Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 26 Tisdag 28 juni Grattis Leo
Valuta
EUR 10.67 0.00 0.004
GBP 12.38 0.01 0.011
USD 10.09 0.00 0.004
BÖRSEN 17:30
2.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Plast

På denna sida kan du hitta avdelningar som handlar om plast och närliggande ämnen. Klicka dig vidare för att komma till sidor med mer ingående information om plastbranschen. Där hittar du även företag som bearbetar, producerar och säljer plastprodukter. Här hittar du bland annat information om formsprutning, kompositmaterial, metallersättning, sintring och termoplast.

Plast

Formsprutning

Formsprutning ett sätt att ta fram produkter med hög komplexitet i stora volymer och det med hög kvalitet. Tekniken är att plastgranulat värms upp till lämplig temperatur och pressas sedan ut i den form som skall användas. Två olika slags plaster används i huvudsak: Termoplast som kan omformas och härdplats som saknar de egenskaperna.

Underkategorier: Termoplast, Metallersättning, Metallformsprutning, Sintring, Dubbelsprutning, Formblåsning, Tvåkomponents, Vakuumformning

Filmblåsning

Underkategorier: Sträckfilm, Förpackningsslang, Extrudering

Plastbearbetning

Underkategorier: Svetsning i plast, Konstruktionsplast, Plastproduktion, Plastprodukter

Medical

Gummi

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.