Klädställ är en naturlig del av butiksinredning och med bra klädställ så får man flexibilitet samt den stabilitet som krävs i en butiksmiljö.

Vecka 30 Onsdag 24 juli Grattis Kristina, Kerstin
Valuta
EUR 11.68 0.00 0
GBP 13.91 0.02 0.019
USD 10.77 0.00 0.004
BÖRSEN 17:30
-1.08%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Klädställ

Snabba tips om klädställ

    1. Ett bra klädställ ska vara flexibelt så att det kan användas i många olika situationer.
    2. Välj rostfritt material för klädställen som ska placeras i fuktiga miljöer som garage och badrum.
    3. Klädställ i moduler kan vara ett bra val då man vet att man kommer att behöva flytta runt och ändra på ställets layout.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Klädställen förekommer i butiker såväl som i hem och många gånger så kan man se att samma konstruktion som används för smart butiksinredning fungerar lika bra i en privat garderob. Design på en klädstång är viktigare än vad man kan tro men något som man aldrig kan tumma på är det där med kvaliteten. En billig klädställning från IKEA för hemmabruk kan inte jämföras mot ett klädställ som är tillverkat för en butik som har 100-tals kunder varje dag.

 

Klädställ

 

Flexibla klädställ

När man behöver att klädställ i en butik så är det där med flexibilitet en stor fördel. Om klädstället kommer i moduler så kan man ju bygga om och ändra i enlighet med det som behövs. Sedan så finns det enklare modeller som de som man kan se hos Rusta. De här ser lite ut som hästar och kallas därför för klädhästar men är egentligen bara en mycket enkel ställning som man kan flytta runt på. Då man behöver en klädställning barn kan använda så är det förstås en fördel om konstruktionen har en lägre höjd men även här så kan det vara klokt att investera i en ställning som är lätt att flytta omkring och som går att anpassa till den möblering som man har i sin butik. Då klädställningar kan utsättas för fukt så ska man också tänka på det material som de är gjorda av. Om man vet att ställningen kommer att utsättas för luft som fuktats av steamer (ånga) så är en rostfri metall ett gott val.

 

Klädställ

 

Då man ska skylta med kläder

I en butik så hänger man ju även kläder på torsos och skyltbyster och dessa är också en viktig del av butiksinredningen. Även om man inte håller på och klär av och på en skyltdocka lika ofta som man drar i ett klädställ så är det klart att dockan måste stå stabilt. Framförallt så gäller det att kunna skylta med kläder på ett attraktivt sätt, och det blir möjligt då man har en docka som fyller ut och bättre visar hur plaggen ser ut.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Butiksinredning | Produktställ |Shop in shop | Skyltställ | Kassadiskar | Butiksbelysning | Butikshyllor |Väggpaneler | Galgar | Klädställ

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår