Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 03
Torsdag 21 januari
Grattis Agnes, Agneta
Valuta
EUR 10.07 -0.04
GBP 11.36 -0.03
USD 8.27 -0.07
BÖRSEN 19:30
0.39%

Gnosjö Plåtindustri AB

Gnosjö

Plåtbearbetning från idé till packat och klart! Flexibel och modern maskinpark för tunnplåtsbearbetning med hög kvalitet.


GPI bildades i september 2010. Fastighet och inkrom köptes av ett bolag i plåtbranschen. GPI ägs av Håkan Hägg och Gårö Plåtprodukter.

Plåtbearbetning från ide till packat och klart! Som kund hos GPI får ni all uppmärksamhet och vi gör allt för att tillsammans nå framgång. Vi kan hjälpa er med projekt från ide till färdig produkt eller tillverkar vi efter era ritningar. Välkommen med er förfrågan!

I en flexibel och modern maskinpark tillverkar vi plåtdetaljer med hög kvalitet. Vi bearbetar tunnplåt genom stansning, bockning, nitning och svetsning. GPI kan även hjälpa till med produktutveckling. Vi har stor erfarenhet från bla. elbranschen.

Vi har stansmaskiner Finnpower E6, Amada Vipros Queen och kantpressar Amada HFP. Maskiner för presselement, gängning, nitning och punktsvetsning.

Snabbfakta

Antal anställda

14

Omsättning

19472

Organisationsnr

5568186745

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Montering, 3D, konstruktion, systemleverantör, Produktutveckling, nitning, Punktsvetsning, Kantbockning, stansning, Plåtbearbetning, GPI, GPI

Avdelningar

Metall
Kantpressning
Stansning