Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 08
Torsdag 25 februari
Grattis Sigvard, Sivert
Valuta
EUR 10.07 0.00
GBP 11.71 0.00
USD 8.27 -0.01
BÖRSEN 19:30
0.79%

Egna produkter

Rexsil AB

BURSERYD

Specialist på extruderande silikongummiprodukter. Vi producerar profiler, tätningslister, packningar, självvulkaniserande tejp och silikongummislang.

Thule Sweden AB

HILLERSTORP

Thule tillverkar takboxar, takräcken och -relingar, cykelhållare, snökedjor, dragkrokssystem, släpvagnar samt tillbehör för husbilar och husvagnar.

Thule samarbetar med global bilindustri

De har ett nära samarbete med bilindustrin över hela världen – och det är i Hillerstorp som produktutvecklingen sker av Thules unika räckessystem.

Orthex Sweden AB

Gnosjö

Ledande nordisk producent av hushållsprodukter. Tillverkar och marknadsför köksredskap med höga krav på kvalitet och funktion.

Hestra Inredningar AB

HESTRA

Vi skapar säljande butiksinredning, profilstark hotellinredning och konceptuell restauranginredning.

Forshedaverken AB

Forsheda

Trådbockning och trådbearbetning med hög kapacitet, från skiss till färdig slutprodukt, med kundanpassade produktionslösningar.

Troax AB

HILLERSTORP

Troax har utvecklat innovativa nätpanelslösningar för maskinskydd, lager och förråd i över 60 år. Vi är marknadsledande och finns över hela världen.

SMART SÄKERHETSLÖSNING FÖR AUTOMATLAGER

Automatisering av lager blir allt vanligare vilket i sin tur skärper krav på säkerhet. Troax nya konsol Uni-bracket förstärker det viktiga rasskyddet.

EAB

SMÅLANDSSTENAR

Lagerinredningar, portar och stålbyggnader – med hela världen som marknad. Konstruktion, produktion och utveckling i Smålandsstenar. Välkomna hit!

Kom och väx tillsammans med oss!

Lokalerna utökas, företaget växer – och de anställda blir fler och fler. Hos EAB i Smålandsstenar söker man ny personal i alla åldrar.

JH Carlsson & Son AB

SMÅLANDSSTENAR

JHCarlsson & son AB  är en flexibel familjeägd leverantör av tjänster inom laserskärning, tvättning, kantpressning, robotsvetsning och montering.

ESBE AB

REFTELE

ESBEs huvudkontor med produktutveckling, produktion och lager ligger i Reftele sedan 1906 och nu levererar vi hydroniska lösningar över hela Europa.

SM Johannesson AB

ANDERSTORP

Europas ledande leverantör till filterindustrin av såväl maskiner och hjälpmedel som komponenter. Även legoproduktion med rullformning som bas.

Bergo Flooring AB

Anderstorp

Ledande leverantör på världsmarknaden inom multifunktionella golvplattor. Fem affärsområden: Home, Public, Event, Sport & Marine.

Värnamo Sängkläder AB

VÄRNAMO

Ett familjeföretag med anor. Vi tillverkar och säljer bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet av omsorgsfullt formgivna textilier inom Öko-Tex.

IMA Norscan AB

GNOSJÖ

Vi designar och tillverkar funktionella, smarta och snygga förvaringslösningar för kök, badrum, städskåp och garderober.

Turols Metallartiklar AB

SMÅLANDSSTENAR

Legotillverkare i metall. Vi erbjuder automatpressning, rör- och kantbockning, svetsning, verktygstillverkning, trådgnistning och borrning/gängning.

Hestra-Handsken AB

Hestra

Ett av världens mest kända varumärken när det gäller alpina kvalitetshandskar. All design och utveckling sker i vår designstudio i Hestra.

Cai AB

VÄRNAMO

Vi har designat och utvecklat strumpor sedan 1946. Hos oss hittar du sköna och slitstarka strumpor för alla tillfällen.

Skärpfabriken

Gnosjö

Vi utvecklar och tillverkar bälten för konfektionsindustrin i tätt samråd med kunden enligt de senaste trenderna. Även profil, reklam och hängslen.

Nordiska Plast AB

Gislaved

Nordiska Plast erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av plastprodukter inom konsumentprodukter, kundkorgar och vattenrening.

Lela AB

BREDARYD

Vi tillverkar och levererar installationsmaterial till elbranschen. I huvudsak linor, tråd och distansfästen för uppsättning av kabel inne och ute.

Sigarth AB

HILLERSTORP

Utvecklar, tillverkar och marknadsför patenterade upphängningssystem under varumärket MONCLAC, tilluftsdon samt andra tillbehör till radiatorer.

BabyBjörn AB

Solna

Vår affärsidé är att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer. BabyBjörn utvecklar säkra och innovativa produkter för barn upp till tre år.

Fasty AB

ANDERSTORP

Tillverkar marknadens mest användarvänliga spännrem i småländska Anderstorp. Hållbar och 100 % återvinningsbar.