Vecka 38 Torsdag 21 september Grattis Matteus
Valuta
EUR 11.9 0.02 0.023
GBP 13.72 -0.03 -0.035
USD 11.16 0.02 0.016
BÖRSEN 17:30
-1.45%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

TEMA Butiksinredning

I Gnosjöregionen finns ovanligt många företag som tillverkar produkter till butiksbranschen. Här hittar du företag som kan hjälpa dig med allt från idé och design till fullt färdiga butiker. 

 

I vår region finns även många företag som är underleverantörer till de större butiksinredningsföretagen. Här tillverkas plåthyllor, trådkorgar, exponeringsställ, kassadiskar, väggpaneler och mycket mer. Förutom själva tillverkningen görs även ytbehandling och montering hos många underleverantörer.

 

Du hittar även företag som tillverkar och hjälper till med smart butiksbelysning och andra moderna och digitaliserade lösningar.

 

På denna sida har vi samlat företag i Gnosjöregionen som kan hjälpa dig med butiksinredning på olika sätt. Kika runt på sidan och kontakta gärna de företag du tycker verkar intressanta. 

 

Leverantörer och underleverantörer till butiksbranschen

AWAL Concept AB

Med fokus på kundernas framgångar är vi ett företag som i nära samarbete med kunderna levererar helhetslösningar inom butiksinredningar och displayer.

Evert Nilssons Metallfabrik AB

Vi tillverkar tråd-, rör- och plåtprodukter efter kunders ritning och önskemål. Legotillverkning och även lagerhållning.

Kullarp Sweden KSAB

Legoarbete från idé till färdig produkt. Konstruktion, stans, laserskärning, bockning, svets, kantpressning, trådbock, rörlaser, pack och montering.

Luni Metall AB

Luni är en komplett leverantör inom metall med kunder inom många olika branscher.
Vi erbjuder hela spektrat, från idé till färdig produkt.

M Johansson AB

Vi erbjuder helhetslösningar inom plåtbearbetning och jobbar målinriktat med långsiktiga kundrelationer. Kort sagt – plåtbearbetning med omtanke!

MS Industriservice AB

Butiksinredning i rör, plåt och tråd. Svetsning, trådbockning i CNC-styrda maskiner, ytbehandling och montering till konkurrenskraftigt pris.

Pido Shop Concept AB

Pido är ett inredningsföretag som säljer inredningar till flera olika branscher Vi hjälper dig från idé till installation.

TMC metall-center.se

Displayställ, butiksinredningar och legotillverkning av tråd-, plåt- och rördetaljer efter kundens önskemål – från idé till slutleverans.

Trådartiklar i Hillerstorp AB

Rationell produktion av tråd- och plåtartiklar i stora volymer med korta ställtider och flexibilitet. Den kluriga problemlösaren inom trådbockning!

Vindo AB

Experter på volymproduktion av automatpressade, dragna och gängade plåtdetaljer – dessutom med laserskärning, kantbockning och rullformning i huset.

WOG Metall AB

En komplett samarbetspartner inom rör och plåt, från råmaterial till färdig, lackerad produkt. Egen pulverlackering.

 

 

Lediga jobb inom butiksbranschen

Stans / laseroperatör

 

 

Film från butiksbranschen

 

Reportage

Legoleverantören som aldrig sitter still

Hos WOG Metall i Skillingaryd jobbar man hela vägen från fullformatsplåt och rör till komplett produkt – via den egna pulverlackeringen.

Redo att leverera i tråd, plåt och rör

Att tänka utanför boxen är deras specialitet. Kullarp i Gnosjö skapar kundanpassade lösningar för butiksinredning och bygg med alla processer i huset.

Ny unik svetsanläggning till Hillerstorp

Med den nya lasersvetsroboten räknar MS Industriservice i Hillerstorp med att kunna leverera både snyggare och snabbare detaljer i rör, plåt och tråd.

 


Andra har också läst

Här kan du läsa ännu mer om företagen inom butiksbranschen »


Hjälp dina vänner!

Dela denna sida till sociala medier så fler kan hitta bra leverantörer i Gnosjöregionen.

 Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår