Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.56 -0.03 -0.026
GBP 13.52 -0.03 -0.033
USD 10.85 -0.04 -0.035
BÖRSEN 17:30
0.2%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

NYHETER

Här kan du läsa nyheter som våra medlemsföretag själva har lagt ut. Hittar du något intressant så tveka inte på att kontakta företaget. Det kan bli det bästa du gör idag!


SMV Verktygs nya säljteam

SMV VERKTYG SATSAR och utökar sin säljstyrka med tekniska säljarna Henrik Hviid och Teddy Hjelte. Båda har...

Prima Power leverans till Cranab

Vi har nu levererat en Prima Power LG+ till Cranab i Vindeln och installationen är nu i full gång. Parallellt installeras...

Succén Plastic Days är tillbaka

Förra årets succémässa är tillbaka och hålls i Anderstorp den 29 februari till 1 mars. Mässan...

Pressgjutningsmaskin 830T i produktion

Den nya gjutmaskinen hos AGES Kulltorp har nu producerat detaljer i 1 år! Levererades i December 2022 och installerades under...

Trioworld förvärvar Wentus

Trioworld Group har den 30 december tecknat avtal om att förvärva det tyska företaget Wentus GmbH (Wentus), en ledande...

 

Se fler nyheter

FÖRETAGSREPORTAGE

Här hittar du längre reportage om företag i Gnosjöregionen.


Flexibel serietillverkning med 3D-print

Ena dagen lyxiga förpackningar – andra dagen luftfördelningskanaler till ett gripdon. Vardagen hos 3D-printföretaget ReThink Factory är omväxlande.

Nu har vi tid att skapa förbättring

Axions verktyg för produktionsövervakning ger resultat. Under 2023 kunde Axjo förbättra sina TAK-värden med 12 procent på anläggningen i Gislaved.

Från plåt till plast – vinst för miljön

Ny maskinhall, nya miljösmarta kundprojekt och fortsatt hemflytt. – Holmgrens Plast i Gnosjö framtidssäkrar med innovativa och hållbara lösningar.

Snabbast i Sverige på verktygsservice

De sätter ribban högt – Ltech i Bredaryd vill inte bara vara bäst, de vill också vara snabbast när det gäller verktygsservice och lasersvetsning.

Här omvandlas plåt till designad produkt

De löser kundens behov av plåtkomponenter. Ire Metall i Gnosjö har byggt upp en komplett plåtindustri som levererar från prototyp till högvolym.

Tar täten för att förändra sin bransch

Klimatsmart jordbruksplast – Trioworld Smålandsstenar skriver historia med unik produktion där mer än 5 miljoner balar producerats i återvunnen plast.

En flytt som skapar framtidsmöjligheter

Hej Hillerstorp! GARO Electrification har landat i nya lokaler med trivsel i topp för de anställda. En flytt som skapar möjligheter för framtiden.

Effektiv härdning i Anderstorp

Som en del av Mattssons-koncernen är Härdverkstaden i Anderstorp en ledande aktör inom legohärdning med Nordens största bandugn.

Tillbygget säkrar framtiden hos Gårö

Ett år efter byggstart är man redo att flytta in. Gårö Plåtprodukter i Gnosjö passar samtidigt på att utöka med en helt ny process i huset.

Hantverk och hightech i metallgjuteriet

De producerar i 100 procent återvunnet material – och så har de alltid gjort. Skogslunds Metallgjuteri levererar trygghet och hållbarhet till kunden.

Knivskarp teknologi ger konkurrenskraft

Halverad bearbetningstid och en besparing på 100 kr per detalj. Hallborn Metall gick från tre maskiner till en – levererad av Bromi Gruppen.

Ljus framtid för verktygstillverkning

2023 blev ett riktigt toppår för Östlings i Gnosjö och trenden pekar fortsatt uppåt. Allt fler beställer formverktyg hos AGES-gruppens nyförvärv.

Formsprutningsexpert med global närvaro

Det är högteknologiskt och högautomatiserat – i enorma volymer. Och från Rosti GP i Gislaved är steget inte långt ut till resten av världen.

Nu när det vänder är vi med på resan

Förstärkt säljorganisation, nyinvesteringar och ny platschef – med offensiva planer på tillväxt siktar GLS Laserstans i Gnosjö mot en god framtid.

Gela Plast lanserar ”årets byggprodukt”

Produktutveckling ligger i deras DNA. Anderstorps-företaget Gela presenterar nu en produktnyhet som kommer att revolutionera grundläggningsarbete.


Se fler reportageDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår