Vecka 22 Måndag 27 maj Grattis Beda, Blenda
Valuta
EUR 11.54 -0.03 -0.029
GBP 13.57 -0.01 -0.013
USD 10.64 -0.03 -0.029
BÖRSEN 15:14
0.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Blandat

Vissa tillverkningsmetoder kan bestå av flera olika material. Därför har vi gjort en avdelning för blandade material. Ett bra exempel är butiksinredning där detaljer kan bestå av så väl trä och metall som plast och glas. Trådhyllor och perforerade produktställ. Butiksdiskar och spjut i metall. Sedan ska allt ytbehandlas. Sprutlackering av träskivor och pulverlackering av plåthyllor. Ni förstår varför vi gjort en avdelning för blandade material.

Blandade material

Butiksinredning

Att inreda en butik med allt som krävs i fråga om inventarier, skyltställ och annat kan vara en grannlaga uppgift om man söker kvalitet och har speciella önskemål. Här nedan hittar du företag som kan ge dig det butikskoncept du verkligen behöver ha.

Underkategorier: Produktställ, Shop in shop, Skyltställ, Kassadiskar, Butiksbelysning, Butikshyllor, Väggpaneler, Galgar, Klädställ

Industriautomation

Underkategorier: Robotlösningar, Maskinbetjäning, Industrirobotar, Robotsimulering, Robotceller, Processkontroll, Servicerobotar

Ytbehandling

Ytbehandling, en metod att skydda metaller från angrep som korrosion, och också ett sätt att skapa en attraktiv yta på materialet som behandlas. Förkromning är ett sätt att ytbehandla material som stål, aluminium men även plast kan ytbehandlas för lyster och hållbarhet.

Underkategorier: Sprutlackering, Förnickling, Pulverlackering, Förzinkning, Förkromning, Våtlackering, Blästring, Trumling

Maskiner och material

Underkategorier: Maskinkonstruktion, Maskinservice, Laserskärningsmaskiner, Fleroperationsmaskiner, Excenterpressar, Kantpressar, Stansmaskiner, Trådgnistmaskiner, Bockautomater, CNC-maskiner, Formsprutor, Plastmaterial

Verktyg och mätteknik

Verktyg kan till synes vara ett stort område. Och det är precis vad det är. Här pratar vi om de verktyg som används till industriell produktion. Verktyg som tas fram specifikt för att tillverka en eller flera produkter och det ofta i större skala.

Underkategorier: Följdverktyg, Fixturer, Formverktyg, Automatverktyg, Mätteknik, Verktygsmakare

Prototyptillverkning

Underkategorier: 3d-printning

Emballage

Emballering tar vid när produkten är tillverkad och skall transporteras ut till kund. Ett moment som kan hanteras på olika sätt och bör även hanteras olika beroende på vad det är som skall skickas vidare. Skall emballaget vara skräddarsytt för produkten, eller skall det vara standard som fylls ut för att varan skall nå mottagaren säkert, skall ett reklambudskap finnas eller inte; hur klarar man transportskador?

Underkategorier: Kartong o well, Träemballage, Lastpallar, Plastemballage

Lager och förråd

Underkategorier: Lagerinredning, Förrådsväggar

Legoarbete

Legoarbeten och legotillverkning ger dig som söker möjlighet att producera varor i korta eller långa serier en möjlighet att göra det. Och det utan att behöva ha produktionsutrustning själv, och utan att behöva investera i maskiner eller verktyg. Du specificerar vad som önskas tillverkas och kan med förtroende låta kompetenta företag tillverka det åt dig.

Underkategorier: Legosvetsning, Monteringsarbete, Legotillverkning, Legosvarvning, Legoformsprutning, Efterbearbetning

Egna produkter

Övriga

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår