Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 48
Söndag 29 november
Grattis Sune
Valuta
EUR 10.17 -0.01
GBP 11.31 -0.04
USD 8.5 -0.02
BÖRSEN 08:35
0.64%

Egna produkter

Thule Sweden AB

HILLERSTORP

Thule tillverkar takboxar, takräcken och -relingar, cykelhållare, snökedjor, dragkrokssystem, släpvagnar samt tillbehör för husbilar och husvagnar.

Thule samarbetar med global bilindustri

De har ett nära samarbete med bilindustrin över hela världen – och det är i Hillerstorp som produktutvecklingen sker av Thules unika räckessystem.

Orthex Sweden AB

Gnosjö

Ledande nordisk producent av hushållsprodukter. Tillverkar och marknadsför köksredskap med höga krav på kvalitet och funktion.

Troax AB

HILLERSTORP

Troax har utvecklat innovativa nätpanelslösningar för maskinskydd, lager och förråd i över 60 år. Vi är marknadsledande och finns över hela världen.

SMART SÄKERHETSLÖSNING FÖR AUTOMATLAGER

Automatisering av lager blir allt vanligare vilket i sin tur skärper krav på säkerhet. Troax nya konsol Uni-bracket förstärker det viktiga rasskyddet.

Hestra Inredningar AB

HESTRA

Vi skapar säljande butiksinredning, profilstark hotellinredning och konceptuell restauranginredning.

Rexsil AB

BURSERYD

Specialist på extruderande silikongummiprodukter. Vi producerar profiler, tätningslister, packningar, självvulkaniserande tejp och silikongummislang.

EAB

SMÅLANDSSTENAR

Lagerinredningar, portar och stålbyggnader – med hela världen som marknad. Konstruktion, produktion och utveckling i Smålandsstenar. Välkomna hit!

Kom och väx tillsammans med oss!

Lokalerna utökas, företaget växer – och de anställda blir fler och fler. Hos EAB i Smålandsstenar söker man ny personal i alla åldrar.

Forshedaverken AB

Forsheda

Trådbockning och trådbearbetning med hög kapacitet, från skiss till färdig slutprodukt, med kundanpassade produktionslösningar.

Shape Produktion AB

Värnamo

Din kompletta partner för produktexponering och butiksinredningar. Produktställ och displayer, pop-up-butiker och store-in-store-koncept.

Weland AB

Smålandsstenar

Weland AB är en ledande tillverkare av gallerdurk, trappor, räcken, ramper och entresol. Även en av de största aktörerna inom plåtbearbetning.

NÄR GEMENSKAP OCH RESPEKT VISAR VÄGEN

Att hålla ihop en koncern med mer än 1000 anställda och 30 bolag kräver ett stort engagemang. För familjeföretaget Weland AB stavas det samhörighet.

Fasty AB

ANDERSTORP

Tillverkar marknadens mest användarvänliga spännrem i småländska Anderstorp. Hållbar och 100 % återvinningsbar.

IMA Norscan AB

GNOSJÖ

Vi designar och tillverkar funktionella, smarta och snygga förvaringslösningar för kök, badrum, städskåp och garderober.

SM Johannesson AB

ANDERSTORP

Europas ledande leverantör till filterindustrin av såväl maskiner och hjälpmedel som komponenter. Även legoproduktion med rullformning som bas.

Cai AB

VÄRNAMO

Vi har designat och utvecklat strumpor sedan 1946. Hos oss hittar du sköna och slitstarka strumpor för alla tillfällen.

Skärpfabriken

Gnosjö

Vi utvecklar och tillverkar bälten för konfektionsindustrin i tätt samråd med kunden enligt de senaste trenderna. Även profil, reklam och hängslen.

Lela AB

BREDARYD

Vi tillverkar och levererar installationsmaterial till elbranschen. I huvudsak linor, tråd och distansfästen för uppsättning av kabel inne och ute.

Hestra-Handsken AB

Hestra

Ett av världens mest kända varumärken när det gäller alpina kvalitetshandskar. All design och utveckling sker i vår designstudio i Hestra.

Turols Metallartiklar AB

SMÅLANDSSTENAR

Legotillverkare i metall. Vi erbjuder automatpressning, rör- och kantbockning, svetsning, verktygstillverkning, trådgnistning och borrning/gängning.

JH Carlsson & Son AB

SMÅLANDSSTENAR

JHCarlsson & son AB  är en flexibel familjeägd leverantör av tjänster inom laserskärning, tvättning, kantpressning, robotsvetsning och montering.

Bergo Flooring AB

Anderstorp

Ledande leverantör på världsmarknaden inom multifunktionella golvplattor. Fem affärsområden: Home, Public, Event, Sport & Marine.

Värnamo Sängkläder AB

VÄRNAMO

Ett familjeföretag med anor. Vi tillverkar och säljer bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet av omsorgsfullt formgivna textilier inom Öko-Tex.

Nordiska Plast AB

Gislaved

Nordiska Plast erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av plastprodukter inom konsumentprodukter, kundkorgar och vattenrening.

BabyBjörn AB

Solna

Vår affärsidé är att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer. BabyBjörn utvecklar säkra och innovativa produkter för barn upp till tre år.

Anderstorps Transportband AB

ANDERSTORP

Skandinaviens ledande producent av trådtransportband. I nära samarbete med kunden utvecklar vi lösningar som optimerar produktionsprocessen.

Sigarth AB

HILLERSTORP

Utvecklar, tillverkar och marknadsför patenterade upphängningssystem under varumärket MONCLAC, tilluftsdon samt andra tillbehör till radiatorer.

ESBE AB

REFTELE

Vi tillverkar, utvecklar och marknadsför ventiler och ställdon för reglering av vätskeburna system i små och större fastigheter.