Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

Vecka 23
Måndag 1 juni
Grattis Gun, Gunnel
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 11°

Smarta lösningar med Westbo Elteknik

Elinstallatörerna tog drömmen på allvar och startade eget. Idag är Westbo Elteknik en etablerad och växande partner inom Gnosjöregionen.
 
- Vi har över 50 års erfarenhet från elbranschen i bagaget och söker personal för att växa ytterligare, säger Ronny Höög, delägare.
Westbo Elteknik föddes 2011 när fyra tidigare arbetskamrater bestämde sig för att starta eget, och liksom många strävsamma företag i regionen började man i det lilla på 100 kvadrat i hyrda lokaler.
- Men vi sökte ju något eget att växa i och hade sånt flyt när vi fick ta över de här lokalerna på Brogatan i Hillerstorp, konstaterar Robert Persson, delägare.
 
Westbo Elteknik servar regionen med elinstallationer. Fr v: Tobias Karlsson, Victor Filipsson, Emil Ileby Davidsson, Peter Eidgärde, Jesper Claesson, Robert Persson & Ronny Höög.
 

God support från kunderna

Fyra delägare kunde så småningom utöka personalstyrkan med ytterligare tre anställda.
- Vi har haft väldigt god support från våra kunder och det är ju lite av Gnosjöandan, att vilja hjälpa till när det startas något nytt, säger Peter Eidgärde, delägare.
- Det viktiga är inte vad som står på tröjan utan det viktiga är personerna som gör jobbet. Nu känner vi oss väletablerade på riktigt, konstaterar Tobias Karlsson, delägare.

 

Högt tryck på industrisidan

En övervägande del av Westbo Eltekniks kunder består just nu av företag och industrier som går för högtryck. Många bygger om och bygger till och investerar i ny utrustning. Och här kan Westbo Elteknik bidra med kunskap och kompetens. 
- Vi jobbar med all slags elinstallation och elservice, vi kan data, larm, passagesystem, automation och CCTV. Vi installerar också högspänning och har ett gott samarbete med lokala hantverkare i regionen, säger Ronny Höög.
 
Högspänning, data, larm och automation - Westbo Elteknik kan bistå företag och industri med alla slags elinstallationer.
 

Energibesparande och smart belysning

Många frågor handlar om belysning. Inom industrin finns stora besparingar att göra genom att investera i energisnål och effektiv LED-belysning.
- Och på privatsidan handlar många frågor om hur man kan styra hemmets belysning med smarta app-lösningar. Här samarbetar vi med Plejd som är ett hett varumärke just nu, säger Robert Persson.
 
Industrin kan göra stora besparingar genom rätt val av effektiv och energisnål LED-belysning.
 
 
Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh och Westbo Elteknik


KONTAKTUPPGIFTER

Westbo Elteknik AB

Telefon: 0370-22299
Mail: ronny@westboelteknik.se

Besöksadress:
Brogatan 24
33573
HILLERSTORP

Postadress:
Brog. 24
33573
Hillerstorp

Webbadress:
www.westboelteknik.se