Gnosjöregionens företag kan tillverka plastemballage för dig som söker ett bra skydd för dina produkter; vid hantering och transport.

Vecka 49 Lördag 9 december Grattis Anna
Valuta
EUR 11.27 0.06 0.057
GBP 13.14 0.00 0
USD 10.47 0.08 0.083
BÖRSEN 17:30
0.98%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Plastemballage

Snabba tips om Plastemballage

    1. Satsa på miljövänligt plastemballage som är lätt att återvinna.
    2. Dra nytta av möjligheten att trycka på emballaget.
    3. Kombinera trä- och plastemballage för bästa resultat.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Emballage av plast används inom många olika områden. Inom sjukvården så behöver man till exempel plastemballage som skyddsfodral och i bankomater så hanterar man sedlar med hjälp av en typ av plastfolie. Varje butik har behov av smarta lösningar för sina produkter och här ingår förstås plastpåsar som är attraktiva och kostnadseffektiva. Plast är känt som ett material som kan vara farligt för miljö och människa, men idag så finns det stor kunskap om hur man kan ta fram plast som går att återvinna.

 

Plastemballage

 

Plastpåsar och säckar

Plastpåsar och säckar är förstås en form av emballage. Dessa tillverkas i stora mängder i Sverige och varje beställning har sin unika karaktär beroende på vad emballaget ska vara till för. När påsar och säckar ska användas för att hantera material som inte får spillas så gäller det att de håller hög kvalitet. I samarbete med ett företag som tar fram plastemballage så kan man få fram rätt kvalitet. När det handlar om emballage som ska användas för leveranser och transport så har plasten den fördelen att den är lättviktigt så att man slipper extra transportkostnader som följd av att emballaget har tillkommit. Det finns riktigt smarta påsar som kan öppnas och stängas igen hur många gånger som helst. Dessa kan användas då man till exempel vill förvara matvaror på ett bra sätt utan att behöva kasta påsen efter det att man har använt den. Tekniken används också inom kosmetikaindustrin där man skickar prover och tester i den här typen av påsar. Man kan också utveckla påsar av denna typ med handtag och andra egenskaper som gör att de ser exklusiva och inbjudande ut.

Plastemballage

 

Leveransskydd

Plastemballaget är också mycket viktigt då man levererar varor på träpallar eller i trälådor. För att få maximalt leveransskydd så klär man dessa leveranser med olika typer av plast. Detta ger skydd mot vatten och även extra stabilitet. Pallsvep och toppark till pallar som ska klara av väder och vind är mycket viktiga och de ingår oftast då ett företag tar hand om förpackning och omslag av varor som ska lagras eller transporteras.

 

Smidiga miljövänliga lösningar

Det är viktigt att kunna komma fram till smidiga lösningar för omslag och här är plast verkligen ett utmärkt material. Det ger en så stor flexibilitet och även möjligheten att anpassa emballaget exakt utefter den produkt eller detalj som ska slås in. I och med att man kan återvinna de plaster som används i plastemballage så är detta en miljövänlig metod. Det gör att företag som värnar om miljön kan jobba med den här typen av förpackningar och fortsatt stå för en miljöriktig linje.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Emballage | Kartong o well |Träemballage | Lastpallar | Plastemballage

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår