Vecka 21
Torsdag 23 maj
Grattis Desideria, Desirée
Nederbörd 0 mm
Vindstyrka 4 m/s
Väderprognos från Yr
Torsdag
Fredag
Lördag
GNOSJÖREGIONEN 18°

Konjunkturen ger tid för innovationer

Positivism och framtidstro har alltid präglat Gnosjöregionen oavsett världsläge. Bredaryd Ekonomipartner ser många företag som trotsar tuffa tider.

 

 

– Vissa branscher har extremt mycket att göra, andra upplever en avmattning. Många frågar oss, eftersom de vet att vi har kontakt med så många företag: Är det verkligen så många som ska varsla? Nej, de ska anställa, säger vi.

Visst finns det företag som har det riktigt jobbigt, men långt ifrån alla.

Minela Cisic markerar tydligt sin ståndpunkt. Sverige befinner sig i en lågkonjunktur, men i Gnosjöregionen syns ofta en annan trend.

– Vi jobbar regelbundet ute hos kund med våra ekonomitjänster, och när man kommer ut och hör hur maskinerna snurrar känner man pulsen så tydligt. Det finns en drivkraft och ett engagemang och vi följer med kunden framåt i utvecklingsresan, säger Kristina Johansson.

 

Glädje och positivism ger styrka, att tro på varandra och tro på sina kunder. ”Det är viktigt för att vi ska fortsätta att utvecklas i den här bygden.”

 

Drivna företag vågar satsa

 

Minela och Kristina äger och driver Bredaryd Ekonomipartner, en auktori­serad redovisningsbyrå som lever nära sina kunder. De har själva nyligen anställt två redovisningskonsulter för att svara upp mot ökade behov av ekonomitjänster ute hos kunderna.

– Fastän det är tuffa tider så ser vi många drivna företag som vågar satsa. Det kommer ju att vända. Och fördelen med en lågkonjunktur är att man får tid för innovationer, tid att tänka i nya banor och utveckla nya spår, säger Minela.

 

Sofie Dufva (tv) och Joanna Forsblom (th) är nyanställda redovisningskonsulter hos Bredaryd Ekonomipartner.

  

Energi- och hållbarhetsomställning

 

Områden som många företag priori­terar just nu är energieffektivisering och hållbarhetsfrågor.

– Det här är områden där du måste vara förberedd och villig att investera. Vi vill stötta våra kunder i deras arbete med interna processer, säger Minela.

 

 

 

FAKTA Bredaryd Ekonomipartner

Bredaryd Ekonomipartner AB är ett lokalt ekonomikonsultbolag som tror på långsiktiga ­samarbeten där ingen fråga är för liten eller för stor.

 

Gabriella Mellergårdh, GnosjoRegion.seKONTAKTUPPGIFTER

Bredaryd Ekonomipartner AB

(Bredaryd Ekonomipartner AB)

Telefon: 0735904318
Mail: info@bredarydekonomi.se

Besöksadress:
Industrivägen 15
33372
BREDARYD

Postadress:
Industriv. 15
33372
Bredaryd

Webbadress:
bredarydekonomipartner.se/Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår