Här hittar du företag i Gnosjöregionen som specialiserat sig på hydraulpressning.

Vecka 30 Onsdag 24 juli Grattis Kristina, Kerstin
Valuta
EUR 11.68 0.00 0.001
GBP 13.92 0.02 0.022
USD 10.77 0.01 0.006
BÖRSEN 17:30
-1.08%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hydraulpressning

Snabba tips om

    1. Precis som i andra pressmetoder trycks eller slås ett verktyg mot en plåt men hydraulpressning passar extra bra när djupa slag ska utföras.
    2. Under hela bearbetningsoperationen är presskraften konstant och kraftfull, med möjlig presskapacitet upp till 1000 ton.
    3. En hydraulpress utnyttjas med fördel vid kantpressning, extrusion och räcksmidning av grova ämnen samt vid sänksmidning av tyngre ämnen.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Så går det till

Pressen styrs av en hydraulisk mekanism, det vill säga, presshuvudet är anslutet till en kolv som löper i en presscylinder. Kolven pressas in i en vätska, vanligen olja, och därigenom ökas trycket vilket påverkar en större kolv i samma system som driver själva press-slagen. Slagen blir mycket kraftfulla – och håller samma kraft genom hela slaget till skillnad från excenterpressning.

 

Hydraulpressning

 

Korta cykeltider

På samma sätt som andra pressmetoder ligger en stor vinst i de korta cykeltiderna. Med hydraulpressning kan genomtänkta produkter bli verkligt kostnadseffektiva. Plåtdetaljer kan formas helt efter kundens önskemål.

 

Rekommenderas vid djupdragning

Detaljer med konstant tjocklek och komplexa former kan tas fram med hjälp av djupdragning i en hydraulpress. Ett verktyg slås ovanifrån ner i ett verktyg med matchande form, och då med plåten emellan. Därmed sträcks plåten och får samma form som verktyget.

Hydraulpressning

 

Sammanfattning av Hydraulpressning

Om du behöver utföra kantpressning, djupdragning, extrusion och räcksmidning av grova ämnen eller sänksmidning av tyngre ämnen kan hydraulpressning vara ett bra val.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Automatpressning |Hydraulpressning | Excenterpressning | Pressning | Varmpressning |Dragpressning

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår