Företagen i Gnosjöregionen kan tillverka plastslang i de bredder, längder och tjocklek du behöver för dina produkter.

Vecka 48 Söndag 3 december Grattis Lydia
Valuta
EUR 11.3 -0.13 -0.134
GBP 13.2 0.00 0
USD 10.38 -0.12 -0.116
BÖRSEN 17:30
0.71%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Förpackningsslang

Snabba tips om Förpackningsslang

    1. Tänk på att välja rätt storlek på förpackningsslangen både vad gäller volym och vikt.
    2. Välj en leverantör som kan hjälpa dig med tryck på förpackningsslangen.
    3. Var noga med att skaffa förpackningsslang som är tillverkad i miljövänlig plast som även är hygienisk.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Förpackningsslangar är precis som det låter förpackningar som är i form av slangar. Den här typen av emballage kan vara bra att ha i olika lägen som då man kanske behöver frihet vad gäller längden på den påse som man till sist skapar. Idag kan företag i Gnosjöregionen hjälpa till med förpackningsslang som håller hög kvalitet. Det här är plastprodukter som tillverkas av material som är miljövänliga och enkla att hantera.

 

Det är viktigt att utveckla sina förpackningsslangar på rätt sätt så att de verkligen kommer att passa användningsområdet så därför så bör man noga beskriva de förpackningar man har behov av innan produktionsprocessen går igång.

 

Förpackningsslang

 

Förpacka med slang

Att förpacka med slang har sina fördelar men det är förstås viktigt att man kan försluta sin förpackning på ett enkelt sätt. Här finns det lite olika metoder och det har till exempel utvecklats speciell förpackningsslang som man kan svetsa ihop. Det här kan man göra med plast som går att smälta om så det är viktigt att man väljer plastfilm av termoplast som inte kommer att förbrännas vid upphettning.

 

När man ska använda sig av slangen vid jakt eller för matvaror så är det också viktigt att tänka på hygienen. Man måste kunna lita på att plasten är ren och att den inte kommer att överföra några farliga ämnen till det som man förpackar.

 

 

Förpackningsslang

 

Miljövänliga plaster

I Sverige så ligger stor fokus på miljömedvetenhet och man kan numera ställa höga krav både på produktion och på slutprodukt. De företag i Gnosjöregionen som jobbar med att ta fram plastprodukter och plastfilm tjänar på det nya tänket. Tack vare att utvecklingen av plaster går framåt så slipper man svinn då man tar fram produkterna och i ett senare skede så går det att återanvända slangar som har kastats.

 

Hitta goda samarbetspartners

Det är viktigt att finna rätt leverantör av förpackningsslang eftersom man måste få rätt dimensioner på slangen för att klara av det användningsområde som man har tänkt sig. Plasten är givetvis töjbar men det finns alltid gränser för hur mycket man kan förpacka på ett säkert sätt. Genom att diskutera sina behov med tillverkaren av förpackningsslangen så kan man garantera att få rätt dimensioner från start så att man inte står där med helt fel produkt med förseningar av produktion som resultat.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Filmblåsning | Sträckfilm |Förpackningsslang | Extrudering

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår