Man behöver gallerdurk på många olika ställen och modern gallerdurk av metall kan användas som golv såväl som smart lösning för hyllor och väggar.Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 26 Fredag 1 juli Grattis Aron, Mirjam
Valuta
EUR 10.72 0.03 0.034
GBP 12.45 0.04 0.043
USD 10.23 0.00 -0.003
BÖRSEN 17:30
-1.98%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Gallerdurk

Snabba tips om gallerdurk

    1. Gallerdurkar kan utformas för att även leva upp till krav om estetik vilket är viktigt att tänka på.
    2. Det går att skräddarsy gallerdurk så att den passar perfekt in i sitt sammanhang.
    3. Bra gallerdurk erbjuder flexibilitet och även genomskinlighet som kan behövas i arbetslokaler.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Nästan alla lokaler har behov av någon form av galler. Man kan använda sig av gallernät eller vanligt galler i fönster för säkerhetens skull och gallerdurk gör sig lika bra på golvet som i taket. Med rostfritt galler så behöver man inte oroa sig för att det skadas då det utsätts för vatten och det är verkligen en fördel på arbetsplatsen där man spiller mycket och sliter på golvet. Det finns även gallerdurk plast så det är inte så att man måste välja en variant av metall, men då man behöver mer kraft och slitstarkhet så är metallen det bästa valet.

 

Gallerdurk

 

Luftig gallerdurk

När man ser på svetsade galler och andra varianter så blir det genast tydligt att det här är en konstruktion som erbjuder god luftgenomströmning. Då man använder sig av gallret på hyllor och som annan inredning så är detta ett stort plus. Det är fantastiskt att se hur lätt gallret är samtidigt som det ger styrka. Ett gott exempel på detta är gallerdurk aluminium som är både lätt och luftig men samtidigt riktigt tålig.

 

Det finns inget företag i den här kategorien

Gallerdurk

 

Priser och utbud

Gallerdurkens pris kommer att påverkas av en rad olika faktorer och när man ska beställa galler till golv, plattformar och hyllor så är det ju inte sällan så att man behöver skräddarsydda lösningar. Det kan ju till exempel vara så att man måste ha halksäker gallerdurk då man måste ha en säker arbetssituation. Genom att välja ut rätt material och sedan se närmre på bästa möjliga utformning så får man en produkt som verkligen gör nytta. Och moderna tillverkningsmetoder och behandlingsmetoder ser också till att man får lång hållbarhet vilket givetvis får betydelse när man ser på gallrets kostnad. Ofta så är det kanske funktionen som får stå i centrum men det kan vara bra att som kund vara medveten om att det idag också är möjligt att få gallerlösningar som är snygga. Material och utformning kommer att påverka hur en gallerdurk ser ut och då man ska se på den dagligen så kan det vara klokt att tänka lite på detta då man väljer ut gallermaterial och konstruktion.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Trådnät stålnät | Krenelerade gallerMaskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar |Nätväggar