Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Måndag 16 maj Grattis Ronald, Ronny
Valuta
EUR 10.49 0.02 0.016
GBP 12.35 0.01 0.007
USD 10.09 0.03 0.027
BÖRSEN 17:30
0.00%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Vi söker en servicetekniker med inriktning laser

Din roll: Har du ett genuint intresse för hur saker och ting fungerar rent tekniskt, erfarenhet av lasermaskiner och älskar tillfredställelsen när du löser ett problem? Då kanske vi har jobbet för dig!

Som resande servicetekniker på Din Maskin kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara förebyggande och avhjälpande underhåll, att hålla utbildningar för kunder samt genomföra installationer, både självständigt och tillsammans med kollegor. Våra kunder finns över hela Sverige och Norge.

 

Din profil: Vi söker dig som har erfarenhet av lasermaskiner och kunskap inom mekanik, el och automation. Vi ser gärna att du har ett liknande arbete idag, men den rätte kandidaten kommer att erbjudas utbildning, både internt och hos våra leverantörer.  Vår leverantör Prima Power är en av världens ledande leverantörer av 2D- och 3D-lasermaskiner och du kommer att få arbeta med maskiner med den allra senaste tekniken.

 

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer dock att ingå i ett team av välkomnande och hjälpsamma servicetekniker som ställer upp för varandra, och som gärna delar med sig av sin kunskap.

 

Du har datavana och kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vad erbjuder vi: Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att få arbeta i ett företag med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi erbjuder bland annat förmånliga anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, utbildningar, bonusprogram och tjänstebil.

 

Vill du bli en av oss på Din Maskin? Välkommen med din ansökan!

 

För frågor om tjänsten kontakta Servicechef Niklas Gunnarsson, telefon 0370-69 34 11.
Sista ansökningsdag är 2021-11-30, men vi arbetar med löpande urval. Din ansökan skickar du till jobba@dinmaskin.se.KONTAKTUPPGIFTER

Din Maskin i Värnamo AB

(Din Maskin i Värnamo AB)

Telefon: 0370693400
Mail: info@dinmaskin.se

Besöksadress:
Silkesv. 22
33153
VÄRNAMO

Postadress:
Box 742
33127
Värnamo

Webbadress:
www.dinmaskin.se