Här kan du finna företag som kan erbjuda krenelerade galler som kan vävas i enlighet med specifika instruktioner.

Vecka 30 Onsdag 24 juli Grattis Kristina, Kerstin
Valuta
EUR 11.68 0.00 -0.001
GBP 13.91 0.02 0.02
USD 10.77 0.00 0.002
BÖRSEN 17:30
-1.08%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Krenelerade galler

Snabba tips om krenelerade galler

    1. Tänk på att krenelerade galler mäts från innerkant till innerkant på tråden som skapar rutmönstret.
    2. Tänk även på att krenelerade galler kan tas fram i vanligt stål och i rostfritt stål.
    3. Den här typen av galler passar utmärkt i miljöer som utsätts för vibrationer och som behöver ett extra stöd och skydd.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Idag ser man krenelerade galler på många olika platser. Trappräcken är ofta gjorda på detta sätt och man kan välja ett material som har stor motståndskraft mot vädrets makter och mot fukt så att konstruktionen får lång hållbarhet och förblir säker. I galler som ska användas i skyddade miljöer som i förråd eller som möbler så är det inte lika viktigt med rostskyddet men här tänker man mer på det estetiska med olika former av ytbehandling. Gallret måste även ha en ram som gör det möjligt att placera det på rätt sätt och dra nytta av konstruktionen för ökad säkerhet.

 

Krenelerade galler

 

Användningsområden

Man kan använda sig av krenelerade galler för många olika ändamål. Trappräcken har nämnts och det är också vanligt att se staket som är utformade av den här typen av galler. Andra platser och produkter som ofta drar nytta av den vävda gallertekniken är väggar, hyllor, olika typer av rasskydd, stöldskydd och armering för väggputs. Beroende på användningsområde så väljer man rätt typ av stål och även storlek på trådarna. Ibland behöver man tunnare tråd för finare maskor medan vissa projekt kräver tråd som är tjock och mer motståndskraftig.

 

Krenelerade galler

 

Rostskydd och utbehandling

Man brukar betänka det där med rostskydd då man väljer sitt material. Idag kan företag i Gnosjöregionen ta fram krenelerade galler som är gjorda av rostfritt stål och som därmed ger ett gott skydd mot korrosion. Billigare blir det att tillverka gallren av obehandlat stål men här får man oftast räkna med någon form av ytbehandling. Då gallren ska finnas i miljöer där man vistas så måste de förstås behandlas för att vara vackra att se på och inte bara för att stå emot slitage och korrosion.

 

Specialdesignade galler

Många företag i Gnosjöregionen har lager med färdiga krenelerade galler som kan beställas utifrån förutbestämda mått. Då dessa mått inte motsvarar de faktiska behoven så kan man utforma unika produktioner som är skräddarsydda för sina ändamål. Det här ska inte behöva ta mer tid om man väljer ett företag som jobbar med stor kunskap och erfarenhet av ett arbetsflöde som ger tillfredsställande resultat.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Trådnät stålnät | Krenelerade gallerMaskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar |Nätväggar

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår