Vecka 16 Måndag 15 april Grattis Olivia, Oliver
Valuta
EUR 11.57 -0.02 -0.02
GBP 13.55 -0.01 -0.009
USD 10.88 0.00 -0.003
BÖRSEN 17:30
0.77%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Evert Nilssons Metallfabrik AB

HILLERSTORP

Vi tillverkar tråd-, rör- och plåtprodukter efter kunders ritning och önskemål. Legotillverkning och även lagerhållning.


Evert Nilssons Metallfabrik AB är ett familjeföretag som grundades 1925, mitt i Gnosjöregionen närmare bestämt i Törestorp. FRÅN DÄCKAVTAGARE TILL BUTIKSINREDNING Tidiga viktiga trådprodukter för ENAB var den så kallade däckavtagaren och potatisskopan som vi fortfarande använder i dagens matvarubutiker. Därefter har bestickkorgar, solariumställ, skötbord mm haft sina höjdpunkter. Idag är butiksinredningar en viktig stomme för verksamheten på företaget.

Vi på Evert Nilssons Metallfabrik AB tillverkar trådprodukter och plåtprodukter efter kundernas ritningar och önskemål. Butiksinredning, skyltställ, tidningsställ, trådkorgar, plåthyllor och mycket annat produceras hos oss. LEGOTILLVERKNING Vi genomför även legotillverkning med möjlighet till lagerhållning av produkter. Efter produktion av vara kan vi lagerhålla och leverera vid behov.

Moment som svetsning, borrning, kantvikning, pressning, rörkrökning och mycket annat ombesörjer vi när det gäller tråd och plåt. Vi står för hela processen och ordnar även bearbetning som lackning, cromning och förzinkning. •punktsvetsning, MIG och TIG •kantvikning •pressning med excenterpress •plåtbearbetning •borrning •rörkrökning •lagerhållning •lackering, kromning, förzinkning

TRÅDPRODUKTER Vi producerar trådhyllor och trådställ för snygg exponering av produkter som korgar, skoställ, klädställ, spjutställ och broschyrställ för exv butiker, skolor och kontor.

Snabbfakta

Antal anställda

4

Omsättning

7133

Organisationsnr

5564434883

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Montering, Packning, trådbockning, Rörbockning, pressning, Punktsvetsning, svetsning, produktställ, Kampanjställ, Rörställ, Reklamställ, Potatisskopor, Displayställ, Tråd, enab, Plåt, Trådhyllor, Trådgaller, Tvärstag, T-pelare, L-pelare, Diskställ, Väggställ, Golvställ, Plåthylla, Trådkorg, tidningsställ, skyltställ, Legotillverkning, Butiksinredning

Avdelningar

Metall
Metalltråd
Trådbockning
Trådsvetsning
Trådprodukter
Blandade material
Butiksinredning
Produktställ
Shop in shop
SkyltställDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår