Kassadiskar är en central del av en butiks inredning som ställer höga krav på estetik, användarvänlighet samt material.

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Lördag 26 september
Grattis Enar, Einar
Valuta
EUR 10.62 -0.02
GBP 11.63 0.02
USD 9.13 -0.03
BÖRSEN 08:35
0.48%

Kassadiskar

Snabba tips om kassadiskar

    1. Välj alltid kassadiskar utifrån typ av butik, då vad som är lämplig design skiljer sig kraftigt beroende på vilka varor som ska hanteras.
    2. Satsa på slitstarka material som kräver så lite underhåll som möjligt.
    3. Undersök möjligheten till att eventuellt skaffa begagnade kassadiskar.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Kassadiskar används i en mängd butikssammanhang, och beroende på vilken typ av butik samt vilken form av disk det handlar om behöver de uppfylla olika behov. En kassadisk är en central del av butiksinredningens estetik samtidigt som den ställer höga krav på funktionalitet och användarvänlighet, så se till att ta alla viktiga aspekter i beaktande vid valet.

 

Kassadiskar

 

Rätt kassadisk för rätt butik

En kassadisk kan se ut på en mängd olika sätt och olika sorters design passar olika butiker. Vissa kassadiskar är konstruerande för arbete stående medan andra för arbete sittande, och lämnar dessutom olika mycket arbetsyta beroende på om produkterna som ska gå genom disken är små eller mer skrymmande. En kassadisk behöver heller inte vara dyr utan det finns idag mängder med både billiga och dyrare alternativ på marknaden.

 

AWAL Concept AB

HILLERSTORP

Med fokus på kundernas framgångar är vi ett företag som i nära samarbete med kunderna levererar helhetslösningar inom butiksinredningar och displayer.

Ökad försäljning med ny kassazon

I 45 år har Awal hjälpt sina kunder att sälja mer. Den nya kassazonen är inget undantag. Nu hoppas man att butikerna ska upptäcka möjligheterna.

Bergfors Snickerifabrik AB

SKILLINGARYD

Vi tillverkar kök och specialinredningar med samarbetspartners som KA ROOS, Ekdahls, Källemo, Hestra Handsken och PS Retail.

Kassadiskar

 

Estetik

Den estetiska biten av en kassadisk utseende är mycket viktig för butiker inom detaljhandeln, och detta är något som företag inom butiksinredningsbranschen är högst medvetna om. Därför kan man idag skapa diskar av alla möjliga material såsom glas, plast och metall samt leka med form och färg för att få till ett snyggt utseende. En kassadisk kan vara bland annat rund, halvcirkelformad, rektangulär samt öppen eller stängd och placeras mitt i butiken, mer diskret längs med väggarna eller som en hörndisk. Möjligheterna är oändliga, det gäller bara att tänka kreativt.

 

Smarta samarbeten

Då man har behov av en kassadisk så är sannolikheten stor att man även behöver annan form av butiksinredning såsom hyllanordningar och ställ. Därför kan det vara smart att samarbeta med företag som har erfarenhet inte bara kassadiskar utan även av annat nödvändigt möblemang. På så vis kan man beställa flera centrala inredningsdetaljer i samma tema, material och stil och garanterat få en enhetlig atmosfär i butiken. Dessutom blir priset ofta bättre då man beställer flera varor från samma företag.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Butiksinredning | Produktställ |Shop in shop | Skyltställ | Kassadiskar | Butiksbelysning | Butikshyllor |Väggpaneler | Galgar | Klädställ

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.