Vecka 22 Måndag 27 maj Grattis Beda, Blenda
Valuta
EUR 11.54 -0.03 -0.029
GBP 13.57 -0.01 -0.013
USD 10.64 -0.03 -0.029
BÖRSEN 15:14
0.01%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Trådartiklar i Hillerstorp AB

HILLERSTORP

Rationell produktion av tråd- och plåtartiklar i stora volymer med korta ställtider och flexibilitet. Den kluriga problemlösaren inom trådbockning!


Sedan 1956 har Trådartiklar stått fram som den kluriga problemlösaren inom trådbockning. Hur omsätter man kundens problem till rationell produktion så snabbt som möjligt? idag är det självklara svaret automatiserade maskiner med robotar som jobbar dag och natt.

Våra automatiserade trådliner bockar tråd och svetsar nät och skenor till färdiga hyllor. 2015 kompletterades de med en ny plåtline bestående av laserskärning med automatisk in- och utlastning, samt en kantpress. Fler investeringar i produktionen står på tur.

Filosofin bakom investeringarna är enkel. Dels vill vi ha korta ställtider och flexibilitet för att leva upp till vårt rykte som problemlösare. Dels vill vi ha alla resurser under ett tak för att rationellt tillverka kompletta produkter i stora volymer.

Ytterligare en liten, men inte oviktig, del av filosofin är att vi fortfarande bygger en del av maskinparken själva. Hemligheten med lång erfarenhet är ju att inte tappa bort den när man moderniserar – vi bygger in vår samlade erfarenhet i nästa generation maskiner.

På så vis kan vi producera gammal hederlig kvalitet i modernt tempo, till nöjda leverantörer av butiksinredning och byggprodukter, möbel- och fordonsindustri, med flera. Hör gärna av dig när du får problem, så ska vi försöka lösa det också.

Snabbfakta

Antal anställda

17

Omsättning

90535

Organisationsnr

5563234607

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

spjut, avdelare, Trådhyllor, Artiklar, Trådar, Brännehylte, Trådartiklar, Lagerinredningar, Hillerstorpare, svetsning, trådbockning, Butiksinredningar, Plåt, Plåthyllor, Konsol, bockning, laserskärning, stansning, ryggplåtar, säkerhetsnät, Fallskydd

Avdelningar

Metall
Metalltråd
Trådbockning
Trådprodukter
Blandade material
Butiksinredning
Produktställ
Shop in shop
SkyltställDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår