Butikshyllor är essentiella delar av varje butik, och kan tillverkas i många material och former för att ge både snygg och praktisk förvaring.

Vecka 21 Onsdag 22 maj Grattis Hemming, Henning
Valuta
EUR 11.63 0.02 0.024
GBP 13.66 0.07 0.069
USD 10.74 0.05 0.048
BÖRSEN 14:14
-0.11%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Butikshyllor

Snabba tips om butikshyllor

    1. Satsa helst på rostfria material, så kommer dina butikshyllor hålla längre samt kräva minimalt med underhåll.
    2. Lek med olika material men betänk att exempelvis trä är mer känsligt för fukt jämfört med metall, plast eller glas.
    3. För ett mer varierat utseende, ha inte samma mått på alla hyllor eller hänganordningar.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Det finns många olika sätt att variera en butiks utseende och på ett kreativt sätt skapa ett utrymme som är både estetiskt tilltalande och funktionellt. Något som på ett enkelt sätt skapar stora förvaringsmöjligheter samtidigt som golvet hålls fritt är butikshyllor. Dessa kan skapas av en mängd material och designmässigt anpassas till många olika stilar.

 

Butikshyllor

 

Trådhyllor

En av de mest populära typerna av butikshyllor är trådhyllor, tack vare dess smidiga och formbara design. Trådhyllor skapas med hjälp av metalltråd, som kan böjas och bändas med enkelhet samtidigt som man drar nytta av metallernas enorma styrka. Tack vare hyllans nätta utseende och transparenta karaktär är dessa hyllor utmärkta val när man vill att produkterna ska vara i stort fokus och exempelvis dekorera en vägg, eller när man har en mängd mindre produkter som är svåra att förvara på ett både praktiskt och synligt sätt.

 

Butikshyllor

 

Smarta lösningar

När du vill förvara exempelvis kläder på galgar gäller det att finna alternativ som tar minimalt med plats samtidigt som mängden kläder som ryms är maximalt. Så kallade spjut är smarta, nätta konstruktioner i metalltråd som man monterar direkt på väggen i önskad längd och som sedan fungerar som hängare för galgar. Spjut i skenor är därmed bra som alternativ istället för hyllor när det kommer till kläder som behöver visas upp och hanteras på ett smidigt sätt.

 

Plåt är praktiskt

En tredje kategori av användbara hyllor är plåthyllor. Dessa kan vara extremt tunna samtidigt som de rymmer mycket och har stor styrka. Plåt är dessutom ett billigt material med låg produktionskostnad vilket gör att även stora mängder kan beställas till bra pris, så detta är en perfekt budgetlösning. Tänk på att också beställa starka konsoler för plåthyllorna, som smidigt kan monteras på väggarna på plats i butiken.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen  Butiksinredning | Produktställ |Shop in shop | Skyltställ | Kassadiskar | Butiksbelysning | Butikshyllor |Väggpaneler | Galgar | Klädställ

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår