning, montering, packning samt egen verktygsavdelning.

WOG Metall AB

Plåt- och rörbearbetning med alla processer i huset, från laserskärning, kantpress och flerop till pressavdelning, svets, pulverlack och montering.

 

 

Lediga jobb hos våra plåtföretag

Det finns inga lediga jobb för tillfället.

 

 

Reportage

De storsatsar mitt i coronakrisen

IRE Metall gör ett rejält tekniklyft inom laserskärning, bockning och svetsning – och genomför därmed den största investeringen i bolagets historia.

LEGOLEVERANTÖREN SOM VÄXER I MOTVIND

De startade i finanskrisens branta uppförsbacke – och när världen återigen drabbas av ekonomisk kris rullar produktionen hos Kullarp som aldrig förr.

DE UTVECKLAR FRAMTIDENS PLÅTBEARBETNING

Det handlar inte bara om att bli bäst på att ta fram en plåtbit. Gårö har under många år lagt fokus på teknik, helhetslösningar och produktutveckling.

AVANCERAD PLÅTBEARBETNING I VÄRLDSKLASS

Drivkraften är att ständigt effektivisera och utveckla plåtbearbetningen – och att bli bäst i Europa på plåt. GLS Industries är starkare än någonsin.

FAMILJÄRT OCH FLEXIBELT HOS VINDO

De är experter på automatpressade, dragna och gängade plåtdetaljer. Och lika viktig som kvalitén är de goda relationerna till kunder och leverantörer.

ÖKAD FLEXIBILITET OCH KORTARE LEDTIDER

Med den nya kombilasern tar Jansson Industri ytterligare ett steg framåt som komplett leverantör av plåtbearbetning i ännu fler segment.

MÖJLIGHETERNAS FABRIK I HILLERSTORP

Här tillverkas 4 miljoner galgkrokar per dag vid full beläggning. Nu öppnar Petterssons för fler att ta del av smarta lösningar för volymproduktion.

PROFFS PÅ PLÅT- OCH RÖRBEARBETNING

Med kreativitet, driftighet och kraftfulla investeringar fortsätter WOG Metall att stärka positionen som legotillverkare rustad för morgondagens krav.

Fixturexperterna utvecklas med ny teknik

Med investeringen i additiv teknik fortsätter APM att ligga i topp med högkvalitativa lösningar inom kontrollfixturer för kravställande kunder.

FRAMTIDSTRON SPIRAR I SMÅLANDSSTENAR

Familjeföretaget Västbo Press bygger till, investerar i produktionsutrustning och generationsväxlar med Johan Runesson som ny vd.

 

Företagsyheter

Jansson Industri investerar i en ny laserkombimaskin.

Västbo Press byter ägare

WOG Metalls möjligheter

Västbo Press AB: Ny hemsida

Petterssons utvidgar sina affärsområden - Ny Hemsida

Vår nya miljövänliga profilbil

Film om våra möjligheter

 

 

Andra har också läst

 

Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.