Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 02
Söndag 17 januari
Grattis Anton, Tony
Valuta
EUR 10.14 -0.01
GBP 11.4 -0.01
USD 8.39 0.00
BÖRSEN 19:30
-1.1%

Västbo Press AB

SMÅLANDSSTENAR

Plåtbearbetning som lösningar på kundens utmaningar. Automatpressning, efterbearbetning, montering, packning samt egen verktygsavdelning.


Västbo Press AB grundades 1990 med affärsidén att som underleverantör erbjuda tillverkningsindustrin produkter inom området plåtbearbetning med rätt kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Västbo Press AB har utvecklats till ett familjeföretag på riktigt. Det ägs och drivs av Ola Runesson och Bibbi Runesson tillsammans med barn. Det startade i familjens garage och har sedan dess vuxit till de nuvarande lokalerna på 1100 kvm i Smålandsstenar. Det finns en bred maskinpark med excenterpressar och hydraulpressar upp till 200 ton samt en komplett verktygsavdelning. Vi ombesörjer packning och viss montering. Efter dryga 30 år i branschen har vi samlat gedigen kunskap och erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

För oss på Västbo Press är kvalitet och samarbeten en stor drivkraft som vi vill tillföra våra kunder. Vi är inte vilken leverantör som helst, vi är en leverantör som levererar i tid med en god kvalitet. För att säkerställa att det arbetet går framåt och alltid utvecklas är vi sedan många år ISO 9001 certifierade.

NYHETER

Västbo Press byter ägare

Nya ägare på Västbo Press AB. Nu har företaget gått vidare med ett generationsskifte, Ola och Bibbi har lämnat vidare ägandet till barnen, Hannah Runesson...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

11

Omsättning

20458

Organisationsnr

5562883479

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Plåtbearbetning, metallarbeten, excenterpressning, klippverktyg, bockverktyg, Automatpressning, lego, Underleverantör, klipp och bockverktyg, verktygstillverkning, ISO 9000, gislaved näringsliv

Avdelningar

Metall
Pressning