Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33 Måndag 15 augusti Grattis Stella, Estelle
Valuta
EUR 10.51 0.05 0.047
GBP 12.47 0.09 0.089
USD 10.34 0.14 0.141
BÖRSEN 17:24
-0.09%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Trygg transport med närproducerad pall

De växer med fler kvadratmeter och investerar i utökad kapacitet. När marknaden behöver säkra godstransporter står Ji-Ma mer redo än någonsin.

 

 

Under det senaste året har man byggt ut både lager och produktion samt rest tält för materiallager. Totalt förfogar Ji-Ma över 2400 m2 produktions- och lageryta. Dessutom växer man med ny produktionsutrustning för palltillverkning.

– Vi ökar vår kapacitet med uppemot 30 procent vilket gör att vi kan växa med en ny kund som har stort behov av engångspallar, berättar Olle Malmström, Ji-Ma Produkter AB i Smålandsstenar. 

 

Med senaste tillbygget förfogar Ji-Ma i Smålandsstenar över totalt 2400 m2 produktions- och lageryta.

 

 

Svensktillverkat – av svenskt virke

 

Som väletablerad palleverantör har Ji-Ma ett brett nät av kunder både inom och utom landet, men det är närservicen till företag i Gnosjöregionen som ligger dem allra varmast om hjärtat.

– Vi ser bland annat att efterfrågan på halvpall ökar i många industrier här omkring. Och vi är glada när de kan handla av oss. Varför importera när det finns svensktillverkad pall, av svenskt virke, i närområdet? säger Olle. Varje dag tillverkas cirka 3 000 pallar, och med ett större antal pall någonsin under tak i det tillbyggda lagret säkras snabba leveranser.

 

”Tänk på miljön, köp pall från Sverige.” Svensktillverkad (SE)och värmebehandlad pall från Ji-Ma i Smålandsstenar.

 

 

Brett utbud av emballage

 

Ji-Ma´s sortiment består av standardpall, EUR-pallar, pallkragar och lock. Kunder erbjuds både nytt och begagnat träemballage. Omsättningen är också stor på kundanpassat specialemballage.

– Ibland passar inte standard. En produkt kan kräva både en tyngre, större eller mindre pall för att optimera förpackningsarbetet. Då är man välkommen att kontakta oss, säger Olle.

 

 

 

Ji-Ma växer med tillbyggda lokaler och utökat lager. ”Vi gör allt för att möta marknadens behov av pall”, säger Olle Malmström (tv) och Conrad Wilhelmsson (th).

 

 

 

Kvalitet och miljö

 

Och Miljön är viktig för Ji-Ma som har höga krav på både spårbarhet och kvalitet. Maskin- och materialutnyttjande optimeras och effektiviseras. Ji-Ma har som mål att vara branschens mest trygga, pålitliga och flexibla leverantör.

– Vi är certifierade enligt ISPM-15 och uppfyller kraven då virket vi använder är värmebehandlat och kan HT-märkas. Detta är särskilt viktigt för kunder som exporterar till andra länder, berättar Conrad Wilhelmsson.

 

 

 

 

FAKTA Ji-Ma Produkter
JI-MA producerar och levererar kundanpassade träpallar till kunder, huvudsakligen inom Sverige. Vid produktion av kundanpassade träpallar krävs en framtagningsprocess som uppfyller alla ställda krav på företaget. Vi har en anpassad maskinpark men det är personalen som är vår främsta resurs, där samverkan mellan olika avdelningar är självklart.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Conrad WilhelmssonKONTAKTUPPGIFTER

Ji-Ma Produkter AB

Telefon: 037133360
Mail: olle@ji-ma.se

Besöksadress:
Skruvgatan 11
33333
SMÅLANDSSTENAR

Postadress:
Skruvg. 11
33333
Smålandsstenar

Webbadress:
www.ji-ma.se