Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 14
Onsdag 1 april
Grattis Harald, Hervor
Valuta
EUR 11 0.00
GBP 12.44 -0.04
USD 10.04 0.00
BÖRSEN 18:41
-3.4%

Eboss AB

NISSAFORS

Under de åren som gått sedan företagets start har det utvecklats och förändrats väldigt mycket. Idag ägs och drivs företaget av de två bröderna Stefan och Thomas. Nya kunder kommer till Eboss och bolaget växer varje år. De senaste åren har det investerats i ett flertal nya pressar, bland annat en 500 tons mekanisk Raster press och en ny 125 tons SMV press.

Nytt för 2019 är en investering i en helt ny 12kW fiberlaser från Schweiziska Bystronic.

I och med den positiva utvecklingen byggdes ett 2000m² stort lager, både för att alltid kunna tillgodose kundens behov av leverans i tid, men även för att kunna ge plats åt nya maskiner och utrustning som inte fått plats i den ursprungliga byggnaden.

Idag har företaget kunder som tidigare producerat i Östeuropa och Kina, men saknat närheten till den lokala marknaden. Fördelarna är många med en leverantör som agerar globalt men är lokalt förankrad. Eboss styrka är flexibiliteten och att ge kunden en totallösning som de behöver.

Snabbfakta

Antal anställda

16

Omsättning

66522

Organisationsnr

5566870639

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Fiberlaser, excenterpressning, automatstansning, Plåt, följdverktyg, Automatpressning, Djupdragning, Formsprutning, trumling, tvättning, prototyper, plast, Montering, konstruktion, plåtband, verktygstillverkning, bockning, klippning, utveckling, mätning, mätmaskin, utfallsprover, ISO9001, kvalitet, rationalisering, optimering, laser

Avdelningar

Metall
Pressning
Automatpressning
Hydraulpressning
Excenterpressning