Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.57 -0.02 -0.02
GBP 13.54 -0.01 -0.01
USD 10.88 0.00 -0.003
BÖRSEN 17:30
0.77%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ji-Ma Produkter AB

SMÅLANDSSTENAR

Tillverkare av kundanpassade lastpallar, engångspallar samt övrigt träemballage, ombesörjer även EUR-pall och kragar. Stort lager, snabba leveranser.


JI-MA Träemballage är en väletablerad tillverkare av kundanpassade lastpallar, engångspallar samt övrigt träemballage även med specialdimensioner. Samtliga pallar finns i KD-märkt utförande. JI-MA ligger i Smålandsstenar och har idag tio anställda. Vi har en sammanlagd lagerkapacitet på cirka 30 000 pall under tak. Vi är också certifierade enligt ISO:9001:2000 samt har startat miljöcertifiering.

JI-MA producerar och levererar kundanpassade träpallar till kunder, huvudsakligen inom Sverige. Vid produktion av kundanpassade träpallar krävs en framtagningsprocess som uppfyller alla ställda krav på företaget. Vi har en anpassad maskinpark men det är personalen som är vår främsta resurs, där samverkan mellan olika avdelningar är självklart.

Kundens behov står alltid i centrum! Med över 20 år i branschen, har vi lärt oss vad våra kunder behöver i form av kvalitet och personlig service. Efter ett antal investeringar i moderna maskiner, kan vi tillfredsställa marknadens ökade krav på oss och våra produkter. Kontakta oss - pallen är viktigare än ni tror! Vi kommer gärna ut till dig för att diskutera dina speciella önskemål.

JI-MA Träemballage * Tillverkning & handel av kundanpassade träpallar * Säkra leveranser * Konkurrenskraftiga priser

Snabbfakta

Antal anställda

12

Omsättning

49754

Organisationsnr

5567580252

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

pallkragar, Värmebehandlade, Förpackningar, emballage, Smålandsstenar, jima, KD-märkning, Specialdimensioner, träemballage, Engångspallar, lastpallar, Träpallar

Avdelningar

Blandade material
Emballage
Kartong o well
Träemballage
Lastpallar
Plastemballage
Egna produkterDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår