Hitta företag som klarar av legosvarvning och andra legoarbeten för dina projekt.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 26 Fredag 1 juli Grattis Aron, Mirjam
Valuta
EUR 10.72 0.04 0.036
GBP 12.45 0.04 0.042
USD 10.23 0.00 -0
BÖRSEN 17:30
-1.98%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Legosvarvning

Snabba tips om legosvarvning

    1. Ett bra företag ska klara av legosvarvning av olika material samt små och stora volymer.
    2. För att fler moment ska kunna infogas i en och samma process så kan man jobba med automatsvarvning och datorstyrda tillverkningsprocesser.
    3. Då svarvningen ska följas av annat legoarbete som svetsning och ytbehandling så är det en fördel om detta kan utföras på samma plats som svarvningen.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Den svarvning som erbjuds av företag i Gnosjöregionen håller en mycket hög standard. Här finns det kunskap och teknik som gör att man klarar av allt från prototyper till gigantiska produktioner där varje komponent ska ha exakta mått och detta även om den är i miniatyrformat. Dessutom så finns det alltid möjlighet att efter legosvarvning ta hand om andra viktiga legoarbeten som svetsning och ytbehandling. Detta med syftet att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Legosvarvning

 

Legoarbeten som fungerar

Legoarbeten fungerar bäst då de anpassas precist till den komponent eller produkt som det är tal om. I teorin så låter detta enkelt nog men i verkligheten så innebär detta att en verkstad som erbjuder legosvetsning även måste klara av det som kommer innan och efter. Det är sällan så att man bara svarvar, många gånger så måste produktionen programmeras, kontrolleras och efterarbetas. Detta ska givetvis göras i nära samarbete med kund så att man alltid är överrens om arbetsprocess och mål.

 

Hugma AB

ANDERSTORP

Enda partnern du behöver när det gäller legotillverkning. Allt från enkla till komplicerade detaljer, levererade i förpackning direkt till slutkund.

Brett erbjudande – inköp i världsklass

Större lokaler, växande personalstyrka och fortsatt rekrytering – legospecialisterna Hugma satsar på att fördubbla omsättningen inom fyra år.

Kalset Automatsvarvning AB

GNOSJÖ

Legotillverkning av automatsvarvade detaljer med gedigen kompetens och teknisk kapacitet, från ritning till fullskalig serietillverkning.

Isakssons Metallindustri

Hok

Expansiva, kunniga, engagerade och utrustade med den senaste tekniken – vi levererar CNC-svarvade detaljer till teknik- och möbelindustri.

Söderlunds Metall AB

GNOSJÖ

Vi levererar svarvade detaljer, runt5-65 mm, till fordonsindustrin, samt till hydraulik och pneumatik, belysningsindustri, värmepumpar och armaturer.

Legosvarvning

 

Automatik och datorisering

Det att man numera jobbar en hel del med automatiska svarvar och datorteknik är förstås en stor fördel för kunden. I och med att maskinerna själva klarar av matning och upprepad produktion av komponenter så sparar man tid och därmed så kan kunden få en högre kvalitet till en mindre budget. Det företag som erbjuder legoarbeten kan ta en komponent som ska tillverkas i några få exemplar eller i större volymer och programmera tillverkningen via ett styrsystem. Under produktionen så kontrollerar man sedan med jämna mellanrum att delarna kommer ut precis så som var planerat från start. Då justeringar är nödvändiga så görs detta snabbt och enkelt utan förseningar.

 

Korta ledtider och hög leveranssäkerhet

Idag så kräver kunder korta ledtider och hög leveranssäkerhet. När man samarbetar med ett företag i Gnosjöregionen för att få legosvarvning utförd så ska man givetvis inte behöva lida av förseningar på grund av bristande planering och leveranser som inte fungerar. Det här ska man tänka på redan då man ber om en offert och börjar planeringen av sitt projekt. Då allting har diskuterats innan produktionen kommer igång så ska man kunna räkna med korta ledtider och leveranser som fungerar som de ska.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Legosvetsning | Monteringsarbete |Legotillverkning | Legoarbete | Legosvarvning | Legoformsprutning |Efterbearbetning

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.