Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38
Lördag 19 september
Grattis Fredrika
Valuta
EUR 10.37 -0.03
GBP 11.32 -0.06
USD 8.76 -0.05
BÖRSEN 18:41
0.27%

Egna produkter

GARO AB

Gnosjö

Utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallationsmarknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden.

80-årsjubilerande GARO på offensiven

De tog tidigt täten inom fordonsladdning, och tillväxten inom GARO fortsätter – med den allra starkaste utvecklingen inom just E-mobility.

Everbrand Sweden AB

Hillerstorp

Where brands meet people

EAB

SMÅLANDSSTENAR

Lagerinredningar, portar och stålbyggnader – med hela världen som marknad. Konstruktion, produktion och utveckling i Smålandsstenar. Välkomna hit!

Bygger ut och rekryterar trots krisen

Konjunkturen sviktar men EAB tror på framtiden. Efter en rad expansiva år fortsätter man att satsa i Smålandsstenar och är redo när det vänder uppåt.

Rexsil AB

BURSERYD

Specialist på extruderande silikongummiprodukter. Vi producerar profiler, tätningslister, packningar, självvulkaniserande tejp och silikongummislang.

Weland AB

Smålandsstenar

Weland AB är en ledande tillverkare av gallerdurk, trappor, räcken, ramper och entresol. Även en av de största aktörerna inom plåtbearbetning.

NÄR GEMENSKAP OCH RESPEKT VISAR VÄGEN

Att hålla ihop en koncern med mer än 1000 anställda och 30 bolag kräver ett stort engagemang. För familjeföretaget Weland AB stavas det samhörighet.

Hestra Inredningar AB

HESTRA

Vi skapar säljande butiksinredning, profilstark hotellinredning och konceptuell restauranginredning.

Orthex Sweden AB

Gnosjö

Ledande nordisk producent av hushållsprodukter. Tillverkar och marknadsför köksredskap med höga krav på kvalitet och funktion.

Thule Sweden AB

HILLERSTORP

Thule tillverkar takboxar, takräcken och -relingar, cykelhållare, snökedjor, dragkrokssystem, släpvagnar samt tillbehör för husbilar och husvagnar.

Thule samarbetar med global bilindustri

De har ett nära samarbete med bilindustrin över hela världen – och det är i Hillerstorp som produktutvecklingen sker av Thules unika räckessystem.

Axelent AB

HILLERSTORP

Din kompletta leverantör av säkerhetskoncept för industri, lager och bygg. Maskinskydd, industri- och lagerväggar, kabelstegar och förråd.

Shape Produktion AB

Värnamo

Din kompletta partner för produktexponering och butiksinredningar. Produktställ och displayer, pop-up-butiker och store-in-store-koncept.

Troax AB

HILLERSTORP

Troax har utvecklat innovativa nätpanelslösningar för maskinskydd, lager och förråd i över 60 år. Vi är marknadsledande och finns över hela världen.

SMART SÄKERHETSLÖSNING FÖR AUTOMATLAGER

Automatisering av lager blir allt vanligare vilket i sin tur skärper krav på säkerhet. Troax nya konsol Uni-bracket förstärker det viktiga rasskyddet.

Forshedaverken AB

Forsheda

Trådbockning och trådbearbetning med hög kapacitet, från skiss till färdig slutprodukt, med kundanpassade produktionslösningar.

ESBE AB

REFTELE

Vi tillverkar, utvecklar och marknadsför ventiler och ställdon för reglering av vätskeburna system i små och större fastigheter.

Hestra-Handsken AB

Hestra

Ett av världens mest kända varumärken när det gäller alpina kvalitetshandskar. All design och utveckling sker i vår designstudio i Hestra.

BabyBjörn AB

Solna

Vår affärsidé är att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer. BabyBjörn utvecklar säkra och innovativa produkter för barn upp till tre år.

Fasty AB

ANDERSTORP

Tillverkar marknadens mest användarvänliga spännrem i småländska Anderstorp. Hållbar och 100 % återvinningsbar.

Nordiska Plast AB

Gislaved

Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av plastprodukter inom konsumentprodukter, kundkorgar och vattenrening.

Plastinject Watersystem AB

Anderstorp

Vi utvecklar och marknadsför produkter för hantering av dag- och regnvatten. Systerbolag till Plastinject AB.

Cai AB

VÄRNAMO

Vi har designat och utvecklat strumpor sedan 1946. Hos oss hittar du sköna och slitstarka strumpor för alla tillfällen.

Anderstorps Transportband AB

ANDERSTORP

Skandinaviens ledande producent av trådtransportband. I nära samarbete med kunden utvecklar vi lösningar som optimerar produktionsprocessen.

SM Johannesson AB

ANDERSTORP

Europas ledande leverantör till filterindustrin av såväl maskiner och hjälpmedel som komponenter. Även legoproduktion med rullformning som bas.

Värnamo Sängkläder AB

VÄRNAMO

Ett familjeföretag med anor. Vi tillverkar och säljer bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet av omsorgsfullt formgivna textilier inom Öko-Tex.

JH Carlsson & Son AB

SMÅLANDSSTENAR

JHCarlsson & son AB  är en flexibel familjeägd leverantör av tjänster inom laserskärning, tvättning, kantpressning, robotsvetsning och montering.

Sigarth AB

HILLERSTORP

Utvecklar, tillverkar och marknadsför patenterade upphängningssystem under varumärket MONCLAC, tilluftsdon samt andra tillbehör till radiatorer.

Bergo Flooring AB

Anderstorp

Ledande leverantör på världsmarknaden inom multifunktionella golvplattor. Fem affärsområden: Home, Public, Event, Sport & Marine.

Skärpfabriken

Gnosjö

Vi utvecklar och tillverkar bälten för konfektionsindustrin i tätt samråd med kunden enligt de senaste trenderna. Även profil, reklam och hängslen.

Turols Metallartiklar AB

SMÅLANDSSTENAR

Legotillverkare i metall. Vi erbjuder automatpressning, rör- och kantbockning, svetsning, verktygstillverkning, trådgnistning och borrning/gängning.

IMA Norscan AB

GNOSJÖ

Vi designar och tillverkar funktionella, smarta och snygga förvaringslösningar för kök, badrum, städskåp och garderober.