Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Måndag 20 september Grattis Elise, Lisa
Valuta
EUR 10.18 0.00 0.003
GBP 11.86 -0.05 -0.055
USD 8.68 0.00 0
BÖRSEN 17:30
-2.76%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Kalset Automatsvarvning AB

GNOSJÖ

Legotillverkning av automatsvarvade detaljer med gedigen kompetens och teknisk kapacitet, från ritning till fullskalig serietillverkning.


Vi är en mekanisk verkstad i Gnosjö specialiserade på legotillverkning av automatsvarvade detaljer. Våra kunder anlitar oss för vår tekniska kapacitet och vår gedigna kompetens som byggts upp under mer än 50 år i branschen. Vi ansvarar för hela tillverkningsprocessen, från ritningsstadiet, eventuell framtagning av komponentprover, till fullskalig serietillverkning. Ständig utveckling av vår verksamhet har genom åren präglat företaget och vår målsättning är att alla kunder, stora som små får en hundraprocentig service. Vi är certifierade enligt ISO 9001.

Vår moderna maskinpark består av 20-tal CNC-styrda maskiner såsom Citizen, Star, Mayer, Miyano, Mazak och Traub. Vi innehar en mycket effektiv tvättanläggning som rengör och avfettar detaljerna. För yt- och värmebehandling anlitar vi välbeprövade samarbetspartners, vi ombesörjer även montering. Vår verksamhet håller till i nyrenoverade lokaler med ljus och fräsch miljö.

Med vår maskinpark har vi kapacitet att svarva i dimension 3-32 mm i längdsvarvar. I övriga cnc-svarvar ligger kapaciteten inom 5-65 mm.

Snabbfakta

Antal anställda

11

Omsättning

24385

Organisationsnr

5565247573

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Gnosjö, Metallindustri, Svarvning, Mässing, Skärande , cnc-svarvning, Metaller, gnosjöandan, bearbetning, automatsvarvning, längdsvarvning

Avdelningar

Metall
Svarvning
Automatsvarvning
Längdsvarvning
CNC-svarvning
Fleroperationssvarvning
Blandade material
Legosvarvning