Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 26 Tisdag 28 juni Grattis Leo
Valuta
EUR 10.67 0.00 0.005
GBP 12.38 0.01 0.015
USD 10.09 0.01 0.006
BÖRSEN 17:30
2.87%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Ire Metall AB

GNOSJÖ

I hjärtat av Gnosjöregionen och med goda kunskaper inom laserskärning, pressning/formning, robotsvetsning och montering.


Med starka resurser in i framtiden!
Ire Metall är ett företag som utvecklas i takt med marknadens och våra kunders behov. Att gå i bräschen när det gäller ny teknik, så att vi kan arbeta ännu effektivare och säkra kvaliteten ytterligare, är självklart för oss. Personlig service, pålitlighet, hög kvalitet och säkra leveranser är fundamenten i vår verksamhet.Det är också med dessa ledord i ryggen som vi blickar framåt, mot en mycket spännande framtid! Under det senaste året har vi därför gjort stora satsningar i ny teknik. Till exempel har vi investerat i ny fiberlaser, kantpress och robotsvets för CMT-svetsning. På IRE Metall är framtiden redan här!

Från idé till färdig produkt!
På Ire Metall har vi kompetensen och resurserna att ta fram en färdig produkt, från idé till leverans. Vår långa erfarenhet ger oss möjlighet att komma med konstruktiv feedback och val av smarta tillverkningsmetoder, allt för en kostnadseffektiv produktionsprocess. Ring, mejla eller kom in på ett lunchmöte. Det är alltid lätt att komma i kontakt med oss! Vi ser också vårt geografiska läge som en fördel. I Gnosjöregionen finns det gott om innovativa och framgångsrika företag, som i sann Gnosjöanda samarbetar och hjälper varandra. Ire Metall ingår i Swemix-gruppen, en trygghet som ger oss möjligheter även till större
projekt och investeringar.

Ett team som gör skillnad!
En modern och uppdaterad maskinpark är en förutsättning för att lyckas i vår bransch. Men utan kompetenta och serviceinriktade medarbetare skulle vi på Ire Metall inte vara där vi är idag. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och på värderingar som det inte går att köpa sig till. Att ha kontakt med oss, från telefonsamtal till att produkten levereras, ska vara en angenäm upplevelse. På Ire Metall bryr vi oss även om miljö- och hållbarhetsfrågor, till exempel strävar vi alltid efter att inte förbruka mer resurser än nödvändigt. Vi är också miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Snabbfakta

Antal anställda

22

Omsättning

37157

Organisationsnr

5563800258

Kommun

Gnosjö

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Plåt, laserskärning, beslag, Plåt och tråddetaljer, stansning, svetsning, Legotillverkning, Gnosjö, Ire, Automatpressning, pressning, Robotsvetsning, svetsning, excenterpressning, Punktsvetsning, Kantbockning

Avdelningar

Metall
Pressning
Automatpressning