Butiksinredning för kläder, bygghandel, dagligvaror och andra butiksbranscher. Hitta tillverkare och leverantörer i Gnosjöregionen här.

Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.57 -0.01 -0.012
GBP 13.55 0.00 -0.004
USD 10.89 0.00 0
BÖRSEN 17:30
0.77%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Butiksinredning

Snabba tips om butiksinredning

    1. Butiksinredning är som bäst när den lyfter fram det unika i företagets affärsidé och signalerar butikens kärnvärden.
    2. Rätt exponering av en produkt är en självklar förutsättning för bästa försäljningsresultat. Man kan ganska enkelt styra försäljningen dit man vill med hjälp av smarta exponeringstips.
    3. Med utgångspunkt i butiksbransch och produktkategori hjälper din leverantör dig att hitta fram till rätt lösning gällande funktionalitet, kvalitetskrav och prisnivå. Även miljöaspekten är en viktig faktor att väga in både ur ett miljötänk men även utifrån den värdegrund som produkten har som ska exponeras.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Ett genomtänkt butikskoncept

För att bli en smart, effektiv och lönsam butik behövs ett genomtänkt butikskoncept. Många som är i behov av butiksinredning har en ganska färdig idé om funktion och utseende på de efterfrågade produkterna. Idén kan sedan vidareutvecklas utifrån aspekter som exempelvis hållfasthet och funktionalitet. Behöver du hjälp att skapa ditt butikskoncept från grunden finns många leverantörer i Gnosjöregionen som kan hitta en skräddarsydd exponering för just dina produkter.

 

Butiksinredning

 

Obegränsade möjligheter

Det kan handla om kassadiskar och konfektionsställ lika väl som glasmontrar och skyltställ för kampanjvaror. Lika stor variation finns på materialsidan. Det mesta går att skapa i metall, plåt, tråd, glas och plexi. Även trädetaljer och displayställ i papp kan ge precis den rätta känslan som behövs för att förstärka och exponera en vald produkt.

 

Historia

På mitten av 1800-talet öppnade det första moderna varuhuset, Au Bon Marché, i Paris. Industrialisering och den tidiga globaliseringen förstärkte trenden. Varuhusens inredning och design blev allt mer medveten för att påverka kunderna att köpa mer. Skyltfönstret uppfanns som en form av livsstilsreklam. I vårt postmoderna samhälle intar skyltfönster och butiksinredning en central plats för kommunikation med kunden.

 

Leverantörer i Gnosjöregionen

I Gnosjöregionen tillverkas mycket plåt- och trådprodukter. Därför har det samlats ovanligt många tillverkare av butiksinredning i denna region. Företagen har knoppats av och kunskapen och erfarenheten av att tillverka butiksinredning har brett ut sig över regionens företag. Här nedan kan du hitta leverantörer som troligtvis kan hjälpa dig med all butiksinredning du kan tänkas behöva till din butik.

 

Butiksinredning

Sammanfattning av Butiksinredning

En genomtänkt butiksinredning är säljande i sig och att exponera varor på rätt sätt har mycket stor betydelse.

 

Läs mer

Här hittar du fler avdelningar om butiksinredning »

Läs gärna mer om närliggande ämnen Butiksinredning | Produktställ |Shop in shop | Skyltställ | Kassadiskar | Butiksbelysning | Butikshyllor |Väggpaneler | Galgar | Klädställ

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår