Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 20 Lördag 21 maj Grattis Konstantin, Conny
Valuta
EUR 10.5 0.00 -0.005
GBP 12.43 0.05 0.047
USD 9.94 0.02 0.019
BÖRSEN 17:30
-0.42%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Luni Metall AB

Hillerstorp

Komplett legotillverkare inom plåt och rör, i material som svart, rostfritt och aluminium. Laserskärning, kantbockning, svetsning och rörlaser.


Luni Metall AB grundades 1986 och 1997 tog vi det första steget mot vad vi är idag. Då började vi med tillverkning av butiksinredningar och köpte en rörperforeringsmaskin. 2009 investerade vi i en rörlasermaskin, som delvis ändrade företagets inriktning till att omfatta mer än butiksinredning. 2020 är vi en komplett legotillverkare med kunder inom många olika branscher

Vi har under de senaste åren gjort stora investeringar i nya maskiner, vilket burit frukt. Luni Metalls omsättning uppgår idag till 40 miljoner kronor och vi har vuxit till att vara 25 anställda. Vår ambition är att utvecklas till att bli en självklar leverantör att lita på och en attraktiv samarbetspartner till olika företag i olika branscher. Vi tror att vägen dit måste innehålla viljan att utvecklas, att investera och att hålla en hög leveranssäkerhets- och kvalitetsnivå.

Svetsade rör- och plåtkonstruktioner är det som vi tillverkar mest. Men vi kan också leverera allt från ett kapat rör till en färdig produkt som vi lackar, monterar, packar och skickar ut till vår kund. Vi ser oss som underleverantör till en rad olika branscher och levererar därför inte direkt till slutkund utan ligger “steget under”. Vi erbjuder hela spektrat, från idé till färdig produkt.

För att lyckas hålla en hög kvalitet krävs personal med hög kompetens. Vi internutbildar samtliga medarbetare och våra anställda får också gå olika utbildningar, som gör att vi håller oss i framkant när det gäller ny kunskap.

Luni Metall ligger i Hillerstorp, en tätort i Gnosjö kommun. Hos oss finns därför den välkända “Gnosjöandan”, en slags klurighet som vi använder till att hitta de optimala lösningarna för varje specifik kund.

Snabbfakta

Antal anställda

32

Omsättning

42302

Organisationsnr

5562558220

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Butiksinredning, rör, Legosvetsning, hillerstorp, Ställsystem, Grossist, Pallar, emballage, pallkragar, Metall, Legotillverkning i metall, Butiksinredningar, laserskärning, Perforering, Planlaser, Rörlaser

Avdelningar

Metall
Skärning
Laserskärning
Rörlaserskärning
Fiberlaser
Blandade material
Butiksinredning