Här finner du företag som arbetar med precisionsslipning, en exakt teknik för slipning av små och exakta detaljer.

Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.57 -0.02 -0.016
GBP 13.55 -0.01 -0.007
USD 10.89 0.00 0.003
BÖRSEN 17:30
0.77%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Precisionsslipning

Snabba tips om Precisionsslipning

    1. Om du tror att din produkt kan behöva precisionsslipning kontakta företag i Gnosjöregionen, de har gedigen erfarenhet av alla processer inom produkttillverkning.
    2. Välj företag som kan erbjuda dig mer än bara slipning så sparar du pengar.
    3. Planera produktionen väl i samarbete med relevanta företag så kan eventuella ändringar och förbättringar göras så fort som möjligt.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Att slipa en produkt av exempelvis trä eller metall är ett vanligt sätt att både jämna till och försköna en yta, samt få fram olika former. Precisionsslipning är nödvändigt då man ska slipa mindre och delikata föremål och denna teknik ger ett mycket fint och exakt resultat. Just i Gnosjöregionen har man stor erfarenhet av både denna och andra sliptekniker. Här har man i många år arbetat med att tillverka produkter av mycket varierande slag och vet hur man får fram bästa möjliga resultat till lägsta möjliga pris.

 

Precisionsslipning

 

Vägen till en färdig produkt

Första steget vid all produkttillverkning är att kontakta relevanta företag. På så sätt kan du få reda på exakt vilken slipning de kan erbjuda dig. Ofta kan du via ett och samma företag få hjälp med bra mycket mer än precisionsslipning, både andra sliptekniker och även exempelvis svarvning, fräsning, svetsning eller någon annan vanlig bearbetningsteknik. I Gnosjöregionen finns Sveriges kanske mest kompetenta företag samlade när det gäller just produkttillverkning, så vänder du dig hit kommer allt från ritning till färdig produkt garanterat hanteras professionellt.

 

Precisionsslipning

 

Mindre serier av komponenter

Tack vare företagens bredd och kompetens kan de anpassa sig efter alla kunders olika behov. Det spelar inte någon roll om du behöver tusentals eller bara tiotals exemplar slipade och behandlade, det finns ekonomiskt fördelaktiga lösningar för alla beställningar. Allt du behöver göra är att säga exakt hur du vill ha det så kommer företaget du arbetar med att ta fram en skräddarsydd lösning för just dig och din produkt.

 

Kostnadseffektiva lösningar

Den största tjänsten du kan göra dig själv är att inte i din iver anställa en mängd olika företag som din produkt sedan måste åka runt emellan. Det kan ibland verka som en god idé, men kostnaden som krävs för att transportera produkten äter snabbt upp det du eventuellt sparade i tillverkningskostnad. Kontakta istället ett företag som kan erbjuda dig precisionsslipning och även allt annat du kan tänkas behöva på en och samma plats.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Slipning | Rundslipning | Hening |Precisionsslipning

Nyheter

Inga nyheter för tillfället.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår