Här finner du företag som arbetar med hening, en mycket precis teknik som används för att förbättra ytan hos metallprodukter.

Vecka 28 Lördag 13 juli Grattis Joel, Judit
Valuta
EUR 11.49 0.08 0.083
GBP 13.68 0.00 0
USD 10.53 0.04 0.041
BÖRSEN 17:30
2.28%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Hening

Snabba tips om Hening

    1. Kontakta företag som har lång erfarenhet av produkttillverkning i allmänhet, och hening i synnerhet.
    2. Be om företagens råd kring hur du på bästa sätt kan nå ditt önskade resultat på produkten, till lägsta möjliga pris
    3. Undersök vilka företag som kan ge dig den mest kompletta lösningen, med hening likväl som andra bearbetningar som din produkt kan tänkas behöva.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Hening är en teknik där ett speciellt verktyg nöter på en metallyta. Detta görs för att förstärka produktens egenskaper genom att den geometriska formen finslipas och ytfinheten förbättras. Detta kräver stor kunskap och avancerade verktyg, och i Gnosjöregionen finns det gott om företag som kan erbjuda heningstekniker till bra pris. Dessutom kan de ofta kombinera denna teknik med ytterligare lösningar såsom slipning, vilka syftar till att ge dig en så bra slutprodukt som möjligt.

 

Hening

 

Vägen till en färdig produkt

Då du har en idé till en produkt är det viktigt att på ett så tidigt stadium som möjligt kontakta de företag som bäst kan hjälpa dig. De kan föreslå en produktionsplan och ge dig en prisbild för hening likväl som andra tekniker de kan erbjuda dig. Du kan dessutom välja att först få en prototyp tillverkad för att på egen hand bedöma vad du tycker om slutresultatet. Om företaget ser några eventuella problem kan de dessutom föreslå förändringar, antingen i form av material eller i form av produktionstekniker som de anser kommer ge bättre resultat.

 

Hening

 

Mindre serier av komponenter

I Gnosjöregionen kan du känna dig i trygga händer, här är nämligen Sveriges bästa företag samlade när det gäller just produkttillverkning. Ingen offertförfrågan är för svår eller annorlunda och krånglig att hantera, och när det gäller volymer finns väl utvecklade tekniker för alla behov. Ofta i dagens industri är beställningar av mycket stora volymer det vanligaste, men även om du bara vill ha en mindre serie av henade produkter är det inga problem att möta även sådana behov.

 

Kostnadseffektiva lösningar

Det som håller produktionskostnaden nere är framförallt god planering och gott samarbete med företaget. Ett bra företag kan själv mycket snabbt ge dig en idé om exakt vad de kan erbjuda dig, till vilket datum och vad kostnaden kommer att ligga på. Oftast kan de erbjuda dig både hening och i samma veva även svetsning, slipning och en mängd andra bearbetningstekniker som förmodligen också kommer behövas innan slutresultatet är nått. Får du allt gjort på samma ställe sparar du garanterat tid och pengar, och dessutom har samma personer översikt över hela arbetsprocessen vilket minimerar risken för att information försvinner mellan de olika elementen.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Slipning | Rundslipning | Hening |Precisionsslipning

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår