Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 27 Torsdag 7 juli Grattis Klas
Valuta
EUR 0.00 0.00 0
GBP 12.58 0.02 0.016
USD 10.55 0.05 0.046
BÖRSEN 17:30
2.68%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Norma Sweden AB

ANDERSTORP

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar komponenter och system till bland annat fordonsindustrin.


120 år av hårda krav ger hög kvalitet NORMA Sweden AB med 111 anställda ingår i NORMA Group. Vi utvecklar ständigt vårt kunnande, vår teknologi och utrustning – en förutsättning för att erbjuda produkter och tjänster av internationellt erkänd och certifierad kvalitet även under de kommande åren. I Anderstorp tillverkas de välrenommerade ABA klämmorna - ABA Original, ABA Original SMO, ABA Nova, ABA Safe m.fl. I generationer har vi sett till att vätskesystem och luftflöden hållits täta. Vi arbetar för framtiden och en hållbar miljö genom att ständigt utveckla våra produkter och våra produktions

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar plast- och metallkomponenter och system inom förbindelseteknikområdet till en rad marknader och verksamheter. Under många år har vi optimerat varje steg i produktionen, från utveckling till leverans, efter våra kunders specifika krav. Våra kunder får alltid den bästa lösningen. 

Snabbfakta

Antal anställda

82

Omsättning

241168

Organisationsnr

5561025973

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

gislaved näringsliv, anderstorp industriförening, slangklämmor

Avdelningar

Blandade material
Egna produkter