ta ett företag här i Gnosjöregionen som kan hjälpa till med efterbearbetning som innefattar alla arbetsmoment som krävs för att skapa en kvalitetsprodukt.

Vecka 20 Söndag 19 maj Grattis Maj, Majken
Valuta
EUR 11.65 0.00 0.002
GBP 13.61 0.00 0
USD 10.71 0.00 -0.001
BÖRSEN 17:30
-0.31%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Efterbearbetning

Snabba tips om efterbearbetning

    1. Välj en leverantör med en modern produktionsanläggning för högsta kvalitet.
    2. För goda slutresultat så bör man jobba med en effektiv projektstyrning som minimerar risken för fel.
    3. Med simuleringsprogram så kan man spara tid och pengar på att ta fram lösningar för att slippa onödiga moment under efterbearbetningen.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Det är få industriproduktioner som inte kräver någon form av efterarbete. Visst kan man numera pressa och bocka fram detaljer som är färdiga för användning men någon måste för det mesta ta hand om montage och eventuell ytbehandling av dessa komponenter. I Gnosjöregionen så finner du kompetenta verkstäder där man klarar av allt från tillverkning till efterbearbetning och detta på ett snabbt och effektivt vis.

 

Efterbearbetning

 

Svetsning och ytbehandling

En vanlig form av efterarbete är det som innebär att man svetsar metallprodukter för att förbättra hållbarhet och även uppnå den slutgiltiga formen. Då det handlar om galler så är det inte ovanligt att man med hjälp av svetsning får fram lösningar som klarar av inomhus- och utomhusmiljöer på ett galant sätt. Det är förstås viktigt att detta arbete utförs på ett precist sätt så att man slipper ytterligare efterarbeten med slipning av svetsfog. Vad gäller ytbehandlingar så utförs dessa av olika anledningar. Dels så vill man förstärka materialets motstånd mot slitage och korrosion och dels så vill man försköna det som är fallet vid produktion av möbler och delar till bilar.

 

Efterbearbetning

 

Monteringar

Montering är en mycket viktig del av efterarbetet i de flesta produktioner. Av företag i Gnosjöregionen så kan man få hjälp med delmontering eller komplett montering. Det hela beror förstås på det som ska bearbetas. För delar som ska användas inom bilindustrin så är det klart att man inte färdigmonterar på verkstaden i Gnosjö men då det handlar om andra typer av projekt där samtliga delar kan tillverkas och behandlar på samma verkstad så kan man spara pengar på att förlägga sin slutmontering och paketering till samma ställe. Det gäller förstås att verkstaden har rätt utrustning och möjlighet att få fatt i skruvar och bultar i de upplagor och format som krävs.

 

En komplett arbetsprocess

Det finns mycket att vinna på en komplett arbetsprocess. När man vänder sig till en verkstad som är väl insatt i de arbetsprocesser som krävs för att ta fram komponenter i olika material som metall och plast så får man ett bättre stöd. Många gånger så kan man spara pengar på att föra en öppen diskussion med det företag som man anlitar så att man inte betalar ett överpris då man hade kunnat få samma kvalitet för en billigare peng genom att helt enkelt styra om vad gäller material. När man tar en titt på pappersproduktioner så kan man bara hänföras över hur effektiv den moderna tekniken numera är. En produktionslinje klarar hela jobbet från pappersark till färdig produkt!

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Legosvetsning | Monteringsarbete |Legotillverkning | Legoarbete | Legosvarvning | Legoformsprutning |Efterbearbetning

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår