Nätväggar är användbara konstruktioner i metalltråd som både kan skydda och ge effektiv och säker förvaring.

Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 39
Lördag 26 september
Grattis Enar, Einar
Valuta
EUR 10.62 -0.02
GBP 11.63 0.02
USD 9.13 -0.03
BÖRSEN 08:35
0.48%

Nätväggar

Snabba tips om nätväggar

    1. Nätväggar är mycket användbara i allt från förråd till maskinparker.
    2. Nätväggar tillverkas av metalltråd som ger maximal styrka men tar minimalt med plats.
    3. Välj nät utifrån hur starkt skydd som behövs, då det finns olika tjocklekar och ställningar som har olika motståndskraft.
    4. Vill du hitta en ny leverantör? Lägg en offertförfrågan till företagen i Gnosjöregionen »

Nätväggar är användbara inom en mängd branscher och områden och kan fungera både som skydd samt till att förvara och avgränsa områden, och som del av en praktisk inredning. Se till att investera i nät och modeller som är anpassade för sitt specifika syfte så kommer de bidra till en både praktisk och säker miljö.

 

Nätväggar

 

Förvara smart

Nätväggar är en oumbärlig del av lagerinredning och gör hela skillnaden mellan en stökig och oorganiserad lagerlokal eller en smidig och välorganiserad. Med hjälp av nätväggarna kan man på ett billigt sätt dela upp lagret i olika tematiserade delar samt bibehålla en luftig och väl synlig miljö, där produkter eller material som förvaras i de utrymmen näten skapar enkelt kan identifieras utifrån. Det går snabbt att montera upp näten och flexibiliteten vad gäller höjd och bredd är oändlig.

 

Troax AB

HILLERSTORP

Troax har utvecklat innovativa nätpanelslösningar för maskinskydd, lager och förråd i över 60 år. Vi är marknadsledande och finns över hela världen.

SMART SÄKERHETSLÖSNING FÖR AUTOMATLAGER

Automatisering av lager blir allt vanligare vilket i sin tur skärper krav på säkerhet. Troax nya konsol Uni-bracket förstärker det viktiga rasskyddet.

Nätväggar

 

Öka säkerheten för förråd och maskiner

En nätvägg kan i vissa fall handla mer om säkerhet än om förvaring och detta är ofta fallet när det kommer till exempelvis maskinparker, verkstäder eller andra arbetsplatser där det förekommer en säkerhetsrisk. Kraftfulla maskiner vinner mycket på att omgärdas av en skyddande nätpaneler, som håller obehöriga borta samt garanterar att ingen anställd av misstag kommer för nära då de är i arbete. Nätet gör också att lufttillströmningen inte hindras såsom en kompakt vägg gör, och man har fortfarande maskinen under god uppsikt så att man snabbt upptäcker eventuella problem.

 

Praktisk inredning

Nätväggar kan också användas enskilt som en del av praktisk butiksinredning. Istället för att montera exempelvis fyra väggar till att forma ett stängt avgränsat utrymme kan man placera exempelvis ett nät längs en vägg eller två vikbara stående, som man sedan kan antingen dekorera eller hänga produkter ifrån på ett effektfullt sätt. En nätvägg kan också avgränsa butiken på ett luftigt sätt som ger illusionen av att butiken är större än den är, och detta kan även vara ett bra alternativ då man vill ge ett helt kvadratiskt eller rektangulärt utrymme mer liv och form.

 

Läs mer

 

Läs gärna mer om närliggande ämnen Trådnät stålnät | Krenelerade gallerMaskinskydd | Gallerdurk | Metallduk | Galler | Förrådsväggar |Nätväggar