Vecka 49
Onsdag 6 december
Grattis Nikolaus, Niklas
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Onsdag
Torsdag
Fredag
GNOSJÖREGIONEN -3°

Bredaryd Ekonomipartner AB

BREDARYD

Bredaryd Ekonomipartner AB är ett lokalt ekonomikonsultbolag som tror på långsiktiga samarbeten där ingen fråga är för liten eller för stor.


Vi är en förhållandevis mindre byrå med en stor variation och spetskompetens inom olika områden. Här finns både Auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter, Certifierad controller och HR resurs. En atmosfär som tillåter att utvecklas i sin egen takt med ett starkt inflytande. Vi skapar en postiv arbetsmiljö och en härlig känsla för företagandet. 

Vi brinner för det nära samarbetet med våra kunder och tycker att det är viktigt med den personliga kontakten. Därför har våra kunder en och samma kontaktperson som är väl insatt i just deras verksamhet. Vi är dedikerade att vara på plats för att hitta lösningar som effektiviserar och förenklar. Vi fokuserar på rådgivning och att hjälpa våra kunder att uppfylla sin vilja med att driva företag. 

Våra starka ledord KVALITÉ, PROAKTIVITET OCH PERSONLIGT BEMÖTANDE har gjort att vi växt mycket de senaste fyra åren och vår resa fortsätter framåt.

Snabbfakta

Antal anställda

6

Omsättning

4550

Organisationsnr

5590939731

Kommun

Värnamo

Juridisk form

Aktiebolag

Ekonomi

allabolag.se

Avdelningar

Lokal Service
Ekonomi
Bokföring, revisorerDen här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår