Vecka 38
Fredag 22 september
Grattis Maurits, Moritz
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 3 m/s
Väderprognos från Yr
Fredag
Lördag
Söndag
GNOSJÖREGIONEN 16°

Affärsutveckling och ekonomi i synergi

Ekonomisk rådgivning av erfaren expertis ger förutsättningar för nya innovationer. Bredaryd Ekonomipartner vill hjälpa företag att nå sina mål.

 

 

– En framgångsrik företagare brinner för sin idé och lägger ner så mycket kraft på sitt företagande. En framgångsrik företagare tar också hjälp av de bästa för att skaffa sig en partner att prata ekonomi, lönsamhet och utveckling med, säger Minela Cisic.

Tillsammans med kollegan Kristina Johansson startade hon Bredaryd Ekonomipartner för fem år sedan; en auktoriserad redovisningsbyrå som hjälper sina kunder i Gnosjöregionen med löpande redovisning, bokslut samt ekonomisk rådgivning och expertis.

 

Läget mitt i Gnosjöregionen, är det bästa tänkbara. ”Besök också gärna vår nya hemsida”, säger Minela Cisic och Kristina Johansson som äger och driver Bredaryd Ekonomibyrå.

 

Dags att outsourca ekonomiavdelningen?

 

När det gäller löpande redovisning ser Minela och Kristina hur många kunder blir mer effektiva i sin kärnverksamhet när man får släppa delar av administrationen och samtidigt få kontinuerlig feedback om den ekonomiska utvecklingen i företaget. Även outsourcing av löneprocessen till trygga auktoriserade lönekonsulter ger ökad frihet.

– En annan viktig del i företagets verksamhet är bokslutet. Vi lägger stor vikt på upprättandet så att bokslut och årsredovisning är av högsta kvalité och ger en rättvisande bild av bolagets resultat och ställning, säger Kristina Johansson.

 

Det svåra blir så mycket lättare. Bredaryd Ekonomibyrå avlastar med administration – så att kunden kan lägga mer tid på kärnverksamheten.

 

Hittar potentialen till affärsutveckling

 

Bredaryd Ekonomipartner kan utifrån kundens önskemål och behov fungera som ständig eller tillfällig förstärkning av ekonomifunktionen och utföra tjänsterna på plats. En dag i månaden, flera dagar i veckan eller till och med varje dag? Allt går att lösa utifrån behov, förklarar Minela.

– Med vår ekonomiska rådgivning kan vi jobba proaktivt och hjälpa våra kunder att se potentialen i att utveckla sin verksamhet, säger Minela.

Bredaryd Ekonomipartner har fem anställda, är auktoriserade genom Srf-konsulternas förbund och arbetar enligt gällande branschstandard Rex – svensk standard för redovisningsuppdrag.

 

”När ni skapar innovationer så finns vi där för er!” Ekonomisk rådgivning banar väg för affärsutveckling.

 

 

 

FAKTA Bredaryd Ekonomipartner
Bredaryd Ekonomipartner AB är ett lokalt ekonomikonsultbolag som tror på långsiktiga samarbeten där ingen fråga är för liten eller för stor.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.se

Foto: Bredaryd EkonomipartnerKONTAKTUPPGIFTER

Bredaryd Ekonomipartner AB

(Bredaryd Ekonomipartner AB)

Telefon: 0735904318
Mail: info@bredarydekonomi.se

Besöksadress:
Industrivägen 15
33372
BREDARYD

Postadress:
Industriv. 15
33372
Bredaryd

Webbadress:
bredarydekonomipartner.se/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår