Vecka 40 Onsdag 4 oktober Grattis Frans, Frank
Valuta
EUR 11.63 0.03 0.026
GBP 13.43 0.05 0.049
USD 11.07 -0.01 -0.014
BÖRSEN 17:30
-0.47%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Luni Metall AB

Hillerstorp

Luni är en komplett leverantör inom metall med kunder inom många olika branscher.
Vi erbjuder hela spektrat, från idé till färdig produkt.


Luni Metall AB grundades 1986 och 1997 tog vi det första steget mot vad vi är idag. Det var då började vi med tillverkning av butiksinredningar och köpte en rörperforeringsmaskin. År 2009 investerade vi i en rörlasermaskin, som ändrade vår inriktning till att omfatta mycket mer än bara butiksinredning.
Numera är vi en komplett leverantör med kunder inom många olika branscher.

Vi har under de senaste åren gjort stora investeringar i nya maskiner, vilket varit lyckat. Vår omsättning uppgår idag till 70 miljoner kronor och vi har vuxit till 38 anställda. Ambitionen är att utvecklas till att bli en självklar leverantör att lita på och en attraktiv samarbetspartner till olika företag i olika branscher. Numera erbjuder vi även konstruktionshjälp tillsammans med kunden från början till slut.

Vi tror att vägen till att bli en attraktiv samarbetspartner måste innehålla viljan att utvecklas, att investera och att hålla en hög leveranssäkerhets- och kvalitetsnivå.

Svetsade rör- och plåtkonstruktioner är det som vi tillverkar mest. Men vi kan också leverera allt från ett kapat rör till en färdig produkt som vi lackar, monterar, packar och skickar ut till vår kund. Vi ser oss som leverantör till en rad olika branscher vilket är en styrka hos oss.
Vi erbjuder hela spektrat, från idé till färdig produkt.

För att lyckas hålla en hög kvalitet krävs personal med hög kompetens. Vi internutbildar samtliga medarbetare och våra anställda får också gå olika utbildningar, som gör att vi håller oss i framkant när det gäller ny kunskap.

Snabbfakta

Antal anställda

38

Omsättning

74999

Organisationsnr

5562558220

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

rör, Legosvetsning, hillerstorp, Metall, Legotillverkning i metall, Butiksinredningar, laserskärning, Planlaser, Rörlaser, Montering, svetsning, Robotsvets, kantpress, Fiberlaser, konstruktion, komplett leverantör, Plåt, småland, gnosjöandan, Helhetslösningar, bockning

Avdelningar

Metall
Skärning
Laserskärning
Rörlaserskärning
Fiberlaser
Blandade material
ButiksinredningDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår