Vecka 49 Fredag 8 december Grattis Virginia
Valuta
EUR 11.21 -0.07 -0.067
GBP 13.08 0.00 -0.004
USD 10.38 -0.09 -0.093
BÖRSEN 17:30
-0.24%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

NYHETER

Här kan du läsa nyheter som våra medlemsföretag själva har lagt ut. Hittar du något intressant så tveka inte på att kontakta företaget. Det kan bli det bästa du gör idag!


NY VD PÅ SIMONS INDUSTRI

Karl-Johan Sveningsson kliver in som ny VD på Simons industri med lång erfarenhet från formblåsnings branschen....

 

Se fler nyheter

FÖRETAGSREPORTAGE

Här hittar du längre reportage om företag i Gnosjöregionen.


Hållbart byggande med EWES Sound Fastner

Det började som ett innovationsprojekt med fjädern i centrum. Idag är den ljuddämpande skruven ett snabbt växande affärsområde hos EWES i Bredaryd.

Ny ytbehandlingsprocess hos Cromtjänst

I takt med att jobben vänder tillbaka till Sverige förändras även kundkraven. Cromtjänst i Vaggeryd har snabbt ställt om och erbjuder nu Duplexnickel.

3D-print för serieproduktion? Absolut!

Många förknippar 3D-printing bara med prototyper men det är hög tid att tänka om. Det menar ReThink Factory med sin växande 3D-printfarm i Värnamo.

Specialkemi ger hållbar ytbehandling

Med eget labb och lager i Hillerstorp förser Schlötter svensk och nordisk ytbehandlings­industri med säkra processer och hållbara slutprodukter.

30 meter extruderingslinje flyttar in

Hos Inca Plast i Hillerstorp är det bråda dagar. Helt ny teknik flyttar in i huset samtidigt som man laddar för produktlansering tillsammans med kund.

Årets verktygsmakare 2023 växlar upp

Efterfrågan på svenska formverktyg fortsätter att öka. Rutinerade Form & Verktyg Lööf växer med ny teknik, fler medarbetare och utmanande projekt.

Hos oss möter du ett gott gäng

Teknik, kvalitet, order och sälj krokar arm inför varje kundprojekt hos Gårö Plåtprodukter – allt för att ge kunden den bästa produktionslösningen.

Trygg på hög höjd = Skeppshult Solution

Ta dig upp och ner på säkert sätt med en specialanpassad stege, trappa eller plattform – det är Skeppshultstegens lösning för en säkrare arbetsplats.

Lackat och klart i Skillingaryd!

Närproducerat är hett. Med sin helt nya pulverlackeringslina kan WOG Metall möta kundernas efterfrågan av energieffektiv och snabb legolackering.

Vi satsar på personalens trivsel

Det gäller att satsa för att ligga på topp. Hos Gunnars Tråd i Hillerstorp investerar man rejält både i ny maskin och nyrenoverade personalutrymmen.

Kraftfulla investeringar i ny teknik

I våras landade den nya 10 kW fiberlasern med 10 gånger snabbare skärhastighet. Nu är uppgraderade Salvagnini P2 på plats hos Smemo i Hillerstorp.

Japanerna väljer Made In Anderstorp

I hela 50 år har hisnande försäljningsvolymer av ABA-klämman gått från Anderstorp till Japan – en kvalitetsstämpel som heter duga för NORMA Sweden.

Jutex växer och storsatsar med ny teknik

Ny fiberlaser, en ny kundanpassad robotcell, ny panelbock, ny helelektrisk kantpress – och mer på väg in. Hållbara lösningar har gett Jutex växtkraft.

Formsprutningskurvan pekar uppåt

Här firas framgångarna! Holmgrens Plast i Gnosjö utökar produktionen, inviger ett tillbygge på 2 200 kvm och toppar året med omsättningsrekord – igen!

Närproducerat i rör och plåt

Varför skicka produkter tvärs över jordklotet när man kan handla lokalt? För Anderssons Mekaniska i Skillingaryd är det en självklarhet på alla plan.


Se fler reportageDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår