Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 04 Söndag 29 januari Grattis Diana
Valuta
EUR 11.21 0.02 0.018
GBP 12.79 0.00 0
USD 10.31 0.04 0.039
BÖRSEN 17:30
0.44%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Eboss AB

NISSAFORS

Automatpressning och laserskärning till alla typer av applikationer. Eboss levererar hela vägen från prototyp till serieproduktion.


Under de åren som gått sedan företagets start har det utvecklats och förändrats väldigt mycket. Idag ägs och drivs företaget av de två bröderna Stefan och Thomas. Nya kunder kommer till Eboss och bolaget växer varje år. De senaste åren har det investerats i ett flertal nya pressar, bland annat en 500 tons mekanisk Raster press och en ny 125 tons SMV press.

Nytt för 2019 är en investering i en helt ny 12kW fiberlaser från Schweiziska Bystronic.

I och med den positiva utvecklingen byggdes ett 2000m² stort lager, både för att alltid kunna tillgodose kundens behov av leverans i tid, men även för att kunna ge plats åt nya maskiner och utrustning som inte fått plats i den ursprungliga byggnaden.

Idag har företaget kunder som tidigare producerat i Östeuropa och Kina, men saknat närheten till den lokala marknaden. Fördelarna är många med en leverantör som agerar globalt men är lokalt förankrad. Eboss styrka är flexibiliteten och att ge kunden en totallösning som de behöver.

Snabbfakta

Antal anställda

17

Omsättning

67000

Organisationsnr

5566870639

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Fiberlaser, excenterpressning, automatstansning, Plåt, följdverktyg, Automatpressning, Djupdragning, Formsprutning, trumling, tvättning, prototyper, plast, Montering, konstruktion, plåtband, verktygstillverkning, bockning, klippning, utveckling, mätning, mätmaskin, utfallsprover, ISO9001, kvalitet, rationalisering, optimering, laser, laserskärning, Montering

Avdelningar

Metall
Pressning
Automatpressning
Hydraulpressning
Excenterpressning
Laserskärning
Fiberlaser