Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 38 Lördag 25 september Grattis Tryggve
Valuta
EUR 10.14 0.01 0.01
GBP 11.83 -0.01 -0.012
USD 8.65 0.02 0.022
BÖRSEN 17:30
-1.21%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Finnvedens Smide Aktiebolag

VÄRNAMO

Finnvedens Smide -  En legoleverantör av kvalitetsbearbetade metalldetaljer


Finnvedens Smide är ett kundfokuserat och kundorienterat legoleverantörsbolag för kvalitetsbearbetade metalldetaljer till flera olika brancher. Finnvedens Smide är sedan 2020 en del av Hygapgruppen och bygger sitt utbud på kundfokus och flexibilitet. Vi värdesätter det unika och lägger stor vikt att leverera efter kundens önskemål.

Genom väl utarbetade processer når vi hög kvalité och stabil leverans på ett säkert sätt i våra olika produktionsprocesser. Den starka medarbetarskaran och respekten för materialet gör att vi är en trogen och eftertraktad leverantör till en mängd olika branscher och bolag.

Idag erbjuder Finnvedens Smide allt från enkla svetsarbeten till privatpersoner till större serier och precisionskrävande detaljer och avancerade reparationer på plats ute hos kund. Du hittar våra insatser och komponenter inom en bred flora av områden så som entreprenadmaskiner, automationsceller, materialhantering, kommunal verksamhet, bygg och inredning.

NYHETER

HygapGruppen rekryterar ny vd till Finnvedens Smide

HygapGruppens styrelse har utsett Stefan Knutsson till ny vd i det senaste företagsförvärvet Finnvedens Smide AB i Värnamo. Stefan efterträder grundaren och tidigare...

LÄS ÄLDRE NYHETER

Snabbfakta

Antal anställda

17

Omsättning

29435

Organisationsnr

5563302370

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

svetsning, laserskärning, Svarvning, Plåtbearbetning, bockning, kapning, trumling, Byggnadssmide, reparation, Service