Metallduk från Gnosjöregionen. Det finns olika typer av metallduk och det gäller att välja rätt typ. Hitta leverantörerna här.

Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.58 -0.01 -0.005
GBP 13.56 0.01 0.008
USD 10.89 0.01 0.006
BÖRSEN 17:30
0.77%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Metallduk

Snabba tips om metallduk

    1. Metallduk kan tillverkas på olika sätt och ha olika täthet vilket påverkar användningen.
    2. Viss metallduk kan kräva efterbehandling för att ge rostfria egenskaper.
    3. Man kan välja olika typer av metall för att skapa metalldukar som ger styrka och flexibilitet.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

En duk av metall är precis som det låter ett slags tyg gjort av metalltrådar. Hur en metallduk kommer att se ut beror en hel del på hur den vävs och givetvis också på den metall som man använder sig av för att skapa trådar. Idag så kan metallverkstäder skapa metallnät som är skräddarsydda och som håller mycket hög kvalitet.

 

Metallduk

 

Rostfri metallduk är en möjlighet

För vissa så kan det låta som en omöjlighet med metall som är rostfri men så är det inte. Numera så kan man på flera olika sätt få fram metallduk som är rostfri och som därmed kan användas som filter och utomhus där den kommer att utsättas för vatten. Då man behöver rostfritt nät så har man lite olika alternativ. Man kan välja ett dyrare material som aluminium eller så kan man väva nätet av rostfritt stål. Även plåt som behandlas med ytbehandlingar mot rost kan vara ett bra alternativ och vilket man väljer beror helt och hållet på hur nätet ska se ut och var det ska placeras. Även om det kan bli dyrt med material som aluminium så är det kanske värt att investera lite mer i ett galler som man behöver använda länge. Ventiler och nät som sitter på platser där det inte är så lätt att komma åt behöver hålla hög kvalitet från start så att man slipper problem med hål som uppstår på grund av rost.

 

Det finns inget företag i den här kategorien

Metallduk

 

Skräddarsydda gallernät

Med modern industriautomation så kan verkstäder få fram mycket specifik design. Det kan handla om att man behöver en viss storlek på nätet eller att man behöver få det levererat i delar och sedan montera på plats. Material kan också varieras och med hjälp av datorprogram som kan kommunicera med tråddragningsmaskiner så kan man se till att få precis rätt mönster för en metallduk som fungerar på bästa möjliga sätt. Då man vill ha en viss färg på nätet för att det ska placerar på en offentlig plats så är det också rätt vanligt att samma företag som väver duken kan hjälpa till med efterbehandling så att man får den design som efterfrågas.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Trådnät stålnät | Krenelerade gallerMaskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar |Nätväggar

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår