Hitta galgar och andra produkter till din butiksinredning.

Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.57 -0.01 -0.012
GBP 13.55 0.00 -0.005
USD 10.89 0.00 0.003
BÖRSEN 17:30
0.77%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Galgar

Snabba tips om galgar

    1. Det finns många tillverkare som använder återvunnet material. Något att beakta vid val av leverantör.
    2. Använd galgar med kroklås i resegarderober så hänger de kvar hela resan.
    3. Sätt ett gummiband längst ut på galgen så glider kläderna inte av.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Resegarderob och gummiband

En resegarderob är oftast smidig att ha med sig på ex. affärsresor då man har med sig kavajer och skjortor och vill slippa stryka för att kläderna har legat hoptryckta i en resväska. När man köper sin resegarderob så följer det för det mesta med galgar men kolla gärna så att de har ett lås som gör att galgen inte kan åka av upphängningen i själva garderoben, då får du ändå stå där och stryka när man kommer fram.

 

Har man skjortor eller byxor i t ex. siden som lätt åker av galgen på grund av klädernas ytskikt så kan man välja en galge gjort av gummi så man får en antiglid effekt. Vill man ändå ha en galge i trä, plast eller metall så kan man sätta ett gummiband längst ut på galgen som ett stopp. Till byxorna kan man ta en galge där själva stången är klädd med t ex velour eller något annat material som gör att klädesplagget inte åker av galgen.

 

Galgar

 

Galgar

 

Galgar för kemtvätt och tvättstugan

När man hämtar sina kläder på kemtvätten får man oftast dem upphängda på trådgalgar. Galgarna är behändiga och smidiga att använda vid transporten men glöm inte byta galge när du kommer hem på de klädesplagg som kräver lite kraftiga galgar så kläderna har fin form när det är dags att använda dem igen. Kasta inte trådgalgarna utan de är perfekta att hänga upp lite lättare kläder på och du får plats med mer kläder i garderoben.

 

I tvättstugan så är en uppblåsbar galge ett bra val som inte lämnar några avtryck eller märken på kläderna. Byt ut galgarna lite då och då så dom håller formen när de är uppblåsta. Risken är annars att våta kläder blir för tunga och faller ner på golvet för att luften pyser ut.

 

Trägalgar i natur eller lackerade i alla världens färger hängandes på rad i garderoben ser snyggt och prydligt ut. Kolla gärna när du hänger upp dina kläder att galgarna är hela och inte fått flisor som kan repa kläderna.

 

Lite tunnare plastgalgar är bra att ha till blusar, skjortor och lite lättare kläder. Ska man hänga upp sina kavajer så kan det vara bra att köpa galgar som är lite bredare precis vid axelpartiet så håller de formen.

 

Ännu fler galgar..

Om man ska hänga upp kjolar eller byxor så kan en nypgalge vara perfekt. Till byxor kan också en galge med stång vara ett alternativ. Tänk bara på att ta bort eventuella skärp då det tynger ner byxorna och byxorna kan då lätt åka av galgen.

 

För slipsar finns det flera olika sorters galgar och i olika former. Lätt att hänga in i garderoben tillsammans med matchande kläder. Oftast hamnar alla smycken och övriga accessoarer i en låda och när man väl ska använda det får man stå och trassla ur alla kedjor som fastnat i varandra. Ett bättre alternativ är att hänga upp dem på galgar som är anpassade för det ändamålet med små krokar på så är det bara att ta ner det som ska användas. Sparar både tid och energi.

 

Istället för att hänga kläder i en garderob bakom stängda dörrar så kan man hänga sina kläder på galgar väl synligt i t ex sovrummet. Mer som en inredningsdetalj. Då kan det vara snyggt med sammetsgalgar - eller sidengalgar till finaste klänningen så det ser lite exklusivt ut.

 

Barngalgar finns både som miniatyrer av galgar för vuxna men även med prinsesskronor, favoritdjuret eller en tecknad figur i alla regnbågens färger. Många företag säljer idag miljövänliga galgar för att bidra till att återvinna och använda vår resurser på ett hållbart sätt och det ligger helt rätt i tiden.

 

Läs mer

www.galgar.info

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Butiksinredning | Produktställ |Shop in shop | Skyltställ | Kassadiskar | Butiksbelysning | Butikshyllor |Väggpaneler | Galgar | Klädställ

 

 

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår