Vecka 09
Söndag 3 mars
Grattis Gunborg, Gunvor
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Söndag
Måndag
Tisdag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Världspremiär hos Wiking Reklam

Snabbare, större och bättre – den nya flatbäddsskrivaren Arizona 2300 satte Gislaved på kartan i den grafiska världen. Möjligheterna är obegränsade!

 

Det konstaterar Jens Filipsson och Sven-Olof Wahlberg som äger och driver Wiking Reklam.

– Många av våra kunder finns inom butiksinredning, men här finns möjligheter för alla som vill sätta lite färg på sina lokaler, förnya inredningen eller synas utåt med skyltar och reklam, säger Jens.

 

Dags att sätta färg på din verksamhet? Wiking Reklam förverkligar kundens idéer.

 

Snabba leveranser med ny skrivare

 

Wiking Reklam erbjuder både digitaltryck och screentryck vilket förstärker möjligheterna att utföra specialuppdrag. I tryckeribranschen handlar det dessutom om att leverera snabbt för att konkurrera som serviceföretag.

– Vi trycker, bearbetar, fräser och monterar – och då behöver man ha bra maskiner att jobba med så att vi kan lösa det mesta i huset, konstaterar Sven-Olof.

Riktig jackpot fick man under coronaåret 2020 då Canon presenterade sin nya flatbäddsskrivare Arizona 2300. Den allra första installationen – i världen – gjordes nämligen hos Wiking Reklam i Gislaved.

– Att vi skulle vara bland de första visste vi, men först i världen blev ju lite extra, konstaterar Jens.

 

Den nya flatbädsskrivaren hos Wiking Reklam har bredare färgomfång, enklare handhavande och ger en ännu snabbare produktion.

 

Omsättningsrekord under 2020

 

Fördelarna är många i den nya skrivaren. Dels slipper man allt arbete med maskning tack vare den nya Flow-tekniken, dels har den LED-belysning istället för UV vilket gör processen mycket snabbare. Och tur var väl det, för hösten blev intensiv.

– Vi var ju korttidspermitterade under våren 2020 men gick upp i full tid innan semestern – och hösten blev helt hysterisk. Vi satte faktiskt omsättningsrekord under 2020, berättar Sven-Olof.

 

 

”Kvalitet och snabbhet är vårt signum”. Personalen på Wiking Reklam fick vara med om en världspremiär när den nya skrivaren installerades.

 

Förverkligar kundens idéer

 

Wiking Reklam har dessutom installerat en helt ny rullprinter när GnosjoRegion.se kommer på besök, även denna från Canon.

– Den ger oss mycket större kapacitet. Vi är ingen reklambyrå, men mycket kan vi lösa även av design och enklare underlag. Vi skapar en färdig produkt till ett bra pris, så ta kontakt med oss när ni har idéer ni vill förverkliga, säger Jens.

 

Den nya rullprintern ökar kapaciteten ytterligare, konstaterar Sven-Olof Wahlberg och Jens Filipsson.

 

 

 

FAKTA WIKING REKLAM

Wiking Reklam kan idag erbjuda en lång rad tjänster inom screentryck, planprintning, rullprintning, efterbearbetning folieskärning, dekaler mm.

 

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se & Wiking ReklamKONTAKTUPPGIFTER

Wiking Reklam AB

(Wiking Reklam AB)

Telefon: 0735685517
Mail: info@wikingreklam.com

Besöksadress:
Hagag. 7
33235
GISLAVED

Postadress:
Hagag. 7
33235
Gislaved

Webbadress:
wikingreklam.comDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår