Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 33 Tisdag 16 augusti Grattis Brynolf
Valuta
EUR 10.51 0.04 0.044
GBP 12.47 0.09 0.089
USD 10.34 0.14 0.139
BÖRSEN 17:24
-0.09%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen. Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Axjo Plastic AB

GISLAVED

Utveckling, tillverkning och marknadsföring av förpackningslösningar i polymera material. Ledande tillverkare av kabeltrummor i smart plast.


Axjo Plastic AB är ett svenskt företag, grundat 1945. Vi tillverkar, utvecklar och marknadsför emballagesystem och kundspecifika system i miljövänliga polymera material.
 
Axjo är ett svenskt polymerföretag grundat 1945. I ett tidigt skede identifierade vi möjligheten att använda plast för förpackningsändamål och idag är vi ledande inom trummor, spolar och rullar i smart plast. I vårt sortiment ingår spolar från ca 50 mm till 1200 mm i gaveldiameter. Vi kan i dagsläget erbjuda minst 800 olika spolvarianter och vi utvecklar ständigt sortimentet. Spolarna har många olika användningsområden, exempelvis för uppspolning av fiber, kabel, wire, etc.

Axjo är ett inregistrerat varumärke för våra spolar, vilka har fått ett stort genomslag på den nationella och internationella marknaden.

Axjo är ett globalt företag. Vi är verksamma i mer än 30 länder med tillverkningsanläggningar i Sverige, Kina, Portugal och USA. Vi har också våra egna förvaringsanläggningar på 13 platser i hela Europa och USA. Som kund kan du alltid lita på att vi har kapacitet att följa med dig ut i världen och till nya tillväxtmarknader. Samtidigt kan vi tillhandahålla lokal service, precis där det behövs mest.

Genom att tillåta effektivitet, innovation och hållbarhet att styra vårt sätt att arbeta, ger vi våra kunder möjlighet att använda vår exceptionella kunskap och högteknologiska produktionsmetoder. Det finns inget behov av att skräddarsydda produktlösningar blir dyrare. Istället har vi gjort det enklare att skapa unika anpassningar. Vårt Greenology-koncept ger våra kunder mervärde och support i en värld där specialanpassade och miljöoptimerade lösningar är standard.

Snabbfakta

Antal anställda

52

Omsättning

261495

Organisationsnr

5561619346

Kommun

Gislaved

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Sökord

Polymer, gislaved näringslivförening, Metall, plast, Förpackningslösningar, gislaved näringsliv, plastvarutillverkning

Avdelningar

Plast
Formsprutning