Emballage av kartong och well används flitigt inom olika områden. På kartong och well så kan man även trycka loggor och skapa ställ för broschyrer.

Vecka 22 Onsdag 29 maj Grattis Yvonne, Jeanette
Valuta
EUR 11.52 0.03 0.032
GBP 13.53 0.03 0.033
USD 10.62 0.04 0.039
BÖRSEN 13:59
-0.94%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kartong o well

Snabba tips om Kartong och well

    1. Se till att den kartong som används är miljövänlig.
    2. Tänk på emballagets vikt eftersom detta kommer att påverka kostnaden för transporter.
    3. Ta hjälp av en designer för att få fram unik presentreklam med hjälp av kartong och papp.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Nu för tiden så behöver en papplåda alls inte se ut som en papplåda. Med kartong och well så kan man skapa presentförpackningar och displayer som är förrädiskt lika andra material. Med hjälp av tryck och unika former så får man fram billiga lösningar för tillfälliga projekt och displayer. Samtidigt så vet alla hur länge man kan dra nytta av en bra kartong. Kartonger och wellprodukter används förstås även för förvaring och för transporter där man måste ge sina varor och produkter ett extra skydd mot stötar och slitage.

 

Kartong o well

 

Bästa möjliga förpackningslösning

Ibland så kan det vara så att man vet att man behöver en förpackningslösning men man har verkligen ingen idé om hur denna ska se ut. Det är så mycket som spelar in och samtidigt som man kanske har behov av något som är snyggt och tilltalande så kan kostnaderna inte få sticka iväg hur som helst. I detta läge så är det viktigt att jobba med ett företag som kan erbjuda flexibla lösningar för kartong och wellförpackningar. Det ska gå bra att komma med den produkt eller vara som ska förpackas för att sedan få en skräddarsydd lösning.

 

Kartong o well

 

Displayer och broschyrställ

Har du tänkt på hur ofta man använder papp för att skapa ställ för broschyrer och varor? Dessa kommer ofta som en del av en kampanj och har tryck som gör att man kanske inte ens märker att stället är gjort av kartongmaterial. När butiker och kontor kan dra nytta av den här typen av displayer så är det en stor fördel. Det här är kostnadseffektiva lösningar som gör att man inte måste lägga så stora pengar på en kortare kampanj. Dessutom så är både kartongen och wellpappen material som folk tycker om. Det är så pass känt att det här är miljövänliga lösningar att folk undermedvetet har en positiv inställning till emballage som är gjorda med well och kartongmaterial. Det går att få god balans och hållbarhet även med kartongdisplayer. Man måste inte nöja sig med en platt liten låda då det går att bygga ställ som motsvarar den höjd och storlek man hade fått från en metallprodukt.

 

Presenter och leveranser

Ett spännande område inom utvecklingen av kartongprodukter är det som omfattar presentförpackningar. Idag kan företag skapa unika emballage som fungerar som fantastisk presentreklam som går att skicka med posten eller helt enkelt dela ut vid speciella tillfällen. Med hjälp av well och kartong så kan man skapa förpackningar som är kopior av den produkt eller tjänst som man levererar. Godisföretaget kan skapa en gigantisk tablettask full med information och transportbolaget kanske tar fram en lastbil av papp som present vid företagsmässan. Materialet är kostnadseffektivt, miljövänligt och mycket anpassningsbart.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Emballage | Kartong o well | Träemballage | Lastpallar |Plastemballage

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår