Vecka 16
Måndag 15 april
Grattis Olivia, Oliver
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 1 m/s
Väderprognos från Yr
Måndag
Tisdag
Onsdag
GNOSJÖREGIONEN 4°

Rätt gods på rätt plats i rätt tid

Med ny hemsida och webbaserad bokningstjänst som gör det ännu smidigare för kunden fortsätter Boman Express att ta marknadsandelar på transportsidan.

 

Boman Express Logistics har ökat rejält under det senaste året. Dygnet runt, året runt, kör man expressleveranser i nästan hela Europa under 24 timmar. Inrikes levererar man upp till 36 000 kg och vid extra tidskritiskt gods kan man dubbelbemanna lastbilen för att komma fram så snabbt som möjligt.
– Vårt främsta konkurrensmedel jämfört med de stora drakarna är just flexibiliteten, från offert till leverans. Vi hjälper kunden att hålla deadline, säger vd och ägare Tommy Boman.

 

Boman Express fortsätter att profilera sig som en av de snabbast växande budaktörerna på den småländska marknaden.

 
Siktar på utökad linjetrafik


Systerföretaget Boman Gardhage Spedition har sett en lika kraftig tillväxt under året med linjetrafik på sträckan Småland-Norge. Linjebilar avgår varje kväll från Värnamo till Oslo med omnejd.
– Idag kör vi även linjetrafik till andra delar i norra Europa och vi siktar på att utöka med fler avgångar eftersom trycket är så stort, säger Tommy Boman.
Och även om Boman Group är en relativt liten aktör på marknaden så satsar man stenhårt på att ligga i topp.
– Säkra fordon och moderniserad bilpark är viktigt för oss. Idag har vi ett 30-tal enheter som står till förfogande dygnet runt.

 

Snabba leveranser och dagliga avgångar till Norge hjälper kunden att transportera tidskritiskt gods till normala priser.

 
Ny hemsida med ökad kundnytta


Nyligen lanserade Boman Express Logistics sin nya hemsida som nu även innehåller en kundwebb som gör det ännu enklare för kunderna att beställa en transport eller hålla koll på sin statistik.
– Vi har även GPS-spårning på alla fordon så att kunden kan få exakt positionering på sitt gods under hela transporten, säger Tommy Boman.
3PL, tredjepartslogistik, är ett annat kunderbjudande som många väljer som tilläggstjänst.
– Vi kan sköta kundens hela godsflöde: ta emot godset, packa eller märka om för lagring och sedan skicka godset vidare till slutkund.

 

”Vårt främsta konkurrensmedel är flexibiliteten. Du kan ringa samma dag, få godset hämtat och ha det levererat samma dag” säger Tommy Boman.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se
Foto: Gabriella Mellergårdh och Boman ExpressKONTAKTUPPGIFTER

Boman Express Logistics AB

Telefon: 073-660 7000
Mail: bokning@bomanexpress.se

Besöksadress:
Minkv. 11
33192
Värnamo

Postadress:
Minkv. 11
33192
Värnamo

Webbadress:
www.bomanexpress.seDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår